توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله یافتن توزیع تنش قائم در زیر مرکز بارگذاری دایره ای با استفاده از تابع تنش ایری جدید و مقایسه آن با توزیع تنش بوسینسک و وسترگارد تحت pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله یافتن توزیع تنش قائم در زیر مرکز بارگذاری دایره ای با استفاده از تابع تنش ایری جدید و مقایسه آن با توزیع تنش بوسینسک و وسترگارد تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله یافتن توزیع تنش قائم در زیر مرکز بارگذاری دایره ای با استفاده از تابع تنش ایری جدید و مقایسه آن با توزیع تنش بوسینسک و وسترگارد تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله یافتن توزیع تنش قائم در زیر مرکز بارگذاری دایره ای با استفاده از تابع تنش ایری جدید و مقایسه آن با توزیع تنش بوسینسک و وسترگارد تحت pdf :



تعداد صفحات:9
چکیده:
تخمین تنش در یک توده خاک، در یک نقطه و عمق خاص، یکی از مسائل عمده و اساسی در تحلیل ژئوتکنیکی میباشد. برای تخمین توزیع تنش در خاک فرض میکنیم که خاک ایزوتروپ باشد، هرچند در حالت معمول خاک کاملا ایزوتروپ نیست. یکی از راههای یافتن تنش در زیر پی در وضعیت کرنش مسطح در توده خاکی الاستیک، استفاده از تابع تنش ایری است. در این روش با استفاده از یک تابع پتانسیل انرژی کرنش، و اعمال شرایط حدی و سازگاری، تابعبی تقریبی برای توزیع تنش در خاک بدست میآید. کلید اساسی در این روش حدس تابع پتانسیل با توجه به شرایط هندسی و توزیع انرژی میباشد. ما در این مقاله با در نظر گرفتن این فرضیات که خاک الاستیک، همگن و آنیزوتروپ است و به کمک روابط انتگرال گیری به حل تحلیلی توزیع تنش در زیر مرکز بارگذاری دایرهای با بار یکنواخت با استفاده از تابع تنش ایری میپردازیم. در ابتدا توزیع تنش حاصل از اعمال یک بار متمرکز را در خاک بدست میآوریم و در نهایت توزیع تنش در زیر مرکز بارگذاری دایره ای با بار یکنواخت را با استفاده از تابع تنش ایری بدست میآوریم مساله مهم در این مقاله در نظر گرفتن یک پارامتر اصلی به نام پارامتر آنیزوتروپ میباشد که باعث تغییراتی در معادله توزیع تنش در خاک میگردد. در نهایت نمودار حاصل از معادله را با دو روش بوسینسک و وسترگارد مقایسه میکنیم.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir