توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر ارزیابی خطر بیس فنول آ در بسته بندی مواد غذایی تحت pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر ارزیابی خطر بیس فنول آ در بسته بندی مواد غذایی تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر ارزیابی خطر بیس فنول آ در بسته بندی مواد غذایی تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر ارزیابی خطر بیس فنول آ در بسته بندی مواد غذایی تحت pdf :



تعداد صفحات:4
چکیده:
بیس فنول آ یک مونومر پلیکربنات پلاستیکی و اپوکسی رزین است که در تولید انواع وسایل و مواد از جمله در بطریهای پلیکربنات غذای بچه، مهروموم قوطی کنسروهای اپوکسی و بستهبندی مواد غذایی استفاده می -شود. دلیل اصلی مهاجرت این ماده شیمیایی خطرناک به مواد غذایی، عدم رعایت شرایط صحیح نگهداری و شوک حرارتی میباشد. با توجه به اینکه از بیس فنول آ بهطور گسترده در تولید محصولات کاربردی استفاده میشود اینگمان می رود که خطر قرار گرفتن انسان در معرض بیس فنول آ زیاد شود و بدیهی است که میزان سطح این مواجهات بالا رود. بیس فنول آ یک استروژن ضعیف است و اثرات مختلفی روی نسل و تکامل جانوران دارد. کاهش باروری مردان، سرطان پروستات و بیضه، ناهنجاری تکامل جنسی، تغییر در عملکرد غدد هیپوفیز و تیروئید، سرکوب ایمنی واثرات عصبی رفتاری و ; تا حدی به این مواد نسبت داده میشود. بنابراین با توجه به اهمیت موضوع هدف از این تحقیق بررسی خطرات بیس فنول آ در بسته بندی مواد غذایی میباشد

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir