توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تراواییسازند کنگان با استفاده از داده های نگار CMR و مغزه در میدان پارس جنوبی فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تراواییسازند کنگان با استفاده از داده های نگار CMR و مغزه در میدان پارس جنوبی فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تراواییسازند کنگان با استفاده از داده های نگار CMR و مغزه در میدان پارس جنوبی فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تراواییسازند کنگان با استفاده از داده های نگار CMR و مغزه در میدان پارس جنوبی فایل ورد (word) :

تعداد صفحات:8

چکیده:

تراوایی یکی از پارامترهای مهم مخزنی است که تعیین دقیق آن همیشه توام با دشواری هایی می باشد. بهترین مرجع برای حصول این پارامتر مغزه است، اما به دلیل هزینه بالا و مشکلات اجرایی تعداد کمی از چاه های یک میدان ممکن است مغزه گیری شوند. نگار CMR یکی از پیشرفته ترین ابزارهای روش NMR است که اخیرا وارد دنیای پتروفیزیک شده است و با توجه به این که قادر به تشخیص ماهیت تخلخل هاست می تواند ابزاری دقیق تر نسبت به سایر روشهای غیر مستقیم تخمین تراوایی باشد. روشهای متعددی برای تعیین تراوایی توسط افراد مختلف پیشنهاد شده است. در این مطالعه از دو مدل SDR و Timur جهت تخمین تراوایی در سازند کنگان میدان گازی پارس جنوبی استفاده شده است. با مقایسه و تطابق تراوایی بدست آمده با داده های مغزه میزان ضریب مقیاس C(Scaling Factor) برای مدل های مذکور به ترتیب 0،35 و 12،0 بدست آمد با توجه به حساسیت مدل SDR به وجود هیدروکربن و تطابق بهتر مدل Timur با داده های مغزه این مدل برای ارزیابی تراوایی با استفاده از نگار CMR پیشنهاد می شود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir