توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پذیرش ارقام پرمحصول برنج گامی در دستیابی به توسعه پایدار در تولید برنج word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پذیرش ارقام پرمحصول برنج گامی در دستیابی به توسعه پایدار در تولید برنج word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پذیرش ارقام پرمحصول برنج گامی در دستیابی به توسعه پایدار در تولید برنج word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پذیرش ارقام پرمحصول برنج گامی در دستیابی به توسعه پایدار در تولید برنج word :

تعداد صفحات:6

چکیده:

تحقیق حاضر در استان گیلان انجام گرفته است جامعه آماری تحقیق برنجکاران گیلانی هستند که در سال زراعی 88-87 به کشت این محصول اشتغال داشته اند. هدف این مقاله مقایسه میانگین تولید (عملکرد) و درآمد دو گروه از کشاورزانی برنجکارگیلانی است که گروه اول ارقام پرمحصول و گروه دوم ارقام بومی برنج را کشت می کنند و در مرحله بعدی عوامل موثر در پذیرش ارقام اصلاح شده شناسایی و طبقه بندی شدند. در این تحقیق برای دستیابی به هدف های پیشبینی شده با طرح پرسش های اساسی، با شیوه مطالعه میدانی اطلاعات لازم جمع آوری شد . ابزار اصلی جم عآوری اطلاعات مورد نیاز این تحقیق پرسشنامه می باشد و داده ها با استفاده از نرم افزارSPSSتحت ویندوز مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. روایی صوری پرسشنامه را استادان دانشگاه و کارشناسان وزارت جهاد کشاورزی بررسی و تایید کردند. جهت آزمون پایایی ابزار، ضریب آلفای کرونباخ =0/89 محاسبه گردید..نتایج حاصل نشان داد که عواملی چون هزینه، سواد، سن، اجرای طرح های تجهیز و نوسازی و شرکت در کلا سهای آموزشی-ترویجی در پذیرش و بکارگیری این ارقام توسط کشاورزان گیلانی مؤثر بود

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir