توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی قابلیت ارگانیسم های روغنی در جهت افزایش تولید بیودیزل مبتنی بر توسعه سویه های باکتریایی تحت pdf دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی قابلیت ارگانیسم های روغنی در جهت افزایش تولید بیودیزل مبتنی بر توسعه سویه های باکتریایی تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی قابلیت ارگانیسم های روغنی در جهت افزایش تولید بیودیزل مبتنی بر توسعه سویه های باکتریایی تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی قابلیت ارگانیسم های روغنی در جهت افزایش تولید بیودیزل مبتنی بر توسعه سویه های باکتریایی تحت pdf :



تعداد صفحات:2
چکیده:
تولید بیودیزل، به عنوان یک منبع سوختی فناناپذیر، فرایندی آنزیمی بواسطه تغییر در ساختار اسیدهای چرب قابل استحصال ازحیوانات، گیاهان و یا میکروارگانیسم های روغنی می باشد. صرفنظر از منابع و یا نوع اسیدهای چرب، مکانیسم های مولکولی وآنزیم های کلیدی متعددی مسئول این فرایند می باشند. لذا به منظور ارزیابی راهکارهای افزایش تولید بیودیزل، پروفایلی جامع از ارگانیسم های توانا در تولید این سوخت زیستی و همچنین مکانیسم های مولکولی مرتبط با تجمع و تبدیل مواد روغنی در آنها فراهم شد. پس از بررسی های مقایسه ای توالی کامل ژن ها و پروتئین های انتخاب شده به ترتیب از بانک اطلاعات ژنی و پروتئینی چونUniProt و NCBIاستحصال شدند. در ادامه همگون یابی توالی های مشابه، و واکاوی موتیف های عملکردی مستتر درتوالی های نوکلئوتیدی و پروتئینی با برنامه هایی نظیرCD search و Clustal Wصورت پذیرفت. نتایج حاصل از مطالعات مقایسه ای پرهزینه بودن راهکارهای سنتی تولید بیودیزل با منشاء گیاهی در اقلیم های جغرافیایی چون ایران بود. بنابراین، میکروارگانیسم های روغنی با دسترسی بالا و سهولت رشد و دستورزی، بهترین منبع جایگزین جهت تولید بیودیزل معرفی شدند. همچنین، واکاوی های رایانه ای منجر به آشکار شدن موتیف های حفاظت شده و ژن های کلیدی در مکانیسم های مولکولی تجمع و تغییر لیپید شد. در نهایت سازه های ژنی نوین با قابلیت القاء و افزایش تجمع ذخیره چربی در سلول های باکتریایی، حاصل سرهمبندی ژن ها و موتیف های نهفته در مکانیسم های مولکولی، فراهم آمد,که باید در شرایط آزمایشگاهی پس از تراریخت سازی سلول های باکتریایی مورد آزمون قرار گیرند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir