مقاله بررسی اثر میزان رطوبت بر برخی ویژگی های مکانیکی دانه کرچک word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر میزان رطوبت بر برخی ویژگی های مکانیکی دانه کرچک word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر میزان رطوبت بر برخی ویژگی های مکانیکی دانه کرچک word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:9
چکیده:
در این تحقیق برخی خواص مکانیکی دانه کرچک شامل تغییر شکل در نقطه گسیختگی، نیروی لازم برای گسیختگی، انرژی لازم برای گسیختگی و چغرمگی طی یک آزمایش فاکتوریل در طرح پایه کاملا تصادفی با 3 عامل، شامل 4 محتوای رطوبتی (5/5 و 7 و 8/5 و 10 درصد بر پایه خشک ) ، 4 سرعت بار گذاری ( 2 و 5 و 8 و 11 میلی متر بر دقیقه) و در 3 اندازه دانه (کوچک و متوسط و بزرگ) بررسی شد. نتایج نشان دد اثر متقابل سه تایی سرعت بار گذاری، رطوبت و اندازه دانه بر تغییر شکل در نقطه گسیختگی در سطح احتمال 5 درصد معنی دار شده است. همچنین اثر متقابل سه تایی سرعت بار گذاری، رطوبت و اندازه دانه بر نیروی لازم برای گسیختگی در سطح احتمال 5 درصد معن یدار شده است. اثر اصلی رطوبت بر انرژی لازم برای گسیختگی و چغرمگی در سطح احتمال 1 درصد معنی دار شده است. همچنین اثر متقابل سرعت بار گذاری و اندازه دانه برای تغییر شکل در نقطه گسیختگی در سطح احتمال 5 درصد معنی دار شده است، در حالی که برای دیگر خواص مکانیکی عنی دار نشده است و با افزایش رطوبت انرژی لازم برای گسیختگی، چغرمگی و نیروی لازم برای گسیختگی دانه کرچک کاهش یافته، ولی تغییر شکل در نقطه گسیختگی افزایش یافته است.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0