توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان فنل کل، فلاونوئید و فعالیت آنتی اکسیدانی در پوست و بذر سه رقم انار در شهرستان محمودآباد تحت pdf دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان فنل کل، فلاونوئید و فعالیت آنتی اکسیدانی در پوست و بذر سه رقم انار در شهرستان محمودآباد تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان فنل کل، فلاونوئید و فعالیت آنتی اکسیدانی در پوست و بذر سه رقم انار در شهرستان محمودآباد تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان فنل کل، فلاونوئید و فعالیت آنتی اکسیدانی در پوست و بذر سه رقم انار در شهرستان محمودآباد تحت pdf :



تعداد صفحات:12
چکیده:
پوست میوه انار منبع غنی از ترکیبات فنلی و خواص آنتی اکسیدانی است که نقش مهمی بر سلامتی انسان دارد. هدف از این تحقیق بررسی میزان فنل، فلاونوئید و فعالیت آنتی اکسیدانی در پوست و بذر انار می باشد. در این تحقیق پوست و بذر ارقام انار ترش، شیرین و ملس در قالب طرح کاملاً تصادفی در 3 تکرار در شمال ایران(محمود آباد) مورد بررسی قرار گرفت. متغیرهای اندازه گیری شده شامل: فنل کل، فلاونوئید و فعالیت آنتی اکسیدانی بود. نتایج حاصل از تجزیه واریانس نشان داد که بین ارقام مختلف انار از نظر میزان ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی بین پوست و بذر اختلاف معنی داری در سطح 1 درصد وجود داشت. بطوریکه بیشترین میزان فنل کل (53/5 میلی گرم گالیک اسید در صد گرم وزن خشک) در پوست انار ترش ، فلاونوئید (29/15 میلی گرم کوئرستین در صد گرم وزن خشک)در پوست انار شیرین و فعالیت آنتی اکسیدانی (89/73 درصد) مربوط به انار پوست ترش تولید شده بود. کمترین میزان متغیر های اندازه گیری شده در بذور ارقام تولید شده بود. نتیجه آزمایش نشان داد که قسمت مورد استفاده در میزان مواد موثره با یکدیگر تفاوت دارند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir