مقاله بررسی تغییرات کیفی پس از برداشت میوه دو رقم گوجه فرنگی (L. Lycopersicum esculentum) در طول دوره انبارداری فایل ورد (word) دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تغییرات کیفی پس از برداشت میوه دو رقم گوجه فرنگی (L. Lycopersicum esculentum) در طول دوره انبارداری فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات کیفی پس از برداشت میوه دو رقم گوجه فرنگی (L. Lycopersicum esculentum) در طول دوره انبارداری فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
میوه گوجهفرنگی با دارا بودن آنتیاکسیدانهایی مانند کاروتنوئید، لیکوپن، ویتامین C، ویتامینE و ترکیبات فنولی نقش مهمی را در سلامتی انسان ایفا میکند. از آنجاییکه بین برداشت میوه و مصرف آن ممکن است بیش از چند هفته طول بکشد، در طول این دوره تغییرات بیوشیمیایی میتواند اتفاق بیفتد که ارزش غذایی میوه را تحت تأثیر قرار دهد. این تغییرات در رقمهای مختلف گوجهفرنگی می تواند متفاوت باشد. پژوهشهای انجام شده در جهت بررسیروند تغییرات خصوصیات کیفی دو رقم میوه گوجه فرنگی از زمان برداشت تا مصرف طراحی گردید. میوه گوجهفرنگی رقم Chef و Sunseed در مرحله سبز بالغ برداشت شد و به مدت 35 روز در دمای C°16 و رطوبت نسبی 80% نگهداری شد. در طول این دوره، هر هفت روز یک بار فاکتورهای کیفی شامل سفتی بافت، غلظت مواد جامد محلول (TSS)، اسیدیته قابل تیتر (TA)، شاخص طعم (TSS/TA)، درصد کاهش وزن، میزان اسید آسکوربیک (ویتامینC)، میزان کلروفیل و کاروتنوئید و درصد پوسیدگی اندازهگیری شدند. نتایج نشان داد که در طول دوره انبارداری، سفتی بافت، TA، میزان کلروفیل در هر دو رقم گوجهفرنگی مورد بررسی کاهش یافت و مقادیر TSS، TSS/TA، درصد کاهش وزن، درصد پوسیدگی، ویتامینC و میزان کاروتنوئید افزایش یافت. ویتامینC در رقم چف بیشتر از سانسید بود و درصد کاهش وزن و میزان کاروتنوئید در رقم سانسید بیشتر از رقم چف بود. نتایج این تحقیق میتواند برای مطالعات رژیمی انسان که بر ارزش غذایی تأکید دارد، قابل استفاده باشد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0