توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین ظرفیت کل آنتی اکسیدانی برگ و ساقه گیاه کرفس در دو حالت تازه و یخزده با روش استفاده از پتاسیم فریک سیانید تحت pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین ظرفیت کل آنتی اکسیدانی برگ و ساقه گیاه کرفس در دو حالت تازه و یخزده با روش استفاده از پتاسیم فریک سیانید تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین ظرفیت کل آنتی اکسیدانی برگ و ساقه گیاه کرفس در دو حالت تازه و یخزده با روش استفاده از پتاسیم فریک سیانید تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین ظرفیت کل آنتی اکسیدانی برگ و ساقه گیاه کرفس در دو حالت تازه و یخزده با روش استفاده از پتاسیم فریک سیانید تحت pdf :



تعداد صفحات:8
چکیده:
استفاده از گیاهان دارویی در درمان بیماریها قدمتی همپای انسان دارد ویکی از مهمترین منابع تآمین غذایی ودارویی بشر در طول تاریخ بوده است. باتوسعه سریع داروهای شیمیایی و اثبات اثرات مخرب وجانبی آنها برروی سلامتی انسان از سویی وایجاد آلودگیهای زیست محیطی از سوی دیگر باعث شد توجه محققین به گیاه درمانی ومواد موثره در گیاهان دارویی معطوف گردد.پژوهشگران نشان دادند که رادیکالهای آزاد،عامل پیری زودرس ، بسیاری ازبیماریهای ریوی وکلیوی، بیماریهای قلبی وعروقی وبسیاری ازسرطانها هستند.آنتی اکسیدانها مولکولهایی هستند که جلوی عمل این رادیکالها راگرفته ومانع از تخریب سلولهای حیاتی بدن می شوند. میوه ها و سبزیجات منبع غنی از آنتی اکسیدانهای طبیعی بوده که یکی از آنها گیاه کرفس می باشد. در این کار تحقبقاتی سعی شده که میزان کل آنتی اکسیدانهای گیاه کرفس (برگ و ساقه) در دو حالت تازه و یخ زده، اندازه گیری شود تا بتوان از آن (خصوصاً با توجه به مشکل تهیه مواد اولیه و سنتز داروهای شیمیایی) در صنایع پزشکی ودارویی استفاده کرد. بدین منظور از برگ و ساقه گیاه کرفس در دو حالت تازه و یخ زده با استفاده ار الکل 70% عصاره تهیه و با غلظتهای مختلف از عصارهای ساقه و برگ ، بافر فسفات PH= 6.6 پتاسیم فریک سیانید، آنکوبه کردن به مدت 20 دقیقه و سپس افزایش تری کلرو استیک اسید و در نهایت افزایش کلرید آهن III افزایش در شدت جذب محلول های رنگی حاصل در طول موج nm 700 توسط دستگاه اسپکتروفتومتر اندازه گیری و ظرفیت کل آنتی اکسیدانی محاسبه گردید.از اسید اسکوربیک به عنوان ترکیب استاندارد استفاده شد.پس از بررسیهای آماری با تست ANNOVA و محاسبه مقدار p با نرم افزار SPSS، نتایج نشان میدهد که میزان آنتی اکسیدانهای برگ کرفس بیشتر از ساقه آن بوده و برگ تازه میزان آنتی اکسیدان های بیشتری از برگ منجمد دارد 005 > P بنابراین با توجه به میزان بالای آنتی اکسیدانها ی طبیعی در گیاهان و میوه های تازه و اثر بخشی بیشتر، استفاده از میوه ها و سبزی های تازه به منظور جلوگیری از بروز بیماریها تو صیه می شود.همچنین با توسعه طب سنتی در کشور در تهیه داروهای گیاهی می توان خصوصاً از برگ کرفس استفاده نمود

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir