توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات کیفی پس از برداشت میوه دو رقم گوجه فرنگی (L. Lycopersicum esculentum) در طول دوره انبارداری فایل ورد (word) دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات کیفی پس از برداشت میوه دو رقم گوجه فرنگی (L. Lycopersicum esculentum) در طول دوره انبارداری فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات کیفی پس از برداشت میوه دو رقم گوجه فرنگی (L. Lycopersicum esculentum) در طول دوره انبارداری فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات کیفی پس از برداشت میوه دو رقم گوجه فرنگی (L. Lycopersicum esculentum) در طول دوره انبارداری فایل ورد (word) :




تعداد صفحات :12

میوه گوجه­فرنگی با دارا بودن آنتی­اکسیدان­هایی مانند کاروتنوئید، لیکوپن، ویتامین C، ویتامینE و ترکیبات فنولی نقش مهمی را در سلامتی انسان ایفا می­کند. از آنجایی­که بین برداشت میوه و مصرف آن ممکن است بیش از چند هفته طول بکشد، در طول این دوره تغییرات بیوشیمیایی می­تواند اتفاق بیفتد که ارزش غذایی میوه را تحت تأثیر قرار دهد. این تغییرات در رقم­های مختلف گوجه­فرنگی می تواند متفاوت باشد. پژوهش­های انجام شده در جهت بررسیروند تغییرات خصوصیات کیفی دو رقم میوه گوجه فرنگی از زمان برداشت تا مصرف طراحی گردید. میوه گوجه­فرنگی رقم Chef و Sunseed در مرحله سبز بالغ برداشت شد و به مدت 35 روز در دمای C°16 و رطوبت نسبی 80% نگهداری شد. در طول این دوره، هر هفت روز یک بار فاکتورهای کیفی شامل سفتی بافت، غلظت مواد جامد محلول (TSS)، اسیدیته قابل تیتر (TA)، شاخص طعم (TSS/TA)، درصد کاهش وزن، میزان اسید آسکوربیک (ویتامینC)، میزان کلروفیل و کاروتنوئید و درصد پوسیدگی اندازه­گیری شدند. نتایج نشان داد که در طول دوره انبارداری، سفتی بافت، TA، میزان کلروفیل در هر دو رقم گوجه­فرنگی مورد بررسی کاهش یافت و مقادیر TSS، TSS/TA، درصد کاهش وزن، درصد پوسیدگی، ویتامینC و میزان کاروتنوئید افزایش یافت. ویتامینC در رقم چف بیشتر از سان­سید بود و درصد کاهش وزن و میزان کاروتنوئید در رقم سان­سید بیشتر از رقم چف بود. نتایج این تحقیق می­تواند برای مطالعات رژیمی انسان که بر ارزش غذایی تأکید دارد، قابل استفاده باشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir