توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص خوراکی عسل فایل ورد (word) دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص خوراکی عسل فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص خوراکی عسل فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص خوراکی عسل فایل ورد (word) :



تعداد صفحات:14
چکیده:
عسل ماده غذایی با ارزش می باشد که شامل مواد معدنی ، کربوهیدرات ها، آمینو اسیدها، آنزیم ها ، اسیدهای آلی، ترکیبات آروماتیک، پیگمان ها، موم ها، و دانه های گرده است. عسل از خوراکی های مهمی است که در قرآن از آن به عنوان درمان بیماری ها به آن اشاره شده است. این تحقیق قصد دارد نقش تغذیه با عسل را در پیشگیری و بهبود بیماری ها بررسی نماید و همچنین یافته های دانشمندان در زمینه عسل و خواص آن را با بیانات قرآن کریم و احادیث ائمه اطهار مقایسه نماید . نتایج بررسی ها نشان می دهد که عسل با داشتن ویژگی های منحصر به فردی همچون راحتی هضم خاصیت آنتی اکسیدانی، پایین بودن سطح کالری و پخش شدن در خون می تواند به عنوان مکمل غذایی در بیماری هایی همچون ناراحتی های دستگاه تنفسی عفونت های داخل بدن و ناحیه حلق ، ناراحتی های درد شکم ، کاهش سرفه ، ناراحتی های مفصلی و خستگی عمومی و احساس سرما استفاده شود که با بیانات قرآن کریم و اولیای گرامی اسلام کاملا مابقت دارد و می تواند به عنوان مرجعی موثق مورد استفاده قرار گیرد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir