توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر بسته بندی MAP و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی های رنگی و بافت سنجی خیار گلخانه ای طی دوره نگهداری فایل ورد (word) دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر بسته بندی MAP و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی های رنگی و بافت سنجی خیار گلخانه ای طی دوره نگهداری فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر بسته بندی MAP و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی های رنگی و بافت سنجی خیار گلخانه ای طی دوره نگهداری فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر بسته بندی MAP و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی های رنگی و بافت سنجی خیار گلخانه ای طی دوره نگهداری فایل ورد (word) :



تعداد صفحات:16
چکیده:
نگهداری مواد غذایی همواره ذهن بشر را به خود مشغول کرده است به طوری که در طی سالیان دراز روش های متعدد را به منظور حفظ نیازمندی های خود به کار گرفته یا ابداع نموده است. از جمله این روش ها نگهداری محصولات کشاورزی با استفاده از انبارها سرد، پوشش های پلاستیکی و اتمسفر کنترل شده یا تعدیل یافته می باشد. در این پژوهش اثر بسته بندی با اتمسفر تعذیل یافته با غلظت گاز اکسیژن (21-3 درصد) ، پلی ساکارید کیتوزان به عنوان پوشش 01-0 درصد) و تیمارهای دمایی 5، 15 و 25 درجه سانتیگراد در مدت 21 روز بر روی خیار گلخانه ای رویال مورد بررسی قرار گرفت. خواص مورد بررسی شامل سفتی بافت، خواص رنگی (مولفه های *L، و *a و *b) و آزمون حسی بود. نتایج نشان داد که با بکار بردن 0/5 درصد پوشش کیتوزان و نگهداری خیار گلخانه ای در دمای زیر 10 درجه سانتیگراد تحت بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده (10-7 درصد اکسیژن) می توان زمان ماندگاری این محصول را با توجه به صفات سفتی بافت، رنگ سبز ظاهری و پذیرش کلی و همچنین فساد میکروبی تا حدود 15 روز افزایش داد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir