توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه خواص ضدباکتریایی روغن خینجوک پسته وحشی باروغن زیتون برروی باکتری های پاتوژن S.aureus ، E.coli و L.moncytogenes تحت pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه خواص ضدباکتریایی روغن خینجوک پسته وحشی باروغن زیتون برروی باکتری های پاتوژن S.aureus ، E.coli و L.moncytogenes تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه خواص ضدباکتریایی روغن خینجوک پسته وحشی باروغن زیتون برروی باکتری های پاتوژن S.aureus ، E.coli و L.moncytogenes تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه خواص ضدباکتریایی روغن خینجوک پسته وحشی باروغن زیتون برروی باکتری های پاتوژن S.aureus ، E.coli و L.moncytogenes تحت pdf :



تعداد صفحات:6
چکیده:
روغن ها وچربی ها بصورت گسترده و به عنوان ماده خام درغذاها و محصولات ارایشی و بهداشتی صنایع داروسازی تولید صابون و محصولات دیگر به کارمیروند روغن ها دارای خواص انتی باکتریال درحوزه نگهداری و فرایند موادغذایی برای درمان جرااحت ها فرمولاسیون کرم ها و لوسیون ها جهت درمان بیماری های پوستی مفید می باشند خینجوک با نام علمی Pistacia Khinjuk متعلق به تیره Anacardiaceaو جنسPistacia می باشند خینجوک یک یازسه گونه پسته می باشد که درایران رشد می کند و برخی ازگونه های پسته درتب سنتی به عنوان ضدالتهاب ضدتب ضدباکتری ضدویروس دردرمان اسهال و عفونت گلو به کارگرفته میشود هدف ازانجام این پژوهش بررسی خواص ضدباکتریایی روغن خینجوک برروی باکتری های پاتوژن شاخص استافیلوکوکوس اورئوس اشرشیاکلی لیستریامونوسیتوژنز و مقایسه آن با روغن زیتون می باشد به این منظور ازروش میکروبراث دیلوشن استفاده گردید روغن زیتون فعالیت ضدباکتریایی برروی باکتریهایموردازمون درطیف حداقل غلظت بازدارندگی MIC بین 3125 تا 50درصد ازخود نشان داد و MIC روغن خینجوک درطیف 1156تا625 درصد تعیین شد هردوروغن بهترین تاثیر را برروی باکتریهای گرم مثبت ازخود نشان دادند کمترین MIC روغن زیتون برروی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس 3125-625 درصد و بیشترین آن روی باکتری اشرشیاکلی 25-50درصد بود کمترین MIC روغن خینجوک روی باکتری لیستریامونوسیتوژنز 3125%-1156 و بیشترین آن روی باکتری اشرشیاکلی 3125%-625 تعیین شد باتوجه به نتایج ازمون ها میتوان اینگونه بیان کرد که روغن خینجوک نسبت به روغن پرکاربردی مانند روغن زیتون دارای فعالیت ضدباکتریایی قویتری می باشد

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir