توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تیمارهای برخی هیدروکلوئیدها برکاهش جذب روغن کانولا درسیب زمینی طی فرایند سرخ کردن تحت pdf دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تیمارهای برخی هیدروکلوئیدها برکاهش جذب روغن کانولا درسیب زمینی طی فرایند سرخ کردن تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تیمارهای برخی هیدروکلوئیدها برکاهش جذب روغن کانولا درسیب زمینی طی فرایند سرخ کردن تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تیمارهای برخی هیدروکلوئیدها برکاهش جذب روغن کانولا درسیب زمینی طی فرایند سرخ کردن تحت pdf :



تعداد صفحات:21
چکیده:
دراین طرح با هدف بهبود کیفیت فرنچ فرایز منجمد دورقم پاییزه سیب زمینی به نام های اگریا و مارفونا که ازمنطقه قوچان خریداری و به سردخانه با دما 5درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی 90-85 درصد منتقل گردیدند نمونه برداری بصورت کاملا تصادفی انجام شد به منظور تعیین اثرفرایند حرارت مقدماتی برکیفیت محصول خلالهای سیب زمینی درآب با شرایط حرارتی مختلف 70درجه سانتیگراد -4دقیقه 70درجه -10دقیقه و 95درجه -2 دقیقه تیمار شده و سپس بطور عمقی درروغن 175درجه سانتیگراد به مدت 5/2 دقیقه سرخ شدند خصوصیات کیفی که درفراورده نهایی بررسی شدند عبارتنداز مقاومت بافت به نیروی برشی دردستگاه اینستران رنگ با سیستم هانترلب و درصد جذب روغن به روش سوکسله پس ازانتخاب دما و زمان بهینه فرایند حر ارتی مقدماتی خلالهایی ازرقم اگریا درمحلولهایی با غلظت های مختلف ازهیدروکلوئیدهای کیتوزان ژلاتین و کربوکسی متیل سلولز غوطه ور شده و پس ازسرخ کردن عمقی د رروغن شاخصهای کیفی بافت رنگ میزان جذب روغن و درصد رطوبت محصول بررسی شدند. نتایج آزمونهای تاثیر رقم برخصوصیات کیفی خلالها نشان داد رقم آگریا با وزن مخصوص و ماده خشک بیشتر و درصد قندهای احیا کننده کمتر برای فراوری مطلوبتر ازرقم مارفونا است نتایج بدست آمده دراین تحقیق درطرح اماری کاملا تصادفی با ازمون فاکتوریل و مقایسه میانگین و مقایسه میانگین چنددامنه ای دانکن تجزیه و تحلیل شدند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir