توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر باکتری تیوباسیلوس بر جذب عناصر غذایی، صفات مورفوفیزیولوژیک و عملکرد دو رقم کلزا (brassica napusL) تحت pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر باکتری تیوباسیلوس بر جذب عناصر غذایی، صفات مورفوفیزیولوژیک و عملکرد دو رقم کلزا (brassica napusL) تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر باکتری تیوباسیلوس بر جذب عناصر غذایی، صفات مورفوفیزیولوژیک و عملکرد دو رقم کلزا (brassica napusL) تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر باکتری تیوباسیلوس بر جذب عناصر غذایی، صفات مورفوفیزیولوژیک و عملکرد دو رقم کلزا (brassica napusL) تحت pdf :



تعداد صفحات:6
چکیده:
به منظور بررسی اثر تیوباسیلوس و گوگرد بر روی صفات مورفوفیزیولوژیکو کلزا، آزمایشی به صورت فاکتوریل با طرح پایه بلوک های کامل تصافدی با سه تکرار و چهار عامل در پاییز سال زراعی 91-1390 در مزرعه پژوهشی موسسه تحقیقات برنج کشور را اجرا گردید. عامل ها شامل گوگرد پودری (استفاده یا عدم استفاده)، باکتری اکسید کننده گوگرد (استفاده از تیوباسیلوس یا عدم استفاده از آن)، کود فسفر (استفاده یا عدم استفاده از 80 کیلوگرم فسفر خالص در هکتار) و رقم (هایولا 401 و RGSOO3) بودند. نتایج آزمایش نشانداد که تیمارهای کود فسفر، گوگرد پودری و باکتری تیوباسیلوس بر روی جذب عناصر غذایی (مس، منیزیم، آهن و فسفر)، شاخص سطح برگ و عملکرد انه در سطح احتمال 1 معنی دار شد. نتایج این تحقیق حاکی از آن است که استفاده از کودهای بیولوژیک در روند کاهش مصرف کودهای شیمیایی نقش مهمی در حفاظت ازمحیط زیست ایفا می کند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir