مقاله نقش بیفیدوباکترها در تغذیه، پزشکی و تکنولوژی word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله نقش بیفیدوباکترها در تغذیه، پزشکی و تکنولوژی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش بیفیدوباکترها در تغذیه، پزشکی و تکنولوژی word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:8
چکیده:
پرو بیوتیک ها ارگانیسم های زنده ای هستند که با تعدیل فلور میکروبی روده، اثرات مفیدی را بر روی سلامت میزبان اعمال می کنند . آنها عموماً ازمنابع انسانی بوده و غیر بیماری زا محسوب می شوند . پروبیوتیک هایی که بیش از همه در زمینه های مختلف مورد مطالعه قرار گرفته اند، باکتریهای تولید کننده اسید لاکتیک شامل گونه های لاکتوباسیلوس و بیفیدو باکتریا هستند. بیفیدوباکترها باکتری های گرم مثبت، بی هوازی و تولید کننده اسیدلاکتیک و اسیداستیک هستند که بخش بزرگی از میکروفلور روده انسان و دیگرجانوران را تشکیل می دهند. دمای بهینه برای رشد آنها 20-46C و pH اپتیمم آنها 7-6/5 می باشد. در حال حاضر 29 گونه از بیفیدوباکترها شناخته شده است که برخی از آنها از طریق مکانیسم هایی شامل تولید مواد ضدمیکروبی،رقابت با پاتوژن ها در چسبیدن به گیرنده های روده و دستیابی به مواد غذایی و تحریک دستگاه ایمنی بدن، می توانند در بدن نقش پروبیوتیکی ایفا کنند. و تعدادی از گونه های بیفیدوباکترها اثرات سلامتی بخش دیگری بر روی بدن میزبان دارند. علاوه بر این، بیفیدوباکترها می توانند اثرات جانبی نیز داشته باشند.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0