توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه تجویز خوراکی داروی کاربامازپین بر تغییرات اشتقاق II الکتروکاردیوگرام گربه تحت pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه تجویز خوراکی داروی کاربامازپین بر تغییرات اشتقاق II الکتروکاردیوگرام گربه تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تجویز خوراکی داروی کاربامازپین بر تغییرات اشتقاق II الکتروکاردیوگرام گربه تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه تجویز خوراکی داروی کاربامازپین بر تغییرات اشتقاق II الکتروکاردیوگرام گربه تحت pdf :

مقاله مطالعه تجویز خوراکی داروی کاربامازپین بر تغییرات اشتقاق II الکتروکاردیوگرام گربه تحت pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در 1389 در پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشكی) از صفحه 75 تا 79 منتشر شده است.
نام: مطالعه تجویز خوراکی داروی کاربامازپین بر تغییرات اشتقاق II الکتروکاردیوگرام گربه
این مقاله دارای 5 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کاربامازپین
مقاله الکتروکاردیوگرام
مقاله گربه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
کاربامازپین یک ترکیب تری سیکلیک است که درحیوانات تنها مورد مصرف این دارو در درمان تشنج است. این دارو دارای سمیت قلبی و واکنش های ایدیوسنکراتیک خونی می باشد. کاربامازپین یک ترکیب موثر بر قلب بوده و باعث اختلال در عملکرد گره سینوسی دهلیزی و دهلیزی بطنی می شود. با توجه به مصرف زیاد کاربامازپین در انسان و عدم وجود مدارکی دال بر اثر این دارو بر تغییرات الكتروكاردیوگرام در گربه، تحقیق در این مورد امری ضروری به نظر می رسد. در این مطالعه، هشت قلاده گربه نر بومی مو کوتاه به طور تصادفی انتخاب و مورد آزمایش قرارگرفت. فراورده خوراکی کاربامازپین با دوز بیست و پنج میلی گرم به ازای هر گربه فقط یک بار تجویز شده و در زمان های صفر، 4 و 8 ساعت بعد از تجویز، الکتروکاردیوگرام در اشتقاق II اخذ شد. در ادامه محور الکتریکی قلب، تعداد ضربان قلب و تغییرات امواج الکتریکی مورد بررسی قرار گرفت. برای تجزیه و تحلیل داده ها از روش آماری آزمون t در سطح معنی داری p<0.05 استفاده شد. در نهایت هیچ گونه آریتمی و تغییر معنی داری در پارامترهای مورد نظر مشاهده نشد. با توجه به عدم ایجاد تغییرات آریتموژن در گربه توسط تجویز خوراكی كاربامازپین می شود گفت كه این دارو در میزان مورد استفاده می تواند اثرات درمانی مفید در كنترل تشنج و تعدیل وضعیت خلق و خوی حیوان بدون القای اثرات جانبی را داشته باشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir