توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر حلالهای مختلف بر متابولیت های ثانویه ی ریشه گیاه دارویی باریجه منطقه نیشابور تحت pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر حلالهای مختلف بر متابولیت های ثانویه ی ریشه گیاه دارویی باریجه منطقه نیشابور تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر حلالهای مختلف بر متابولیت های ثانویه ی ریشه گیاه دارویی باریجه منطقه نیشابور تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر حلالهای مختلف بر متابولیت های ثانویه ی ریشه گیاه دارویی باریجه منطقه نیشابور تحت pdf :



تعداد صفحات:4
چکیده:
باریجه Ferula gummosa Boiss گیاهی مونوکاربیک از تیره چتریان (Apiaceae) است که دارای ترکیبات اسانسی و رزینی فراوان می باشد. در این پژوهش ریشه باریجه از ارتفاعات شهرستان نیشابور جمع آوری شد. پارامترهای اندازه گیری شده شامل فنول کل، فلاونوئید کل و آنتی اکسیدان بوده است که مقدار آنها با استفاده از روش های اسپکتوفنومتری اندازه گیری شد. نتایج نشان داده است که ن وع حلال اثر معنی داری بر م یزان فنول نداشت. بیشترین میزان فلاونوئید در حلال اتانولی (22/04 میلی گرم کوئرستین اسید بر گرم) و کمترین میزان آن در حلال آبی (31/137 میلی گرم کوئرستین اسید بر گرم) مشاهده شد. بیشترین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی مربوط به حلال استونی (55/454 درصد مهار رادیکال آزاد) بوده است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir