توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی و مطالعه اثردماهای مختلف فر پخت بر انتقال رطوبت وضریب نفوذ نان قالبی تحت pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و مطالعه اثردماهای مختلف فر پخت بر انتقال رطوبت وضریب نفوذ نان قالبی تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و مطالعه اثردماهای مختلف فر پخت بر انتقال رطوبت وضریب نفوذ نان قالبی تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و مطالعه اثردماهای مختلف فر پخت بر انتقال رطوبت وضریب نفوذ نان قالبی تحت pdf :



تعداد صفحات:5
چکیده:
فرایند پخت نان یکی مهمترین مراحل تولید نان به شمار میآید، به طوری که بسیاری ازخصوصیات فیزیکوشیمیایی محصولات تولید شده تحت تاثیر مستقیم فرایند پخت قرار میگیرد. لذا بررسی دقیق این فرایند جهت بهینه کردن دما وکاربرد فناوریهای نوین درجهتبهبودکیفیت، بسیار قابل توجه و پر اهمیت می باشد. دراین پژوهش بررسی روند انتقال جرم وضرایب نفوذ موثر به منظور مشخص کردن بهترین دما برای پخت نان مورد بررسی قرارگرفت و تغیرات محتوی رطوبتی در سه دمای 150 180 و 210 درجه محاسبه شد. انتقال جرم (رطوبت) با قانون دوم فیک مورد برازش قرارگرفت و ضرایب نفوذ موثردر این سه دما به ترتیب2/5094 و ×10-8 ،1/7190×10-8 و3/1628×8 10 بدست آمد Deff=2.7exp(-38.66/Ta نشان دهنده یک مدل براساس انرژی فعال سازی برای نان قالبی می باشدکه در آن رابطه بین دما و ضریب نفوذ رطوبت به خوبی مشخص است. نتایج این تحقیق بیانگر این موضوع می باشد که درشرایط ثابت ویکسان باافزایش دما به دلیل افزایش فشاربخارآب، ضریب نفوذ مؤثرافزایش می یابد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir