مقاله مقایسه اثرات ضدباکتریایی عصاره اتانلی و اسانس روغنی برگهای گیاه بادرنجبویه درمهار رشد باکتریاستافیلوکوکوس آرئوس درشرایط In vitro word دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه اثرات ضدباکتریایی عصاره اتانلی و اسانس روغنی برگهای گیاه بادرنجبویه درمهار رشد باکتریاستافیلوکوکوس آرئوس درشرایط In vitro word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثرات ضدباکتریایی عصاره اتانلی و اسانس روغنی برگهای گیاه بادرنجبویه درمهار رشد باکتریاستافیلوکوکوس آرئوس درشرایط In vitro word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:20
چکیده:
بیشتر گیاهان مفید و موثر دردرمان بیماریهای گوناگون هستند این شیوه درمانی باعث کاهش عوارض جانبی Side effects و جلوگیری ازمقاومت باکتریها به آنتی بیوتیک ها پزشکی می شود اثرات اسانس و عصاره بادرنجبویه نیز هنوز به طور کامل بروی باکتریها انجام نشده ست همچنین باکتری استافیلوکوکوس آرئوس یکی ازباکتریهای مهم بیماریزا برای بشر می باشد دراین تحقیق اثرات ضدباکتریایی عصاره الکلی و اسانس روغنی (Essential oil) برگهای گیاه بادرنجبویه ازخانواده نعنائیان برمیزان مهاررشد باکتری استافیلوکوکوس آرئوس درشرایط invitro مورد بررسی قرارگرفته است دراین تحقیق به منظور بررسی قطرهاله عدم رشد ازروش انتشار دیسک درآگار Disk agar diffusion استفاده شد بدین منظور از گیاه مزبور عصاره اتانلی 80درصد و 99/99 درصد و اسانس روغنی تهیه شد سپس اثرات ضدباکتریایی این ماده 24 ساعت بعدازتیمار بترتیب درغلظت های 1000و500و400و200و100و50mg/ml ازعصاره اتانلی 80درصد و 99/99 درصد و انسانس روغنی 3/12و6/25و50و25و12/5درصدمورد بررسی قرارگرفت به منظور مقایسه میانگین قطرهاله عدم رشد درگروه های شاهد و تیمار ازآزمون anova استفاده شد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0