مقاله مقایسه مقدماتی تاثیر ورمی کمپوست و چای کمپوست بر میزان رشد رویشی گیاه رزماری تحت pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه مقدماتی تاثیر ورمی کمپوست و چای کمپوست بر میزان رشد رویشی گیاه رزماری تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه مقدماتی تاثیر ورمی کمپوست و چای کمپوست بر میزان رشد رویشی گیاه رزماری تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:9
چکیده:
رزماری با نام علمی Rosmarinus officinalis گیاهی علفی پایا است که در فضاهای سبز جنبه زینتی دارد و از سرشاخه های خشک آن برای ادویه جات استفاده می شود. به منظور بررسی تاثیر کود ورمی کمپوست و چای کمپوست روی میزان رشد این گیاه، آزمایشی در قالب طرح کاملتصادفی و با سه تکرار در موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور انجام گرفت. فاصله بوته ها 05 سانتیمتر روی خط و 05 سانتیمتر بین خطوط کشت در کرتهای با ابعاد2×3 متر بود. تیمارها شامل: شاهد که هیچ گونه کودی اضافه نشد، تیمار کود ورمی کمپوست به میزان 4 کیلوگرم در هر کرت وتیمار چای کمپوست در سطح 155 % بودند. برای تهیه چای کمپوست، مقدار 15 کیلوگرم کود ورمی کمپوست با 25 کیلوگرم آب و ملاس به مقدار 105 گرم به مدت 3 روز اکسیژن دهی شد و بعد از صاف شده به صورت اسپری روی گیاهان پاشیده شد. اندام هوایی گیاهان پس از سی روزبرداشت شده و قسمت های مختلف گیاه از جمله ارتفاع گیاه، تعداد شاخه های اصلی و فرعی، تعداد برگها در 15 سانتی متر )از قسمتهای میانیگیاه ( و وزن تر کل بوته اندازه گیری شد. تجزیه و تحلیل میانگینها (ANOVA) و آزمون دانکن نشان داد که تیمار ورمی کمپوست 4 کیلو نسبت به شاهد دارای ارتفاع و وزن تر بیشتری بود (p<0.05) . همچنین شاهد به طور معنی داری دارای تعداد برگ کمتری نسبت به هر دو تیمار بود. میانگین تعداد شاخه های اصلی و فرعی بین تیمارها اختلاف معنی داری را نشان نداد (p>0.05)
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0