توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تشخیص و بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیا کلی o157 جدا شده از گوشت پرندگان word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تشخیص و بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیا کلی o157 جدا شده از گوشت پرندگان word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تشخیص و بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیا کلی o157 جدا شده از گوشت پرندگان word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تشخیص و بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیا کلی o157 جدا شده از گوشت پرندگان word :



تعداد صفحات:9
چکیده:
باوجود ارزش بالای گوشت طیور و عدم کنترل و بازرسی دقیق بر روی لاشه های ذبح شده طیور در کشتارگاه ، امکان انتقال اشریشیا کلی که یکی از عمده ترین باکتریهای ایجاد کننده فساد غذایی است، به انسان وجود دارد. این بررسی به منظور تشخیص و بررسی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیا کلی O157 جدا شده از گوشت قرقاوول، کبک، اردک غاز در شهرستان های گیلان، مازندران، اصفهان و فارس، انجام شد. به ترتیب تعداد 22، 17، 25 و 36نمونه گوشت عضله سینه قرقاوول ، کبک ، اردک و غاز از شهرستان های گیلان، مازندران، اصفهان و فارس جمع آوری و سریعا به آزمایشگاه انتقال داده شد. پس کشت ، از کلنی های تیپیک که نشانگر اشریشیا کلی بودند، DNA استخراج و واکنش زنجیره ای پلیمراز برای تایید تشخیص و شناسایی گروه سرمی O157 ، استفاده شد.الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی به روش دیسک گذاری ساده مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این بررسی نشان داد که در کل 27% نمونه ها از نظر وجود اشریشیا کلی مثبت بوده اند و از بین نمونه های مثبت، 6 نمونه دارای گروه سرمی O157 بودند. بررسی نشان داد که بیشترین و کمتین فراوانی باکتری و گروه سرمی O157 به ترتیب متعلق به گوشت غذا و گوشت کبک بوده است . باکتری اشریشیا کلی جدا شده از گوشت طیور، بیشترین میزان مقاومت آنتی بیوتیکی را به سولفامتوکسازول و ونکومایسین وکمترین میزان مقاومت آنتی بیوتیکی را به جنتا مایسین و سیپروفلوکساسین، داشته است. اخلاف آماری معنی داری (0/05>P) بین میزان شیوع باکتری و گروه سرمی O157 بین گوشت غاز و کبک و هم چنین بین میزان مقاومت به انتی بیوتیک های مختلف دیده شد. پیشنهاد می شود که از روش دقیق ، سریع و بی خظر واکنش زنجیره ای پلیمر از جهت کنترل بهداشت طیور از نظر وجود پاتوژن های مثل اشریشیا کلی بهره بگیریم

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir