توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر روشهای استخراج بر بازده و خواص فیزیکوشیمیایی روغن دانه بادام ناحیه قزوین word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر روشهای استخراج بر بازده و خواص فیزیکوشیمیایی روغن دانه بادام ناحیه قزوین word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر روشهای استخراج بر بازده و خواص فیزیکوشیمیایی روغن دانه بادام ناحیه قزوین word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر روشهای استخراج بر بازده و خواص فیزیکوشیمیایی روغن دانه بادام ناحیه قزوین word :



تعداد صفحات:10
چکیده:
بادام دربین رایجترین مغزیها در جهان میباشد که میتواند برای تغذیه و سلامتی انسان مفید باشد . روشهای متفاوتی جهت استخراج روغن از دانه های روغنی وجود دارد که اثرات متفاوت کمی و کیفی بر روغن استخراج شده خواهند گذاشت . روغن گونه های بادام ربیع و سفید قزوین توسط حلال های 100 %هگزان نرمال، مخلوط حلال های هگزان و کلروفرم به نسبتهای حجمی-حجمی به ترتیب % 50 به % 50 و نسبت حجمی-حجمی به ترتیب % 30 به % 70 به روش غوطه وری استخراج شدند و بازده استخراج، ضریب شکست، نقطه ذوب، اندیس اسیدی و اندیس پراکسید آن ها بایکدیگر مقایسه شدند . نتایج مشخص نمود که هرچقدر درصد حلال کلروفرم افزایش یابد، بازده استخراج بیشتر خواهدشد و به طورکل تیمارهای دارایحلال کلروفرم خصوصیات فیزیکوشیمیایی بهتری از خود نشان دادند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir