توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه بین همگرایی بخشی از تونل متروی کرج با نتایج حاصل از روش های عددی و تدقیق پارامترهای ژئوتکنیکی فایل ورد (word) دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه بین همگرایی بخشی از تونل متروی کرج با نتایج حاصل از روش های عددی و تدقیق پارامترهای ژئوتکنیکی فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه بین همگرایی بخشی از تونل متروی کرج با نتایج حاصل از روش های عددی و تدقیق پارامترهای ژئوتکنیکی فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه بین همگرایی بخشی از تونل متروی کرج با نتایج حاصل از روش های عددی و تدقیق پارامترهای ژئوتکنیکی فایل ورد (word) :

تعداد صفحات:13

چکیده:

طرح تونل متروی کرج در مسیری به طول 25 کیلومتر در حال احداث می باشد . در این تحقیق قطعه ای از مسیر تونل به طول 2/5 کیلومتر مورد مطالعه قرار گرفته است .بررسی ها و مطالعات ژئوتکنیک در این بخش از مسیر به طور کامل انجام پذیرفته است . این بررسی ها نشان می دهد وضعیت ساختگاه شامل بخش وسیعی از ذرات درشت دانه و ریز دانه می باشد . جهت رسیدن به پارامترهای فیزیکی و مکانیکی مناسب در این مطالعات مجموعه ای از آزمایش های آزمایشگاهی و صحرایی انجام گرفته است . تونل مذکور به روش اتریشی جدید در سه مرحله حفاری شده و جهت نگهداری و مراقبت تونل در برابر بارهای وارده پس از حفاری از 35cm شاتکریت به همراه دولایه مش و قابهای فولادی استفاده گردیده است . تونل متروی کرج جزء تونل های کم عمق طبقه بندی شده و حداکثر سربار موجود در این محدوده 10 متر می باشد . در ضمن ترافیک سنگینی در آن محدوده در حال تردد می باشد . بنابراین یکی از مسائل مهم در این پروژه بررسی نشست های زمین ، همگرایی تونل و تغییر شکل لایه های خاک در لحظات مختلف در حین حفاری و پس از اتمام کار مورد نظر قرار گرفته است . جهت کنترل موارد فوق یکسری ابزار شامل همگرایی سنج ، کشیدگی سنج و نشست سنج در داخل و بالای سر تونل نصب گردیده و قرائت های لازم نیز انجام پذیرفته است . همانطور که می دانیم اطمینان از صحت انتخاب پارامترهای مقاومتی خاک به دست آمده از مطالعات ژئوتکنیکی یکی از موضوعات مهم در طرح های عمرانی به خصوص در مقوله تونل سازی می باشد . همچنین بررسی صحت مدلسازی و آنالیز عددی و مقایسه آن با شرایط واقعی جهت بهینه سازی طرح دارای اهمیت زیادی می باشد. بنابراین در مقایسه نتایج آنالیز های عددی و تغییر شکل های اندازه گیری شده نتایج بسیار مهمی را به دست می دهد .

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir