توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ویژگی ها و ترکیبات با ارزش تفاله گوجه فرنگی تحت pdf دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ویژگی ها و ترکیبات با ارزش تفاله گوجه فرنگی تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگی ها و ترکیبات با ارزش تفاله گوجه فرنگی تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ویژگی ها و ترکیبات با ارزش تفاله گوجه فرنگی تحت pdf :



تعداد صفحات:13
چکیده:
پوست و غلاف میوه ی گوجه فرنگی نیز بافت هایی هستند که معمولاً در فرآوری صنعتی گوجه فرنگی دور انداخته می شوند. این ترکیبات غنی از لیکوپن و دیگر کاروتنوئیدها می باشند. امروزه به دلیل اهمیت کاهش ضایعاتصنایع وابسته به محصولات کشاورزی و همچنین تولید محصولات بازیافت شده ارزان قیمت، استفاده مجدد از ضایعات کارخانجات با حداکثر راندمان، از ارزش ویژه ای برخوردار است. هدف از این مطالعه بررسی خصوصیات ترکیبات با ارزش تفاله گوجه فرنگی می باشد. ابتدا نسبت وزن دانه به پوست و گوشت تفاله گوجه فرنگی محاسبه گردید. سپس میزان لیکوپن پوست گوجه فرنگی و روغن دانه گوجه فرنگی اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که راندمان اولئورزین و لیکوپن استخراجی از پوست گوجه فرنگی بترتیب 7/50 درصد و 0/35 درصد می باشد. همچنین نتایج این بررسی نشان داد که میزان روغن دانه گوجه فرنگی 1/3 درصد می باشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir