مقاله اسیدهای چرب فرد کربن در شیر و محصولات لبنی تحت pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اسیدهای چرب فرد کربن در شیر و محصولات لبنی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اسیدهای چرب فرد کربن در شیر و محصولات لبنی تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:6
چکیده:
اسیدهای چرب فرد کربن به عنوان ترکیبات غیر معمول در بسیاری منابع به مقدار بسیار کم وجود دارند. مهمترین مسیر ورود این ترکیبات به بدن انسان، مصرف مستقیم فرآوردههای لبنی و جانوری است. پیامدهای مصرف این ترکیبات در انسان تا کنون به صورتقطعی مشخص نشده است. برخی پژوهشها نشان دادهاند که این گروه از اسیدهای چرب میتوانند دارای اثرات ضدقارچی، ضدسرطانی، خواص شبیه به اسیدهای چرب ضروری و پیشساز ترکیبات ضروری باشند. از طرف دیگر، تجمع ترکیبات حاصل از اسیدهای چرب فرد کربن میتوانند منشأ برخی اختلالات متابولیسمی باشند. در این تحقیق به بررسی سوخت و ساز، منابع و اثرات مثبت و منفی اسیدهای چرب فرد کربن پرداخته شده است
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0