توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییر میزان پرولین اندام های ارقام کلزا تحت تنش شوری و تلقیح با باکتری سودو موناس فلورسنس تحت pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییر میزان پرولین اندام های ارقام کلزا تحت تنش شوری و تلقیح با باکتری سودو موناس فلورسنس تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییر میزان پرولین اندام های ارقام کلزا تحت تنش شوری و تلقیح با باکتری سودو موناس فلورسنس تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییر میزان پرولین اندام های ارقام کلزا تحت تنش شوری و تلقیح با باکتری سودو موناس فلورسنس تحت pdf :



تعداد صفحات:6
چکیده:
باکتریهایریزوسفری محرکرشدگیاهبهعنوانمکملوجایگزینکودهایشیمیاییو یکی از عوامل کاهش دهنده اثرات مضر تنش های غیرزیستی از جمله شوری شناخته میشوند، که می توانند سبب افزایش حاصلخیزی خاک وتولید محصول شوند. این پژوهش به منظور بررسی اثر تلقیح باکتریPseudomonas flourescens FY32برمیزان پرولین برگ و ریشه ارقام کلزا در شرایط تنش شوری به صورت طرح کرت های دو بار خرد شده در سه تکرار در سیستمکشت هیدروپونیکانجام شد. ارقام مختلف کلزا به صورت تلقیح شده و تلقیح نشده با باکتریPseudomonas flourescensتحت تنش نمک کلرید سدیم300و150 میلیمولار( به همراه شاهد قرار گرفتند.نتایج نشان داد که در شرایط شاهد تنش شوری، تلقیح یا عدم تلقیح موجب تفاوت معنیداری در میزان پرولین برگ و ریشه نشده درحالیکه تفاوت معنیدار در تنش شوری ملایم و شدید نشان از فعالیت بالای باکتریPseudomonas flourescens FY32 نسبت به شرایط شاهد میباشد. بطوریکه در تنش شوری ملایم و شدید تلقیح باکتری موجب افزایش میزان پرولین هم در بافت برگی و هم در ریشه شده که موجب افزایش میزان تحمل ارقام کلزا میگردد

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir