توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی رو شهای مختلف استخراج لیکوپن از گوجه فرنگی وضایعات آن word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی رو شهای مختلف استخراج لیکوپن از گوجه فرنگی وضایعات آن word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی رو شهای مختلف استخراج لیکوپن از گوجه فرنگی وضایعات آن word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی رو شهای مختلف استخراج لیکوپن از گوجه فرنگی وضایعات آن word :



تعداد صفحات:9
چکیده:
لیکوپن، کاروتنوئید قرمز رنگی است که توسط برخی گیاهان و میکروارگانیسم ها سنتز می شود . این رنگدانه دارای اثرات فیزیولوژیکی مهم و مفیدی در بدن انسان می باشد و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد. درسالهای اخیر با وجود اثرات سوء رنگهای مصنوعی توجه خاصی به استفاده از رنگهای طبیعی مبذول شده است، رنگدانه طبیعی و غالب در گوجه فرنگی لیکوپن است لذا استخراج کاروتنوئیدهای گوجه فرنگی و استفاده از آن در غذا به عنوان یک رنگ طبیعی حائز اهمیت می باشد.در این مقاله روش های مختلف استخراج لیکوپن شامل جریان های فشار قوی، سیالات فوق بحرانی، حلال های آلی، آنزیم های تجاری ، میکروارگانیسم ها و التراسونیک ازضایعات گوجه فرنگی مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir