توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آبلیمو گیری صنعتی فایل ورد (word) دارای 60 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آبلیمو گیری صنعتی فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آبلیمو گیری صنعتی فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آبلیمو گیری صنعتی فایل ورد (word) :

تفسیر مشکل
آبلیمو گیری صنعتی
تفسیر مشکل
-چگونه تفسیر مشکل را تحلیل کنیم.
(1-1) انتخاب موضوع:
این محصول اکثراً در جلوی مغازه ها و فضاهای بازار مانند کاربرد دارند و بخصوص برای گرفتن آبلیمو و آبغوره از آن استفاده می شود. اکثر مراجعین خانم می باشند. محصول بسیار لخت و عریان می باشند و هیچگونه فرم خاصی برای آن قائل نشده اند و مشکلات زیادی در زمینه طراحی و فرم و آرگونومی ; دارد و چون این محصول، محصولی است که مردم زیاد با آن سر و کار دارند و باعث آلودگی بصری و; می شود می تواند موضوع مناسبی برای پروژه (1) باشد.

بررسی مفهوم و ضرورت وجودی هر یک از موضوعات مختلف: فلسفه وجودی
از قدیم مردم خود آبلیموی مورد نیازشان را تهیه می کردند که امروزه این کارها کمتر توسط خود خانواده ها انجام می شود. با پیدایش کارخانه های ابلیمو گیری این خواسته مردم، کاملاً از بین نرفت چون قیمت آبلیموی ساخت کارخانه زیاد است به همین دلید این نیاز به وجود آمد که جایی باشد تا آبلیموی مورد نیاز مردم را در حجم و سرعت زیاد و با قیمت کم تولید کند. از این رو دستگاه های موجود توسط کارگاه های صنعتی کوچک تولید و به بازار عرضه شد.
قابل ذکر است که مطمئن بودن مردم از کیفیت و تمیز بودن لیمو خود یک نکته مثبت و برتری دهنده نسبت به روش تولید کارخانه ای است

.
از این وسیله برای گرفتن آبلیمو و آبغوره به نسبت تقریباً زیادی استفاده می شود. چون در کشور ما به دلیل حفظ لغت ها و فرهنگ های گذشته عادتاً به مواد طبیعی علاقه دارند پس بنابراین وجود این محصول امری ضروری است و ضرورت آن در جامعه کاملاً حس می شود.
(3-1) گرد آوری اطلاعات گوناگون پیرامون موضوعات انتخاب شده:
برای جمع آوری اطلاعات لازم راجع به موضوع انتخاب شده بایستی از طریق مصاحبه و گفتگو با کسانی که مستقیماًبا محصول سرو کار دارند، همچنین با کسانی که به صورت مشتری و به سراغ این محصول می آیند و همچنین از طریق کارخانجات و کارگاههای تولید این محصول و نیز منابع مانند اینترنت و ; استفاده نمود.

از این دستگاه معمولاًدر فصل تابستان و پائیز که فصل لیمو ترش هستند استفاده می شود ساعت کاری با این دستگاه متغییر است و نمی توان گفت زمان و ساعت شخصی برای کار با دستگاه در طول روز تعیین کرد.
میزان ابلیموی بدست تقریباًبه ازای هر 1 کیلو لیمو ترش 500 گرم آبلیمو بدست می آید که البته بایستی ذکر شود که آبلیموی بدست آمده تلخ است.
از کاربران که در مورد مشکلات دستگاه سوال می شود می گفتند که دستگاه هیچ مشکلی ندارد فقط چند سال یک بار بلیرینگ آن باید عوض شود.
همچنین با توجه به اظهارات کاربران دستگاه هر هفته 2 بار دستگاه را تمیز می کنند در حالیکه دستگاه ظاهری کاملاًکثیف و آلوده دارد.

گردآوری اطلاعات (آبلیمو گیری)
(4-1)ثبت درخواست ها و نظرات استفاده کنندگان:
در این مرحله بایستی با استفاده از روش های مختلف به جمع آوری اطلاعات کلی درباره موضوع انتخاب شده پرداخت پس بایستی کلیه نظرات استفاده کنندگان و مصرف کنندگان و سازندگان این محصول را از طریق مصاحبه و مشاهده استفاده کرد و ثبت نمود.
در این قسمت نظرات و خواسته های استفاد

ه کنندگان از این محصول را یادداشت می کنیم.
1- بدنه پوشیده تری داشته باشد.
2- دستگاه بهداشتی باشد
3- خروجی آن متناسب با ظروف باشد.
4- ;
(5-1) پالایش و دسته بندی اطلاعات براساس نوع واهمیت آن:
در این مرحله بایستی مجموع اطلاعات بدست آمده از محصول را بر اساس انواع آن ها از یکدیگر تفکیک و بترتیب اهمیت یادداشت کنیم- این محصول بدلیل استفاده در فضای آزاد ز لحاظ محیطی از درجه اهمیت بالایی برخوردار است.
بدین صورت که هم محیط بر محصول و هم محیط بر محصول تاثیرات مستقیم دارند و این تاثیرات را نباید نادیده گرفت – همچنین از نظر نیاز نسبتاً نقش مهمی دارند- از نظر استیتیکی نیز اهمیت زیادی دارد و بترتیب باقی وارد از درجه اهمیت پایین تری برخوردار بوده اند.

(6-1) تدوین اطلاعات پالایش یافته و طبقه بندی شده بر اساس اهداف پروژه:
با توجه به موارد ذکر شده در قسمت فوق در می یابیم که این محصول از لحاظ محیطی از اهمیتی بالا برخوردار است. سپس نیاز و سپس استیتیک و; پ طراح باید توجه کند که ابتدا به قسمتی که از اهمیت بیشتری برخوردار است بپرداز و فکر خود را به آن قسمت بیشتر از سایر موارد معطوف کند. جنس این محصول بدلیل آنکه از فلز می باشد و معمولاً از آلیاژهای آهن هستند پس بنابراین درمقابل عوامل جوی محیطی مانند باران و; پایداری خوبی ندارند، همچنین تولید پس مانده ها و تفاله های لیمو، غوره نیز می تواند برای محیط مضر باشند.

و نیز بدلیل آنکه این محصول نیاز جامعه را برطرف می سازد پس اقشار مختلف جامعه با آن سرو کار دارند پس هم از نظر نیاز از اهمیت برخوردار است و هم از نظر زیبایی و استیتیک اهمیت دارند. بدین ترتیب بایستی نیازها را بر طبق اطلاعات و اهمیت آن ها دسته بندی نمود.
(7-1) تعریف و شرح مشکلات هر یک از موضوعات بر پایه 9 جزء:
نام تولید: دستگاه آبلیموگیری
زمان مکان تحقیق : تبریز – چهار راه طالقانی
مدت مجاز: تا زمانیکه دستگاه قابلیت داش

ته باشد
مدت زمان استفاده : حدود 13 سال
اشکال: 1- ایمنی نبودن اجزاء اصلی دستگاه آبلیمو گیری اجزاء ورودی و خروجی که شامل محفظه ورودی لوله ها خروجی و ظروف جمع آوری آبلیمو 2- لرزش شدید دستگاه در هنگام روشن بودن و آبگیری 3-بدلیل جدا نبودن محفظه ورودی از قسمت حلزونی آبلمو گرفته شده ناخالص می باشد و در واقع شامل تفاله های لیمو می باشد همچنین گفتنی است که به دلیل جدا نبودن پوست لیمو

ها از لیمو ها آب لیمو تلخ و تیره می باشد. 4- بخش الکتریکی محصول در مجاورت رطوبت قرار داشته و از ایمنی لازم و عایق بودن کافی برخوردار نمی باشد 5- کلید قطع و وصل برق دتگاه به صورت یکسره بر روی بدنه فلزی نصب شده است که در صورت اتصال خطر آفرین می باشد. 6- عدم ثبات چرخها منجر به حرکت کردن محصول می شود . 7- دهانه خروجی دستگاه غیره مناسب برای ظروف مختلف می باشدو کاربر برای تعویض آنها با مشکل مواجه است .
وضعیت ثانویه: 1- دستگاه بهداشتی نیست و اطراف آن کثیف می باشد 2-در هنگام استفاده لرزش دارد 3- در هنگام

استفاده لرزش دارد رنگ آن روشن است آبلیموی گرفته شده تلخ است آبلیمو خالص است
5- بخش الکتریکی عایق نمی باشد. 5- کلید در جای است قطع و وصل در جایگاه مناسبی قرار ندارد 6-عدم ثبات چرخها منجر به حرکت کردن محصول می شود . 7- دهانه خروجی دستگاه غیره مناسب برای ظروف مختلف می باشدو کاربر برای تعویض آنها با مشکل مواجه است .
وضعیت ثانویه: دستگاه تیز و بهداشتی می شود 2- در هنگام استفاده دیگر لرزش ندارد 3- رنگ آن روشن استآبلیمو ی گرفته شده شده تلخ نیست آبلیمو خالص است 4- عایق می باشد 5- کلید قطع و وصل در جای مناسبی است
6- دستگاه ثابت است 7- خروجی دستگاه یا ظروف مختلف مطابقت دارد.
ایده تبدیل وضعیت اولیه به ثانویه: 1- استفاده از موادی که راحت تمیز می شوند 2- استفاده از عایق های مناسب 3- مکانیزم دستگاه تغییر یابد فشار تیغه بر لیمو قابل تنظیم باشد جدا سازی قسمت الکتریکی از قسمت فنری بدنه

نام تولید زمان مکان تحقیق مدت مجاز مدت زمان استفاده اشکال وضعیت اولیه وضعیت ثانویه ایده تبدیل وضعیت اولیه به ثانویه نوعی ایده به لحاظ تخصص
دستگاه آبلیموگیری تبریز – چهار راه طالقانی تا زمانیکه دستگاه قابلیت داشته باشد حدود 13 سال ایمنی نبودن اجزاء اصلی دستگاه آبلیمو گیری
اجزاء ورودی و خروجی که شامل محفظه ورودی لوله ها خروجی و ظروف جمع آوری آبلیمو دستگاه بهداشتی نیست و اطراف آن کثیف می باشد دستگاه تیز و بهداشتی می شود استفاده از موادی که راحت تمیز می شوند مهندس مواد – طراح صنعت

لرزش شدید دستگاه در هنگام روشن بودن و آبگیری در هنگام استفاده لرزش دارد در هنگام استفاده دیگر لرزش ندارد استفاده از عایق های مناسب مکانیک – طراح صنعت
بدلیل جدا نبودن محفظه ورودی از قسمت حلزونی آبلمو گرفته شده ناخالص می باشد و در واقع شامل تفاله های لیمو می باشد همچنین گفتنی است که به دلیل جدا نبودن پوست لیمو ها از لیمو ها آب لیمو تلخ و تیره می باشد. رنگ آن روشن است

آبلیموی گرفته شده تلخ است آبلیمو خالص است رنگ آن روشن است

آبلیمو ی گرفته شده شده تلخ نیست آبلیمو خالص است مکانیزم دستگاه تغییر یابد فشار تیغه بر لیمو قابل تنظیم باشد
جدا سازی قسمت الکتریکی از قسمت فنری بدنه طراح صنعت

الکترونیک – طراح صنعت
بخش الکتریکی محصول در مجاورت رطوبت قرار داشته و از ایمنی لازم و عایق بودن کافی برخوردار نمی باشد بخش الکتریکی عایق نمی باشد عایق می باشد کلید را دریک محفظه عایق قرار دهیم الکترونیک و طراح صنعت
کلید قطع و وصل برق دتگاه به صورت یکسره بر روی بدنه فلزی نصب شده است که در صورت اتصال خطر آفرین می باشد. کلید در جای است قطع و وصل در جایگاه مناسبی قرار ندارد کلید قطع و وصل در جای مناسبی است چرخ ها بوسیله نگهدارنده ای مانند قفل ثابت می شوند مکانیک – طراح صنعت
عدم ثبات چرخها منجر به حرکت کردن محصول می شود حرکت دستگاه در زمان فعالیت دستگاه ثابت است خروجی دستگاه متغیر شود ومثلاً خرطومی باشد. طراح صنعت
دهانه خروجی دستگاه غیره مناسب برای ظروف مختلف می باشدو کاربر برای تعویض آنها با مشکل مواجه است عدم تطابق خروجی دستگاه با ظروف مختلف خروجی دستگاه یا ظروف مختلف مطابقت دارد.

جدا سازی قسمت الکتریکی از قسمت فنری بدنه 4- کلید را دریک محفظه عایق قرار دهیم . 5-کلید را دریک محفظه عایق قرار دهیم 6-چرخ ها بوسیله نگهدارنده ای مانند قفل ثابت می شوند7- خروجی دستگاه متغیر شود ومثلاً خرطومی باشد.

نوعی ایده به لحاظ تخصص: 1-مهندس مواد – 2 – طراح صنعت 3- مهندسکانیک 4- مهندس الکترونیک
(8-1) تدوین جدول تفسیر مشکل:
تدوین اطلاعات 7 مرحله گذشته بیانگر آن است که تحقیقات مسائل مختلفی را در برمی گیرد نتیجتاً همواره فرصت بررسی تمامی بخش های یاد شده برای کسانی که می خواهیم با آن مشاوره داشته باشیم مقدور نمی باشد. بنابراین به منظور ایجاد این امکان، کلیه مطالب فوق را خلاصه کرده ودر جدولی ترتیب اجزاء گفته شده منعکس می کنیم
(9-1)- اثبات حقیقی بودن مشکل:
– یکی از مهمترین مشکلاتی که مصرف کننده آبلیمو را را بعبور می کند که باوجود قیمت بالا آبلیمو های ساخت کارخانه جات را مصرف کند و یا با مشکلات فراوان آبلیموگیری را خود انجام دهد، مسئله غیره بهداشتی بودن دستگاه های آبلیموگیری است که با تغییرات کوچکی که در طراحی دستگاه ها انجام می شود تا حدود زیادی این مشکل بر طرف می گردد و مردم را تشویق به روی آوردن بیش از پیش به این دستگاه می کند .

تلخی آبلیمو نیز از دلایلی است که از این وسایل کمتر استفاده شود اکثر مصرف کننده گان آبلیمو های تهیه شده ، با این دستگاه ها از تلخی آن شکایت می کند. صاحبان این دستگاه ها نیز به تلخی آبلیموی تولید شده اذعان می کند و حتی بعضی از آنان این تلخی را جزء طبیعی آبلیمو و این مشکل را غیره قابل حل می دانند.

تفاله زیادی که پس از گرفتن آبلیمو در آن می ماند تا حد زیادی از کیفیت آن می کاهد.
دهانه خروجی مناسب، یکی از ملزومات این دستگاه است که در حال حاضر فاقد آن هستند که این مسأله استفاده کننده گان از این دستگاه را با مشکل دوام می کند. اکثر دستگاه ها فاقد هدایت کننده خروجی هستند کار مجبور می شود خود دست به کار شده و با وسایلی مثل لوله و ;
این مشکل را حل کند و در دستگاه های که دهانه خروجی بزرگی دارند مجبورند تنها ظرف هایی مثل سطل و ; که دهانه گشاده هستند را زیر خروجی بگذارند.
(10-1) اثبات تخصصی بودن مشکل:
– تغییر شکل دانه خروجی دستگاه به طوری که مناسب ظرف های مختلف باشد.
– طراحی قطعات به گونه ای که جدول سرهم کردن آنها به راحتی و یا سرعت انجام شود.
– و ..
که همه این مشکلات در تخصص یک طراح صنعت است.

(12-1) ثبت منابع اطلاعاتی و تخصصین تعیین شده و امکانات مورد نیاز در زمان تحقیق مرحله 2 تا 5:
1- پرسش ها و مشاهدات در محل کار با دستگاه و طرح پرسشهایی از کاربران
2- عکس،عکسبرداری از دستگاه در محل استفاده
برای آشنایی با مکانیزم دستگاه و وانتی نکات فنی آگاهی از میزان فشار وارد بر آبلیمو به مهندسین مکانیک احتیاج است و برای انتخاب موارد مورد استفاده برای ساخت قطعات. تعیین نوع رنگ دستگاه و; به کمک مهندسین مواد و متالوژی نیاز داریم. برای طراحی مکانیزمی کارا و نیز بهبود عمل آبلیمو گیری و جدا سازی تفاله ها از آبلیمو و تخلیه تفاله و ذخیره آبلیمو و; به تخصص طراحی صنعتی نیاز است.
(13-1) اثبات امکان تحقیق و تحقق بهتر هر یک از موضوعات به کمک نتایج تحقیقات بدست آمده از مراحل قبل:

با توجه به اطلاعات گردآوری شده و بدست آمده با توجه به تحقیقات مرحله 2 پروسه طراحی و همچنین مراحل3، 4، 5 در مورد محصول مورد نظر ذکر شود وجود اشکالاتی که باعث عدم راحتی کاربر از محصول مورد نظر و ارائه راه حل های بهینه و مناسب و امکان اجرای هر 5 مرحله برای محصول ذکر شده وجود دارد.

(14-1) انتخاب موضوع اصلی:
با توجه به تحقیقات لازم و بنابه دلایل اشاره شده از بین موضوع های مطرح شده تنها یک مورد برای تحقیقات مراحل بعدی و تبدیل به یک نمونه اولیه انتخاب شده است که با در نظر گرفتن تحقیقات دو محصول کار دارند. اما تنها بدلیل آنکه موضوع خودروی حمل بار در شهرستان می باشد و دسترسی به آن مشکل است، دستگاه آبلیمو گیری را انتخاب می کنیم.

(15-1)مواردی که باید بر اساس نتایج تحقیقات بدست آمده در تفسیر شکل بیشتر تحقیق شود.
بر اساس موارد تدوین شده و نتایج بدست آمده از آن در مرحله دوم می بایست در قسمت آنالیز ساختار و آنالیز مواد و روش های ساخت و بازار تحقیقات وسیع تری صورت گیرد. تا از نکاتی همچون قطعات تشکیل دهنده دستگاه و جنس و انواع موجود آن و رنگ و ; سطید شویم.

مرحله دوم : آنالیز
آنالیز نیاز و مقدار نیاز
آنالیز رابطه اجتماعی
آنالیز رابطه محیطی
آنالیزتوسعه تاریخی
آنالیزبازار
آنالیزرابطه عملی
آنالیزساختار
آنالیزرابطه استیتیکی و سمبلیک
آنالیزرابطه سیستاتیک
آنالیز استاندارد
آنالیزمواد و روش های ساخت
آنالیز مونتاژ
آنالیز بسته بندی
آنالیزحمل و نقل و انبار داری
آنالیز فروش و خدمات جهت مشتریان
آنالیزحقوق ثبت شده (patents):

آنالیز نیاز و مقدار نیاز

آبلیمو گیری صنعتی- (برای مغازه داران(
1-2 آنالیز نیاز و مقدار نیاز:
نیاز – با توجه به اینکه ابتدایی ترین علت وجودی مصنوعاترفع نیازهای انسانی است. بدین خاطر این موضوع که مصنوعات مورد مطالعه چگونه به وجود آمده اند و چه نیازهایی را برطرف کرده اند مهمترین و اولین بخش نهم را در تحقیقات مرحله دوم تشکیل می دهد.
(1-1-2) گردآوری اطلاعات:
– نمونه های موجود و مورد بررسی، ساخت و داخل کشور می باشد. در مجموع ساخت و مونتاژآن ها در کارگاه های تراشکاری کوچک و بزرگ می باشند دسترسی به آن ها آسان می باشد.
– طیف استفاده کننده از این محصول به علت های مختلف از جمله عدم اطمینان از کیفییت آبلیمو یا آبغوره تولید شده توسط کارخانه- بالا بودن قیمت آبلیموی تولید شده توسط کارخانه- استفاده از آبلیمو یا آبغوره طبیعی و تازه و ; به سراغ این دستگاه و محصول می روند.

– این دستگاه معمولاًدر مغازه ها، خصوصاًمحله های قدیمی و پایین شهر استفاده می شود.
– این محصول طراحی خاصی ندارد و توسط یک تراشکار ساخته می شود و قطعه های ساخته شده فقط از نظر عملکرد های اسمبل می شود، یعنی در واقع برای سازنده آن فقط این امر اهمیت دارد که دستگاه آب لیمو یا آب غوره بدهد نه چیزی دیگر

.
– نیاز اصلی و بنیادی که این دستگاه برآورده می کند بدست آوردن آبلیمو تمیز و بهداشتی است برای پاسخگویی به این نیاز بایستی از کیفییت مواد استفاده شده برای ساخت این دستگاه در کارگاه ها مطمئن شد.
هدف اصلی، طراحی دسگاهی بوده که بتوان از آن استفاده نمود. همانطور که می دانیم برای گرفتن آبلیمو- ابتدا آبلیمو ها را شسته و خشک می کنند- سپس آن را به کمک دست یا وسیله ای دیگر از داخل سینی به سمت ورودی هدایت می کنند، سپس لیمو ها توسط یک مارپیچ رد می شوند و آب لیمو پس از عبور از صافی، از طریق یک لوله به درون سطل ریخته می شود و تفاله های لیمو نیز از دریچه دیگری به بیرون رانده می شوند.

مساله ای که از این عملیات وجود دارد این است که دستگاه کثیف می شود و بایستی مورد شستشو قرار گیرد. روی بدنه اصلی این دستگاه دریچه ای جهت شستشو تعبیه شده است که از طریق شلنگ آب به داخل دستگاه رانده می شود و آن را شستشو می دهند. اما آب به تمامی قسمت های داخلی نمی رسد و قسمت هایی کثیف می مانند که این امر باعث آلوده شدن آبلیموی بدست آمده می باشد.

همانطور که گفته شد هدف اصلی طراحی دستگاهی است که از بهداشتی بودن آن مطمئن باشیم و بتوان از آن به آسانی و سادگی استفاده کمی و نیاز اصلی را بر طرف نمود. اما نکته ای که اینجا است این است که نیاز، به جا و درستی است. اما پاسخگویی به این نیاز آن سان که باید و شاید نبوده است. و همین مسئله نیاز اصلی مجدد این محصول را ایجاد می کند. محصول بسیار ضعیف از لحاظ طراحی می باشد و وجود این محصول در سطح شهر به صورت بارز و تاثیرات مستقیم و غیر مستقیمی که بر ظاهر شهر می گذارند نیاز به طراحی مجدد را محسوس تر می کند.
با توجه به اینکه افراد استفاده کننده از این دستگاه بیشتر مغازه داران هستند و افراد دیگر در دجه دوم ارتباط با این محصول هستند باز نمی توان صنف شخصی برای کاربری از این محصول قائل شد بنابراین آمار شخصی نمی توان از افرادی که با این محصول سرو کار دارند را تعیین نمود. همچنین چون ساخت این دستگاه و مونتاژآن زیاد سخت نمی باشد در کارگاههای کوچک و بزرگ می توان آن را ساخت بنابراین آمار دقیقی نیز از تعداد کارگاهها و سازندگان نیز در دسترس نمی باشد.
2-1 نیاز و مقدار نیاز

مقدار تولید این محصول با توجه به نیازی که افراد سفارش می دهند تغییر می کند. بدین معنی که هیچ رابطه ای با صادرات، واردات و مسائل این چنینی ندارد.
افزایش جمعیت: این نکته می تواند رابطه مستقیمی بر افزایش تعداد این محصول باشد بدین صورت که افزایش جمعیت نیاز نیز افزایش می یابد.

البته برای محصول جدیدی که طراحی خواهد شد همانطور که بعداً اشاره می شود صادرات آن نیز امکان پذیر می باشد.
-البته با بر طرف کردن این نیاز و گرفتن آبلیمویی تازه توسط خود افراد می تواند به کارخانه های تولید آبلیمو ضرر بزند و عکس العمل آن
(2-1-2) پالایش تخصصی اطلاعات:
در پالایش تخصصی تلاش ما این است که از تمامی اطلاعات گردآوری شده جهت ایجاد ضوابط نقد،برای ساختار سوم استفاده می نمائیم، در واقع این قسمت چکیده ای است از مطالب می رسیم که نیاز استفاده از این محصول و نیاز طراحی مجدد این محصول را مشخص می کند.
– نیاز جامعه به آبلیمویی ارزان، تمیز و بهداشتی و تازه
– تاثیرات مصری منفی در محل هایی که این دستگاه وجود دارند.
– مشکلات جسمی و روحی که به کاربر می گذارد.
– نیاز به طراحی مجدد.
(3-1-2) نقد وضع موجود:
پس از آنکه ضوابط نقد را در بخش دوم تحقیقاتی مشخص نمودیم. اکنون، تکیه بر ضوابط بدست آمده به سراغ وضع موجود رفته و با ضوابطی که در دست داریم معایب ومحاسن و کمبود های دستگاه آبلیمو گیری را یادداشت می کنیم.
از معایب دستگاه: از مواردی که مربوط به مواد غذایی می شود و در آن احساس می شود رعایت بهداشت است که این مورد در دستگاه چندان لحاظ نمی شود، زیرا این دستگاه کاملاً تمیز نمی شود مخصوصاً قطعات داخلی آن . همچنین دهانه خروجی دستگاه فقط مخصوص ظرف های بزرگ است.

همچنین لیمو ها به راحتی وارد دستگاه نمی شوند و برای داخل انداختن لیموها به داخل دستگاه بایستی آن ها را به کمک دست و یا چیز دیگری آن ها را به داخل دستگاه فرستاد و;
از محاسن دستگاه: همینکه دستگاه ساد کار می کند و فاقد پیچیدگی است و همچنین تمامی قطعات دستگاه در داخل کشور در کارگاههای کوچک و بزرگ ساخته و مونتاژ می شوند از مهمترین حسن های این دستگاه می باشد- همچنین این دستگاه قادر وبه گرفتن آب لیموی زیادی در مدت زمان کوتاهی می باشد.

از کمبود های دستگاه: به دلیل آنکه در هنگام آبلیمو گیری لیمو ها با پوست وارد دهانه ورودی دستگاه می شوند هنگام له شدن لیمو ها اسانسی که در پوست لیمو وجود است باعث تلخی آبلیمو می شود.کامل اتوماتیک بودن دستگاه: داشتن چند خروجی برای آبلیمو متناسب با ظرف های مختلف- دستگاه شستشو دهنده اتوماتیک پس از اتمام کار را می توان به عنوان کمبودهای دستگاه آبلیمو گیری در نظر گرفت.
(4-1-2) تدوین دستور العمل طراحی به لحاظ موضوع مورد نقد:
پاسخگویی به این نیاز اصلی با توجه به اینکه اساس پروژه (1) بر پایه مشتری محصری است توجه ه نکات زیر را روشن می کند:
– همانطور که از موارد فوق فهمیدیم متوجه شدیم که اکثر موارد در مورد عملکرد دستگاه می باشد- پس بایستی طراح به عملکرد این دستگاه بسیار اهمیت بدهد. دستگاه بایستی دارا ی عملکردی مناسب در مورد بهداشتی بودن و عاری بودن دستگاه از آلودگی- راحت تمیز کردن دستگاه- متناسب بودن دهانه خروجی با ظرف های مختلف- جدا سازی پوست از گوشت لیمو و تلخ شدن آبلیموی مورد نیاز و ; را در این قسمت توجه کند.

(5-1-2) ارائه ایده هایی جهت حل مقطعی مورد تحقیق شده:
1- استفاده از مواردی که راحت بتوان آن ها را شستشو داد و تمیز نمود.
2- قرار دادن پوششی مناسب برای دستگاه برای جلوگیری از آلودگی جوی.
3- تعبیه خروجی مناسب برای ظرف های مختلف.

آنالیز رابطه اجتماعی

2-2 آنالیز رابطه اجتماعی
در ابتدا جهت تحقق ساختار اول این بخش (گرداوری اطلاعات )از اطلا عات درس بعداً طراحی صنعتی (1) استفاده نموده و نوعصورت مسئله را به لحاظ:
1- تولیدات برای استفاده شخص

2- تولیدات که در جهت استفاده گروههای سلین
3- تولیدات که عموم کمتر رابطه ای با آنان دارند.
به کمک بررسی های اولیه تشخیص می دهیم.
سپس 3: 1- پروسه طراحی و تولید- 2- پروسه استفاده – 3-پروسه بعد از استفاده را بررسی می کنیم.
1- پروسه طراحی و تولید: بر اساس تحقیقاتی که انجام شده مشخص شد که طراحی این محصول توسط یک طراح صنعت انجام نشده است .

برای پی بردن به این امر بایستی محصول و تولید مورد نظر را در مکان هایی مختلف مورد بررسی قرار داد و همچنین عوامل مختلف را از شدت ارتباطات و کیفیت و نوع و اهمیت آن ها دسته بندی کرد:
این طرح طرحی است که توسط یک تراشکار پیشنهاد شده و به اجرا رسیده، رسیدن به چنین طرحی مسلماً بر اساس تحقیقات میدانی دقیق و در نظر گرفتن عوامل مختلف محیطی و رعایت اصول ارگونومی و استیتیکی نبوده بلکه تجربه ای که این افراد از استفاده از آبلیمو گیری های قبلی کسب کرده اند به اضافه تعدادی باید و نباید ایجاد شده در مرور زمان شالوده این طرح بوده است.
1- پروسه استفاده: استفاده از این تولید در فصول مختلف متفاوت است و استفاده از آن کاملاً در اختیار مغازه دار آن می باشد معمولاً با باز شدن مغازه از ساعت 9 صبح تا 9 شب از این محصول هم نه در تمامی این ساعت ها اما در این فاصله از آن استفاده می شود.

2- پروسه بعد از استفاده: عمر این دستگاه مسلماً زمانی که کارایی خود را از دست بدهد تمام می شود اما از آنجایی که هر گونه ایراد و اشکال در این محصول به صورتمقطعی به راحتی برطرف می شود در نتیجه هر یک از این محصول سالها بیشتر از آنکه بتواند کار می کند.
بعد از برسی پروسه های 3 گا نه به بررسی گروه های اجتماعی که با این محصول در ارتباط هستند می پردازیم :
– تولید کننده – توزیع کننده – خریدار – مردم عادی – تعمیر کار – مأموران بهداشت
سازنده و تولید کننده: سازندگان هم به لحاظ این که این محصول را تولید می کند و هم به لحاظ اینکه در برخی موارد خود آنها تعمیر کاران آنها نیز می باشند ارتباط زیادی با این محصول دارند.
توزیع کننده: بدلیل این که تولید این محصول زیاد نمی باشد و بیشتر حالت سفارشی دارند بنابر این توزیع کننده زیاد با آن سر و کار ندارند.

خریدار: نوع رابطه ای که در این بین تعریف می شود یک رابط کاملاً کاری است استفاده کننده از این محصول در طول روز با این محصول در ارتباط مستقیم می باشد. مشکلات فراوانی است که فرد (صاحب مغازه) در ارتباط با این دستگاه با آن سر و کار دارد:
– وزن زیاد آن که هنگام بیرون آوردن و داخل بردن به مغازه مشکلاتی ایجاد می کند.
– ارگونومیک نبودن دستگاه

– صدای زیاد هنگام استفاده کردن از آن
– به دلیل تمیز نشدن فضای داخلی آن و ماندن تفاله های لیمو و ایجاد بوی بد
– و ;.
مردم عادی : وجود این دستگاه معمولاً در معابر و پیاده رو ها عبور و مرور را مختل می کند و کثیف بودن اطراف آن برای مردم آزار دهنده است و از نظر بصری جلو خوبی برای مردم ندارند.
وندلیزم : از آنجایی که این دستگاه اکثراً در محیط بیرون هستند در نتیجه طبیعی است که در معرض وندلیزم قرار گیرند.

وندلیزم ناشی از ضعف طراحی: تخریب به دلیل ضعف طراحی بدون تعمد
ممکن است فرد کاربر هنگام شستشو قسمتهای داخلی آن بدون تعمد به یکی از قسمتهای آن آسیب برساند و;
2- پالایش تخصصی اطلاعات:

در این بخش اطلاعات گردآوری شده به صورت پالایش شده و موردی در اختیار قرار می گیرد.
وزن آبلیموگیری : بالا بودن وزن دستگاه به دلایل زیر:
– اسنفاده از موارد تریال نابجا و سنگین در ساختار
– استفاده از امکانات جانبی که ناخودآگاه وزن را افزایش می دهد.

وزن این دستگاه حدود 60کیلو گرم می باشد وتقریباً از 23 قطعه اصلی تشکیل شده است.
– تمیز بودن وبهداشتی بودن دستگاه بسیار مهم است که حتماً در آبلیموگیری جدید مد نظر بایستی قرار گیرد- چون در حال حاضر کاربد در هنگام تمیز کردن قطعات داخل دستگاه آنها را نمی تواند ببیند.
3- نقد وضع موجود :
شدت ارتباط کاربر با دستگاه از دیگر گروه های مرتبط آن بیشتر است.

در هنگام استفاده از دستگاه کاربر نسبتاً ایمنی خوبی دارد. چون با رعایت مسائل ایمنی برق کشی دستگاه احتمال برق گرفتگی کم است، دستگاه فاقد تیغچه برنده است که مانع از بریدن دست کاربر می شود و همین طور تسمه های دستگاه که نیرو را از موتور به قطعه مارپیچی انتقال می دهند نیز در پشت یک کاور قرار دارند که احتمال گیر کردن لباس و; را از بین می برد. البته صدای دستگاه در مدل های مختلف متفاوت است و در مدل های جدیدتر کمتر شده اما ممکن است در دراز مدت به گوش استفاده کننده آسیب برساند.

همچنین به دلیل عدم نظارت و نیز دسترسی نداشتن به قطعات داخلی تمیز کردن این دستگاه به ندرت صورت می گیرد.

ایرادات دستگاه به دلیل آنکه قطعات پیچیده ای ندارد و محدود است به راحتی معلوم می شود و کاربر می تواند قطعات را تعمیر و تعویض نماید.
4- تدوین دستور العمل های طراحی در طرح جدید:
– دستگاه آبلیمو گیری بایستی ظاهر زیبایی داشته باشد.
– قرار دادن آن در جلو مغازه نباید برای مردم ایجاد مزاحمت کند.
– قرار دادن آن در جلو مغازه نباید به محیط زیست آسیب برساند.
– بایستی سبک باشد.
– جابه جایی دستگاه به راحتی صورت پذیرد.
– قطعات آن بایستی به راحتی تعویض شوند.
– تمیز کردن آن پس از هر بار دستگاه بایستی براحتی صورت پذیرد.
– قسمت های الکتریکی بایستی دور از رطوبت و ضربه باشند.
– قسمت های الکتریکی آن بایستی کاملاً عایق باشند و خطر برق گرفتگی ایجاد نکنند.
5- ارائه راه حل و ایده جهت حل مقطعی مورد تحقیق شده:
1- باید بسیار خوب بر روی طراحی این محصول کار کرد.
2- حجم دستگاه به حجم لیمو ها تغییر کند.
3- تمام وظایف نظافت و شستشو و جمع آوری تفاله ها توسط خود دستگاه آبلیمو گیری صورت گیرد.
4- سر و صدای کم
5- رنگ مناسب و مقاوم
6- بدنه مقاوم در برابر ضربه و خراش
7- کاربری راحت
8- عدم وجود گوشه های تیز
9- کنترل خروجی و تطبیق آبلیمو با ظرف
10- در نظر گرفتن انواع وندلیزم

همچنین سازمانهای بهداشت برای صاحبان اینگونه مغازه ها نیز همچون آبمیوه فروشی ها و ;. کارت بهداشت صادر نماید و آنان را با سرکشی های منظم ملزم به رعایت موازین بهداشتی نمایند.
آنالیز رابطه محیطی
3-2 آنالیز رابطه محیطی:
اکنون در این بخش آنالیز، مورد استفاده تولید مورد نظر را در محیط های گونگون شناسایی می نماییم ،یعنی اتمام ساخت و ارائه آن به انبار ها، خروج آن از کارخانه ها و بلاخره محیط های استفاده و شرایط پس از اتمام استفاده (یعنی پایان عمر محصول در آن قرار می گیرد را بررسی و ارتباط دو جانبه محصول بر روی محیط و یا محیط بر روی محصول را شناسایی می نمائیم.
1-3-2 گردآوری اطلاعات:

تأثیرات که محیط بر روی دستگاه می گذارد، جنس قطعات دستگاه از آهن که بیشترین قسمت آن و پلاستیک می باشد، در صورت خیس شدن، دستگاه زنگ می زند و زود خراب می شود همچنین آبلیمو چون خاصیت اسیدی دارد برای آهن دستگاه مخرب است ، همچنین گرد و غبار و نیز وجود جانورانی مانند: سوسک و مورچه و; بهدات آبلیمو را می تواند تهدید کند.

جنس قطعات دستگاه همان طور که اشاره شد از آهن و پلاستیک می باشد که در صورت کهنه شدن و فرسوده شدن دستگاه می توان دوباره آنها را باز یافت کرد.
دستگاه مورد نظر معمولاً یا در داخل مغازه قرار دارد یا در خارج از مغازه و روی پیاده رو می باشد. اگر دستگاه در داخل مغازه باشد عواملی مانند: نمناک بودن داخل مغازه و نیز سیستم های گرمایشی و سرمایشی و ; می تواند بر روی دستگاه تأثیراتی بگذارد.
اگر دستگاه در بیرون از مغازه باشد همانطور که در بالا اشاره شد تأثیرات آب و هوایی و جوی – وجود حشرات و ; – ریزش برگ درختان – فضل پرندگان و; همگی می توانند به تخریب دستگاه بیانجامند.
– تأثیراتی که محصول و دستگاه بر روی محیط می گذارد:
– ماندن پوستهای لیمو و تفاله ها در دستگاه و تابش نور آفتاب بر روی آنها باعث می شود که بوی نامطبوعی از آن متصاعد شود. همچنین می تواند به عنوان یک منبع آلودگی به شمار برود (در صورت عدم بهداشت) و نیز هنگام کار کردن با آن و طراحی صدای بلندی است و ایجاد آلودگی صوتی می نماید.
– 2-3-2 پالایش تخصصی اطلاعات :
– دستگاه از قطعات قابل بازیافتی همچون آهن و پلاستیک ساخته شده
– گردو غبار، وجود جانوران (سوسک و مورچه) برگ درختان ، فضله پرندگان همگی باعث آلوده شدن آبلیمو می شوند.
– رطوبت هوا ، تماس آبلیمو با قطعات دستگاه باعث تخریب آن می شود.
– آلودگی صوتی دستگاه می تواند برای طولانی آزار دهنده باشند.
– بوی نامطبوع حاصل از جمع شدن تفاله ها و لیمو ها آزار دهنده اند.
– 3-3-2 نقد وضع موجود:

در این قسمت با تکیه بر ضوابط بدست آمده به سراغ وضع موجود دستگاه می رویم و معایب و محاسن و کمبود های آن را یاد داشت می کنیم:
– تریال و مواد بکار رفته اکثراً قابل بازیافت می باشد و بعد از عمر دستگاه مواد آن آلودگی محیطی ایجاد نمی کنند و به طبیعت آسیبی نمی رساند.
– گذاشتن این دستگاه در خارج از مغازه و در معرض هوا می تواند به دلیل جریان هوا تا حدود زیادی در بوی لیموهای مانده بکاهد.

– آلودگی صوتی ناشی از روشن کردن و کار با دستگاه که به مراتب اگر دستگاه در داخل مغازه باشد خیلی بیشتر است فرد کاربر را اذیت می کند.
– ممکن است که گرد و غبار و حشرات وارد ظرف آبلیمو شود و از نظر بهداشتی به محصول تأیر بگذارد.

– 4-3-2 تدوین دستور العمل طراحی به لحاظ موضوع مورد نقد:
الف)
1- دستگاه اگر در خارج مغازه باشد باید دقت شود که در مقابل گرد و غبار و حمله حشرات موزی، پرندگان کاملاً ایمن است و هیچ گونه نفوذی برای این موجودات به داخل آن وجود ندارد.
2- آبلیمو بایستی دور از مرض تابش خورشید باشد.
ب)
1- در ساخت دستگاه بایستی از مواد و متریال قابل بازیافت استفاده شود (آنالیز مواد).
2-در ساخت دستگاه بایستی از موادی استفاده شود که در مقابل رطوبت هوا و همچنین اسید ناشی از لیموها مقاوم باشد، (آنالیز مواد).
3- در هنگام کار بایستی بی صدا و یا خیلی کم صدا باشد، به طوری که آلودگی صوتی اجاد نکند.
4- بوی نامطبوع از آن متساعد نشود

5- ورود حشرات به داخل آن غیر ممکن باشد.
5-3-2 ارائه ایده هایی جهت حل مقطعی مورد تحقیق شده:
با توجه به قسمت تدوین دستور العمل طراحی قسمت (الف ) نتیجه می گیریم که آبلیمو دستگاه بایستی در مقابل ورود گرد و غبار- حشرات موزی و همچنین تابش خورشید ایمن باشد. که نکات ذکر شده نیاز به محفظه ای با این خصوصیات را الزامی می داند.
آنالیز تاریخی
(4-2) آنالیزتاریخی:
در آنالیزی تاریخی آنچه مورد نظر است ثبت امتیازات طرح دی قبلی و شناخت علل تغییرات تاریخی و نیز پرهیز از تقلید صرف در هر نوع پیكره تولیدات صنعتی گذشته است.
استفاده از امتیازات طرح های قبلی و اجتناب از اشتباهات گذشته خود منجر به طراحی تولید مورد استفاده ای می شود كه در عین نوآوری، به دور از هر گونه اشتباهاتی است كه در گذشته آزموده شده است.

– گرداوری اطلاعات: 1-4-2
دستگاه مورد مطالعه، وسیله ای است كه با نیروی برق كار می كند و شامل قسمتی است كه لیموها را به وسیله یك قطعه مارپیچی كه شبیه قطعه ای كه در چرخ گوشت است به كار رفته است و تحت فشار قرار می دهد و آب آن را می گیرد و آبلیمو از مجرای زیر دستگاه پس از گذشتن از صافی، خارج می شود و تفاله ها نیز از دریچه ای دیگر خارج می شوند.

این مكانی از حروف 25 سال پیش تاكنون بدون تغییر بوده است و فقط تغییراتی در قسمت تغییراتی قسمت انتقال نیرو انجام گرفته است. این تغییر شامل اضافه كردن یك چرخ و تسمه در بین راه موتور و قطعه مارپیچ و در نهایت استفاده از 4 تسمه برای افایش قدرت دستگاه است. در گذشته دورتر ، دستگاه با همین مكانیزم اما بوسیله نیروی دست كار می كرد.

در مقیاس برگتر و در كارخانه های آبلیمو گیری ، لیموها پس از شستشو وارد استوانه ای می شوند كه بدنه داخلی آن برآمدگی تیزی دارد كه در هنگام چرخش آن ردی سطح لیمو ها خراش های متعددی ایجاد می كند كه پس ا شستشوی مجدد باعث خروج مقدار یادی از اساتس موجود در پوست لیمو ها می شود. در مرحله بعد ا دستگاه های آبلیمو گیری برقی شبیه به دستگاه مورد مطالعه استفاده می شود با این تفاوت كه حجم آبگیری بیشتری نسبت به دستگاه های ساده كارگاهی دارند. كه یك جفت از آنها در كارخانه به ازای هر ساعت حدود 2 تن لیمو را آب می گیرند. سپس آبلیمو به صافی استوانه ای شكل پمپاره می شود كه ذرات باقطر 0/6 میلیمتر را از آبلیمو جدا می كند.

صافی مشابه دیگری ذرات با قطر 0/4 میلی متر را جدا می كند، سپس آبلیمو به قسمت پاستوریزه كردن منتقل می شود در این قسمت طی سپری كردن سه مرحله و رسیدن به دمای 0c 40 پاستوریزه می شود. سپس آبلیمو وارد یك مخزن شده و در آن جا جمع آوری می شود تا در مرحله بعد به قسمت کار گیری منتقل شود در این قسمت آبلیمو از دوش هایی به داخل یك استوانه

ریخته می شود این كار باعث می شود تا اسانس موجود تا حدودی خارج گردد و در فضای بالای استوانه جمع شود با رسیدن فشار، اسانس موجود دراستوانه به حد معینی این اسانس به خارج انتقال می یابد. برای اینكه ذرات معلق آبلیمو در حالت سكون ته نشین شوند آن را همو‍‍ژنیزه می كنند یعنی در دمای 0c 45 ذرات ریزتری می شوند و آبلیمو بافت یكسانی پیدا می كند، همچنین اكسیژن موجود در آبلیمو كه باعث تیرگی آن می شود نیز در این مرحله با اضافه كردن مقدار مجاز متباسولفید سدیم خارج می شود.

• پالایش تخصصی اطلاعات :
دستگاه های موجود برقی هستند و آبلیمو را با مكانیزم ساده و مشابه چرخ گوشت می گیرند.
در كارخانه قبل از گرفتن آبلیمو با خراشیدن به پوست لیمو و شستشوی مجدد و پس از گرفتن آبلیمو با مكش اسانس و اضافه كردن متابی سولفید سدیم ، اسانس پوست لیمو را از آبلیمو جدا كرده و مانع تلخ شدن آن می گردند.

• نقد وضع موجود:
با رواج موتورهای برقی و استفاده گسترده از آن ها در وسایل مختلف ، در این دستگاه نیز از نیروی برق به جای نیروی دست استفاده شده كه باعث راحتی و سرعت تولید آبلیمو گردید. از دیگر امتیازات و محاسن می توان به سادگی ، ارزانی و قطعات كم استفاده شده در مكانیزم آن اشاره كرد.
– تدوین دستور العمل طراحی:
الف ) بایستی منبع انرژی مورد استفاده دستگاه انرژی الكتریكی باشد.
ب) 1- آبلیمو بایستی طوری از اسانس پوست لیمو باشد. (آنالیز ساختار )
2- بایستی به راحتی جابجا شود .(آنالیز ساختار)
3- بایستی به راحتی شسته شود. (آنالیز ساختار)
– ارائه دیده: استفاده از موتورهای الكتریكی كوچك

آنالیز رابطه عملی
آنالیز رابطه عملی :
یكی از مباحث پایه ای طراح صنعتی بایستی بداند، چگونگی عملكرد فنی و جسمی محصولات منتخب بازار است. یعنی در این بخش از تحقیقات ، ما در پی آن هستیم كه نمونه های موفق منتخب بازار را در زمینه تخصصی به صورت 5 ساختار تحقیقاتی ، بررسی كنیم و كلیه روابط فیزیو لو‍‍ژیكی كه در حین استفاده از محصولات منتخب اتفاق می افتد، مورد توجه قرار می گیرد.
• گردآوری اطلاعات :
الف) رابطه فنی: در این بخش باید بدانیم محصول مورد نظرمان به لحاظ شیمیایی یا فیزیكی چگونه واكنش های را در پروسه استفاده (از شروع به كار محصول تا انتهای خود یغنی پایان استفاده) نشان می دهند.

ب) رابطه جسمی:
مراحل استفاده از دستگاه آبلیمو گیری:
الف) مرحله آماده سازی : 1- ابتدا لیموها شسته می شوند. 2- سپس آن را خشك كرده 3- در سبد می ریزند. 4- سپس سبد را بلند كرده 5- لیموها را خالی می كنند (در دستگاه). 6- لیموها را به طرف داخل هل می دهند تا آب آنها گرفته شود. برای جمع آوری آبلیمو 7- ظرفی را زیر مجرای خروج آبلیمو می گذارند همچنین برای 8- جمع آوری تفاله های پوست لیموها گونی را به خروجی تفاله ها وصل می كنند.

ب) كار
1- ابتدا دستگاه را از طریق كلیدی كه بر روی دستگاه نصب است روشن می كنند.
2- سپس لیموها را داخل دستگاه می ریزند.
3- در صورت پر شدن ظرف حاوی آبلیمو، آن را خالی كرده و یا در ظرف را تعویض می كنند.
4- در صورت پر شدن گونی حاوی ت

ج) كار بعد از استفاده:
1- تفاله ها را تخلیه كرده و گونی را شسته و یا آن را تعویض می كنند كه اكثراً گونی را می شویند.
2- برای تمیز كردن دستگاه شلنگ آب را به سوراخی در بدنه تعبیه شده وصل می كنند و شیر آب را باز كرده و آب به قسمتهای داخلی دستگاه وارد شده و تا حدودی آن را تمیز می كند. سپس شلنگ آب را از آن جدا می كنند.
پس از اتمام شدن روز و كار دستگاه را به داخل مغازه می برند.
با استفاده از اطلاعات در قسمت های الف و ب و ج می توان نتیجه گرفت كه :
وزن اجسام (سبد لیمو ها و نیز خ
همچنین رعایت فاصله بالاترین قسمت دستگاه و نیز قرار دادن ظرف حاوی آبلیمو یعنی در واقع حدود دسترسی از اهمیت برخوردار است كه باید با توجه به استلنداردوهای در گونرمی رعایت شود.
طبق جدول زیر وزن مجاز برای سنین مختلف بررسی شده است .
وزن مجاز بر حسب كیلو گرم سن
مرد 57/14 زن 78/9 14-16
مرد 45/18 زن 72/11 16-18
مرد 63/22 زن 66/13 18-20
مرد 46/24 زن 57/14 20-35
مرد 59/20 زن 74/12 50-35
مرد 59/15 زن 78/9 50+

حدود وزنی توصیه برای بلند کردن غیر تکراری و اتفاقی بار (اصول ارگونومیک در صراحی سیستم های حمل دستی کالا – حسن صادقی نائینی- انتشارات اسانا- 1379 – فصل 6 )
هنگام کردن با دستگاه کاربر بایستی چندین بار لیمو ها را داخل دستگاه بریزد و برای انجام این عمل بایستی سبد حاوی لیمو را از زمین بلند کرد و آن را حدوداً130 بالا آورده و داخل سینی دستگاه بریزد،که این عمل با توجه به مشکلاتی که به ناحیه کمر برای فرد کاربر پیش می آید مطلوب نیست.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir