icbc
.Ir
جستجو
موضوعات
آبخيزداري
آمار
آموزش ابتدايي
ادبيات
ارتباطات
اقتصاد
الکترونيک
برق
برنامه ريزي درسي
بهداشت حرفه اي
تأسيسات
تاريخ
تاسيسات آبياري
تربيت بدني
تغذيه
جامعه شناسي
جغرافيا
جوشکاري
حسابداري
حقوق
حمل و نقل
داروسازي
دامپروري
دامپزشکي
دندانپزشکي
راهسازي
رنگرزي
روانشناسي
رياضيات
زمين شناسي
زيست شناسي
سراميک
شيلات
شيمي
صنايع دستي
صنايع غذايي
طراحي صنعتي
طراحي فرش
علوم آزمايشگاهي
علوم اجتماعي
علوم تربيتي
تگ های مجموعه
پروژه دات کام
تحقیق های دانشجویی
دانلود تحقیق آماده در ورد
دانلود تحقیق word
مرکز دانلود پروژه
دانلود پروژه دانشگاهی
دانلود پروژه های دانشجویی
مقاله
پروژه شبیه سازی
مقاله دانشجویی
مقاله های دانشجویی
دانلود مقاله دانشجویی
بانك پايان نامه
دانلود پایان نامه ها
papers
شبیه سازی
پیاده سازی مقالات
دانلود پروژه
آسان دانلود
دانلود رایگان پروژه
دانلود پروژه کامپیوتر
دانلود پروژه رایگان
دانلود پروژه آماده
پروژه رایگان
دانلود پروژه
سایت دانلود پروژه
دانلود استفاده از میکروارگانیسمهای جاذب اکسیژن به منظور افزایش زمان ماندگاری محصولات غذایی تحت pdf
برای سفارش پروژه بر روی دکمه خرید پروژه کلیک کنید
کد پروژه : 678370
قیمت قبلی
:
39,900
تومان
قیمت
: 29,400 تومان
توجه : هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید
توضیحات
برای دریافت
اینجا
کلیک کنید
سوالات و نظرات شما
تعداد کل پیام ها : 0
برچسب ها
سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
شماره ارسال پیام از واتس اپ و یا اس ام اس: 09050655395
ساعات ارسال پیام : از ساعت 10 الی 24
بولتن سایت
سفارش پروژه جدید
ذخیره در علاقه مندی های
ذخیره آدرس وب سایت
معرفی سایت به دوستان
آموزش نحوه خرید اینترنتی
سوالات متداول
پروژه های تصادفی
استويا کنندهبررسي توليد مرباهاي رژيمي با استفاده از شيرين
قیمت 11,800 تومان
اصول و روشهاي درون پوشاني پروبيوتيکها
قیمت 11,800 تومان
افزايش خواص ضد ميکروبي نايسين درترکيب با فناوري نانو
قیمت 11,800 تومان
امکانسنجي استفاده از مواد تغيير فاز دهنده به منظور حفظ دماي گوشت طي نوسانات دمايي
قیمت 11,800 تومان
امکانسنجي بکارگيري شاخصهاي ريولوژيکي آرد گندم به منظور پيشبيني وضعيت تخمير فرآوردههاي نانوايي
قیمت 11,800 تومان
امکانسنجي پوستگيري کيوي با فناوري حرارتدهي پرتو مادون قرمز
قیمت 11,800 تومان
انتخاب مناسب ترين سوبسترا و سويه قارچي تريکودرما ريزيي براي توليد سلولاز درسيستم تخمير حالت جامد
قیمت 11,800 تومان
اندازه گيري ترکيبات فنولي و خواص آنتي اکسيداني در چهار رقم خرماي ايران
قیمت 11,800 تومان
اندازه گيري نگه دارنده ي ناتامايسين در ماستهاي بازار ايران
قیمت 11,800 تومان
اندازه گيري وارزيابي فلزات سنگين (سرب و کادميوم) در ادويه هاي زرد چوبه ،دارچين وزنجبيل به روش جذب اتمي کوره اي
قیمت 11,800 تومان
کلمات کلیدی
تگ های محصول
Copyright © 2014
icbc.ir
تعداد کل پیام ها : 0