مقاله مروری بر کاربرد فیلم ها و پوشش های خوراکی فعال در نگهداری برش های میوه تازه word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مروری بر کاربرد فیلم ها و پوشش های خوراکی فعال در نگهداری برش های میوه تازه word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر کاربرد فیلم ها و پوشش های خوراکی فعال در نگهداری برش های میوه تازه word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:8
چکیده:
امروزه از فیلم ها و پوشش های خوراکی در بسیاری از محصولات غذایی به منظور کنترل عبور رطوبت، گازها یا واکنش های اکسیداسیونی استفاده می شود. از مزایای اصلی استفاده از فیلم ها و پوشش های خوراکی این است که می توان چندین ترکیب فعال را به زمینه پلیمری این فیلم ها و پوشش ها افزود و با این کار ایمنی و خواص تغذیه ای و حسی آنها را بهبود بخشید. این مقاله مروری است بر کاربرد پوشش های خوراکی حاوی مواد فعالی چون ترکیبات ضد میکروبی، ضد قهوه ای شدن، بهبود دهنده بافت و مغذی بکار رفته در نگهداری برش های میوه تازه.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0