توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر غنی سازی ماست پروبیوتیک باعصاره گزنه،اسانس بابونه ونعناع بر میزان ماده خشک درطی دوره نگهداری تحت pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر غنی سازی ماست پروبیوتیک باعصاره گزنه،اسانس بابونه ونعناع بر میزان ماده خشک درطی دوره نگهداری تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر غنی سازی ماست پروبیوتیک باعصاره گزنه،اسانس بابونه ونعناع بر میزان ماده خشک درطی دوره نگهداری تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر غنی سازی ماست پروبیوتیک باعصاره گزنه،اسانس بابونه ونعناع بر میزان ماده خشک درطی دوره نگهداری تحت pdf :



تعداد صفحات:5
چکیده:
ماست یک محصول تخمیری لبنی محسوب می شود که علاوه بر خصوصیات تغذیه ای یکی از پر طرفدارترین محصولات لبنی است که درسرتاسر جهان گسترش یافته است. تحقیقات پیشین نشان داده است موادی که قبل و بعد از تخمیر به شیر اضافه می شوندتاثیر چشمگیری بر رویخصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست دارند. با توجه به نتایج مشخص است که هرچه غلظت و تعداد افزودنی ها بیشتر می شود درصد ماده خشک کاهش می یابد.در کل در طول مدت نگهداریهمه نمونه ها یک روند کاهشی در میزات درصد ماده خشک مشاهد می شود و به صورت میانگین نمونه های روز 21 کمترین ماده خشک و بعد نمونههای روز 11 و روز 1 قرار دارند. تمونه 16 که میکس همه مواد با غلظت بالا در ماست مسی باشد که دارای کمترین ماده خشک در بین نمونه ها می باشد که از حد استاندارد هم کمتر می باشد و نمونه 15 مانند نمونه 16 می باشد با این تفاوت که غلظت ها کمتر می باشد در جایگاه بعدی کمترین ماده خشک قرار دارد

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir