توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اکوتوریسم و تأثیر توانمندیهای اقلیمی نهاوند در توسعه صنعت گردشگریبا استفاده از روشهای PET ، PMV و SET word دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اکوتوریسم و تأثیر توانمندیهای اقلیمی نهاوند در توسعه صنعت گردشگریبا استفاده از روشهای PET ، PMV و SET word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اکوتوریسم و تأثیر توانمندیهای اقلیمی نهاوند در توسعه صنعت گردشگریبا استفاده از روشهای PET ، PMV و SET word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اکوتوریسم و تأثیر توانمندیهای اقلیمی نهاوند در توسعه صنعت گردشگریبا استفاده از روشهای PET ، PMV و SET word :



تعداد صفحات:18
چکیده:
جاذبه ها و توان های گردشگری از سرمایه های منحصر به فرد هر کشور بشمار میرود که هدایت و توسعه صنعت گردشگری در شناسایی، طبقه بندی و برنامه ریزی برای آن جهت جذب گردشگران، دارای اهمیت بالایی میباشد. در همین راستا طبیعت گردی از مهمترین رویکردهای اقتصاد گردشگری در جهت بهره وری بهینه و پایدار از منابع طبیعی و زیست بوم بشمار میرود. البته یکی از عوامل مؤثر بر زندگی، سلامتی و آسایش انسان خصوصاً عواملی که باید در بحث گردشگری، خاصه اکوتوریسم پایدار مدنظر قرار گیرد، شرایط اقلیمی میباشد. لذا در این پژوهش به منظور ارزیابی توان های اکوتوریستی بر اساس شرایط اقلیمی در ایستگاه نهاوند با بکارگیری سه روش دمای معادل فیزیولوژیک PET ، متوسط نظرسنجی پیشبینی PMVو دمای مؤثر استاندارد SET، از عناصر اقلیمی متوسط دمای خشک، رطوبت نسبی، سرعت باد، فشار بخار آب و میزان ابرناکی ایستگاه همدید نهاوند طی دوره آماری 14 ساله 1996 تا 2009 استفاده شده است. در واقع هدف از این پژوهش شناخت شرایط زمانی اقلیم گردشگری و تأثیرگذاری هر یک از عناصر اقلیمی بر روی ساختار فیزیولوژیک انسان در هر یک از ماههای سال میباشد. نتایج این بررسی نشان داد که شرایط مطلوب اقلیمی در دورهی کوتاهی از سال مهیاست؛ به طوریکه بر اساس روش PET تنها ماه می (اردیبهشت) و بر اساس روش SET و PMV ماه می (اردیبهشت) و سپتامبر (شهریور) با عدم تنش در محدوده آسایش اقلیمی قرار گرفته، که در این شرایط انسان با پوشش معمولی احساس راحتی میکند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir