مقاله بررسی خاصیت ضدمیکروبی عصاره ریحان روی باکتریها و قارچهای Staphylococcus aureus, Enterococcus faecalis , Bacillus subtilis, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa and Klebsiella pneumoniae Candida albicans and Saccharomyces cerevisiae تحت pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خاصیت ضدمیکروبی عصاره ریحان روی باکتریها و قارچهای Staphylococcus aureus, Enterococcus faecalis , Bacillus subtilis, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa and Klebsiella pneumoniae Candida albicans and Saccharomyces cerevisiae تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خاصیت ضدمیکروبی عصاره ریحان روی باکتریها و قارچهای Staphylococcus aureus, Enterococcus faecalis , Bacillus subtilis, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa and Klebsiella pneumoniae Candida albicans and Saccharomyces cerevisiae تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:10
چکیده:
هدف: این مطالعه به منظور تعیین اثرات ضدمیکروبی عصاره گیاه ریحان روی هشت باکتری شاخص گرم مثبت و منفی و قارچ فرصت طلب کاندیدا آلبیکنس و تعیین بهترین اثر ضدمیکروبی در بین نمونه ها انجام شد.روش بررسی : برای بررسی اثرات آنتیمیکروبی عصاره گیاه ریحان از دیسکهای کوچک کاغذی روی محیط کشت باکتریها استفاده شد و حداقل غلظت مهار کنندگیMIC و کشندگی MBC مشخص و با کنترل مقایسه شد. آنالیز داده ها در قالب آزمایش فاکتوریل و بر اساس طرح آزمایشی کاملا تصادفی و با استفاده از نرمافزار سس انجام پذیرفت. مقایسه میانگینها با استفاده از آزمون چند دامنهای دانکن انجام شد. نتایج : نتایج بررسی اثر عصاره ریحان روی شش سویه باکتری و دو سویه قارچ بیانگر این موضوع بود که با وجود میزان بالای مقاومت باکتریهای شاخص گرم منفی و قارچ کاندیدا آلبیکنس باز هم عصاره ریحان تاثیری به سزایی روی این میکروبها داشتهکه البته با بالا رفتن مقدار عصاره میزان این تاثیر هم بیشتر میشد نتیجه گیری : در بین نمونه های تهیه شده از طبیعت رقم همدان نسبت به سایر ارقام تهیه شده تاثیر آنتیمیکروبی بیشتری داشت
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0