توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران word :

موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران

موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تنها سازمانی است در ایران كه بر طبق قانون میتواند استاندارد رسمی فرآورده‏ها را تعیین و تدوین و اجرای آنها را با كسب موافقت شورایعالی استاندارد اجباری اعلام نماید. وظایف و هدفهای موسسه عبارتست از:

( تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی – انجام تحقیقات بمنظور تدوین استاندارد بالا بردن كیفیت كالاهای داخلی، كمك به بهبود روشهای تولید و افزایش كارائی صنایع در جهت خودكفائی كشور- ترویج استانداردهای ملی – نظارت بر اجرای استانداردهای اجباری – كنترل كیفی كالاهای صادراتی مشمول استانداردهای اجباری و جلوگیری از صدور كالاهای نامرغوب به منظور فراهم نمودن امكانات رقابت با كالاهای مشابه خارجی و حفظ بازارهای بین المللی كنترل كیفی كالاهای وارداتی مش

مول استاندارد اجباری به منظور حمایت از مصرف كنندگان و تولیدكنندگان داخلی و جلوگیری از ورود كالاهای نامرغوب خارجی راهنمائی علمی و فنی تولیدكنندگان، توزیع كنندگان و مصرف كنندگان – مطالعه و تحقیق درباره روشهای تولید، نگهداری، بسته بندی و ترابری كالاهای مختلف – ترویج

سیستم متریك و كالیبراسیون وسایل سنجش – آزمایش و تطبیق نمونه كالاها با استانداردهای مربوط، اعلام مشخصات و اظهارنظر مقایسه‏ای و صدور گواهینامه‏های لازم ) .
موسسه استاندارد از اعضاء سازمان بین المللی استاندارد می باشد و لذا در اجرای وظایف

خود هم از آخرین پیشرفتهای علمی و فنی و صنعتی جهان استفاده می نماید و هم شرایط كلی و نیازمندیهای خاص كشور را مورد توجه قرار می دهد.
اجرای استانداردهای ملی ایران به نفع تمام مردم و اقتصاد كشور است و باعث افزایش صادرات و فروش داخلی و تأمین ایمنی و بهداشت مصرف كنندگان و صرفه جوئی در وقت و هزینه ها و در نتیجه موجب افزایش درآمد ملی و رفاه عمومی و كاهش قیمتها می شود.
تهیه كننده

كمیسیون استاندارد روش آزمون نمك در خوراك دام و طیور

رئیس
جامعی- پرویز دكتر در علوم كشاورزی استاد دانشكده كشاورزی – دانشگاه تهرا

ن
اعضاء
صیانتی- احمد مهندس كشاورزی موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران
كمیلی بیرجندی –ملیحه فوق لیسانس علوم صنایع غذایی آزمایشگاه تغذیه دام دانشكده دامپزشكی دانشگاه تهران
دبیر
حربی -كتایون لیسانس زیست‏شناسی موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران

فهرست مطالب

استاندارد روش اندازه‏گیری نمك در خوراك دام و طیور
هدف
دامنه كاربرد
روش كار

بسمه تعالی
پیشگفتار
استاندارد روش اندازه‏گیری نمك طعام در خوراك كه بوسیله كمیسیون فنی خوراك دام و طیور تهیه و تدوین شده و در شصت و یكمین كمیته ملی استاندارد فرآورده‏های كشاورزی و غذایی مورخ 66/4/21 مورد تایید قرار گرفته , اینك باستناد ماده یك قانون مواد الحاقی به قانون تاسیس موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذرماه 1349 به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می‏گردد .

برای حفظ همگامی و هماهنگی با پیشرفت‏های ملی و جهانی در زمینه صنایع و علوم , استانداردهای ایران در مواقع لزوم مورد تجدید نظر قرار خواهند گرفت و هرگونه پ

یشنهادی كه برای اصلاح یا تكمیل این استانداردها برسد در هنگام تجدید نظر در كمیسیون فنی مربوط مورد توجه واقع خواهد شد .
بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ایران باید همواره از آخرین چاپ و تجدید نظر آنها استفاده نمود .
در تهیه و تدوین این استاندارد سعی شده است كه ضمن توجه به شرایط موجود و نیازهای جامعه حتی‏المقدور بین این استاندارد و استاندارد كشورهای صنعتی و پیشرفته هماهنگی ایجاد شود .
لذا با بررسی امكانات و مهارت‏های موجود و اجرای آزمایش‏های لازم این استاندارد با استفاده از منابع زیر تهیه گردیده است :
1- Method of Analiysis
Association of official Agricultural Chemists (A.O.A.C.)1980
2- Is –1664,Specificaiton for Mineral Mixtures for,
.Supplementing catlle feeds

استاندارد روش اندازه‏گیری نمك در خوراك دام و طیور
1- هدف
هدف از تدوین این استاندارد تعیین روش‏های اندازه‏گیری نمك ( برحسب كلرورسدیم ) در خوراك دام و طیور می‏باشد .
2- دامنه كاربرد
این استاندارد مورد اندازه‏گیری میزان نمك در خوراك دام و طیور كاربرد دارد .

3- روش كار
میزان نمك موجود در خوراك دام و طیور را می‏توان از طریق روش‏های ارائه شده در ذیل اندازه‏گیری نمود :

3-1- روش الف
3-1-1- مواد و معرف‏های مورد نیاز
3-1-1-1- اسید نیتریك غلیظ با وزن مخصوص 1/42
3-1-1-2- محلول سولفات فریك :
60 گرم از سولفات فریك Fe2(SO4)3 را در یك لیتر آب حل نمایید .
3-1-1-3- محلول هیدروكسید آمونیم
یك حجم از هیدروكسید آمونیم را با 12 حجم آب مخلوط نمایید .
3-1-1-4- معرف سولفات فریك
یك محلول 25 درصد ( وزن به حجم ) سولفات فریك تهیه نموده و آن را صاف كنید .
3-1-1-5- محلول نیترات نقره نرمال
3-1-1-6- محلول تیوسیانات پتاسیم نرمال
3-1-2- روش آزمون
یك گرم از نمونه آسیاب شده را وزن كرده و در یك بالن ژوژه 250 میلی لیتری منتقل نمایید و 50 میلی لیتر محلول سولفات فریك به آن اضافه كرده بالن را به آر

امی تكان دهید سپس 100 میلی لیتر محلول هیدروكسید آمونیم به آن افزوده و به حجم برسانید . بالن را تكان داده تا كاملا مخلوط شود و بگذارید 10 دقیقه بماند . سپس آن را بر روی كاغذ صافی واتمن شماره 41 و یا معادل آن صاف نمایید .
25 میلی لیتر از محلول صاف شده را در یك بشر 250 میلی لی

تری وارد كرده و 10 میلی لیتر اسید نیتریك غلیظ و 10 میلی لیتر معرف سولفات فریك به آن اضافه كرده و سپس حجم معینی از نیترات نقره نرمال نیز به محلول علاوه نمایید . مخلوط را حرارت داده تا بجوشد سپس آن را تا رسیدن به درجه حرارت آزمایشگاه خنك كرده و بگذارید رسوب ته نشین شود . آنگاه مازاد نیترات نقره را با محلول تیوسیانات پتاسیم نرمال تیتر نمایید تا جایی كه رنگ قرمز مایل به قهوه‏ای ایجاد شده حدود 15 ثانیه ثابت بماند .

3-1-3- محاسبه
میزان نمك بر حسب كلرورسدیم طبق فرمول زیر بدست می‏آید .
= درصد نمك
كه در فرمول فوق :
A = حجم محلول نیترات نقره بكار برده شده در آزمایش بر حسب میلی لیتر
N1 = نرمالیته محلول نیترات نقره
B = حجم محلول تیوسیانات پتاسیم مصرف شده بر حسب میلی لیتر
N2 = نرمالیته محلول تیوسیانات پتاسیم
W = وزن نمونه مورد آزمایش بر حسب گرم
3-2- روش ب
3-2-1- مواد و محلول‏های مورد نیاز
3-2-1-1- محلول نیترات نقره نرمال
3-2-1-2- محلول تیوسیانات آمونیم نرمال
3-2-1-3- محلول اشباع شده سولفات مضاعف آمونیم فریك FENH4(SO4)2
3-2-1-4- محلول اشباع شده پرمنگنات پتاسیم
3-2-1-5- اسید نیتریك غلیظ با وزن مخصوص 1/42
3-2-2- روش آزمون
در حدود 2 گرم از نمونه را دقیقأ وزن كرده و در یك ارلن 250 میلی لیتری قرار دهید و به آن 25 میلی لیتر از محلول نیترات نقره نرمال و سپس 25 میلی لیتر اس

ید نیتریك اضافه كرده و مخلوط را حرارات داده تا بجوشد .
در موقع جوشیدن 10 میلی لیتر پرمنگنات اشباع شده به آن اضافه كنید و بگذارید بجوشد ) تقریبأ 15 دقیقه ) تا بیرنگ شود . سپس آن را خنك كرده و 100 میلی لیتر آب و 5 میلی لیتر معرف سولفات آمونیم فریك به آن افزوده و سپس آن را با محلول تیوسی

انات آمونیم نرمال تا ایجاد رنگ قرمز قهوه‏ای تیتر نمایید . بطوری كه رنگ قرمز ایحاد شده تا 15 ثانیه پایدار بماند
یك میلی لیتر محلول نیترات نقره نرمال معادل است 0/00585 گرم كلرور سدیم .

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir