مقاله بررسی تاثیر درصد جامد خوراک بر کارآیی تیکنر باطله کارخانه هماتیت مجتمع گلگهر word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر درصد جامد خوراک بر کارآیی تیکنر باطله کارخانه هماتیت مجتمع گلگهر word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر درصد جامد خوراک بر کارآیی تیکنر باطله کارخانه هماتیت مجتمع گلگهر word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:8
چکیده:
یکی از مهمتری عوامل مؤثر بر انتخاب تیکنر، درصد جامد خوراک آن است گاهی اوقات برای افزایش سرعت جداسازی مواد جامد، باید خوراک آن رقیق شود. در شرایط استفاده از پالپی با دانسیته بالا، سرعت ته نشینی کاهش می یابد. علت این پدیده بزرگتر شدن فلاک ها و تشکیل ساختار شبکه ای است. در این پژوهش، تأثیر درصد جامد روی باطله کارخانه هماتیت مجتمع گل گهر مورد بررسی قرار گرفت. در ک لیه آزمایش ها عوامل دیگر از جمله غلظت، زمان آماده سازی، میزان مصرف و نوع فلوکولانت، ثابت در نظر گرفته شد. این مقادیر به ترتیب، 1 گرم بر لیتر، 2 ساعت، 25 گرم بر تن و A26 یزد بودند. درصد جامدهای مورد آزمایش، 5%، 7%، 9%، 10% و 11% بودند. میزان جامد مورد استفاده در آزمایش ها به ترتیب درصد جامدهای ذکر شده برابر با 117، 106، 95، 75 و 52 گرم بودند. در نهایت درصد جامد بهینه، 5%، با سرعت ته نشینی 1/75cm/s و چگالی ظاهری (0/6gr/cm(3 بدست آمد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0