توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

مقاله مروری بر اکسیداسیون لیپیدهای بافت حیوانی تحت فرآیند فشار هیدرواستاتیک بالا (HPP) تحت pdf دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر اکسیداسیون لیپیدهای بافت حیوانی تحت فرآیند فشار هیدرواستاتیک بالا (HPP) تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله مروری بر اکسیداسیون لیپیدهای بافت حیوانی تحت فرآیند فشار هیدرواستاتیک بالا (HPP) تحت pdf،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر اکسیداسیون لیپیدهای بافت حیوانی تحت فرآیند فشار هیدرواستاتیک بالا (HPP) تحت pdf :



تعداد صفحات:14
نویسنده(ها):
پونه نوشیروان پور – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی- علوم و صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه جامع آزاد اسلامی ساری
ذبیح الله مداح – شرکت کارخانجات کنسرو سازی قائمشهر(اتکا)

چکیده:
فرآیند فشار هیدرواستاتیک بالا (HPP) روش فراوری جدیدی است که با هدف از بین بردن میکروارگانیسم های پاتوژن و ایجاد کننده فساد و همچنین غیرفعال کردن آنزیم هایی که مسبب تغییرات نامطلوب در ماده غذایی می شوند و بالاخره افزایش کیفیت ماده غذایی در درجات دمایی بسیار پائینتر از فرآیندهای حرارتی بکار برده می شود. HPP با تحمیل اثرات فیزیکوشیمیایی بر ساختار مولکولی ترکیبات، ویژگی های شیمیایی ماده را تغییر میدهد. لذا هرچند که کاربرد HPP موجب بهبود ویژگی های میکروبی و بافتی ماده غذایی می گردد ولیکن ثبات ویژگیهای شیمیایی ماده غذایی قرار گرفته در معرض فشار قابل تضمین نبوده و لذا بررسی تغییرات فاکتورهای تغذیه ای و نهایتأ ریسک بیماریزایی این روش فرآوری حائز اهمیت است. به جهت تأثیر منفی محصولات ناشی از اکسیداسیون چربیها بر سلامت مصرف کننده و افزایش ریسک سرطان و بیماری های قلبی عروقی، مقالات بسیاری با موضوع کنترل اکسیداسیون لیپیدها و چربی ها در انواع مواد غذایی وجود دارد و از آنجائیکه بنابر مطالعات صورت گرفته، کاربرد HPP به عنوان فرآوری ایمن ساز، بیش از همه در فرآورده های گوشتی رو به افزایش است، لذا در این مطالعه، به اثرات نامطلوب این فرآیند بر تخریب لیپیدها بالاخص در گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخته شده است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,

آخرین مطالب وبلاگ

نظرات مشتریان

سلام و خسنه نباشید اول بگم که سایت خوب و جامع و با امکانات خیلی خوبی دارید.. مهمتر اینکه کاربر رو بعد از خریدش رها نمیکنید و واقعا پاسخگو هستید. موفق باشید ممنون. امیر

Copyright © 2014 icbc.ir