توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی خشک کردن اسمزی ژل آلوئه ورا به روش سانتریفوژ باارزیابی حسی وروش سطح پاسخ فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی خشک کردن اسمزی ژل آلوئه ورا به روش سانتریفوژ باارزیابی حسی وروش سطح پاسخ فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی خشک کردن اسمزی ژل آلوئه ورا به روش سانتریفوژ باارزیابی حسی وروش سطح پاسخ فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی خشک کردن اسمزی ژل آلوئه ورا به روش سانتریفوژ باارزیابی حسی وروش سطح پاسخ فایل ورد (word) :



تعداد صفحات:10
چکیده:
هدف ازاین پژوهش بررسی تاثیر پارامترهای موثرخشک کردن به روش اسمزی شامل سرعت سانتریفوژی دردامنه 87-174دوردردقیقه دما دردامنه ی 35-45 درجه سانتیگراد غلظت نمک دردامنه 9-6 درصد وغلظت شکر دردامنه ی 35-45 درصد بربرخی خصوصیات حسی ژل آلوئه ورا می باشد جهت انتخاب شرایط بهینه ازروش سطح پاسخ استفاده شدو برازش مدلها به کمک نرم افزار دیزاین اکسپرت صورت گرفت و پارامترهای ثابت برای انجام ازمایش ها نسبت نمونه به محلول 10:1 و مدت زمان هم زدن نمونه ها 4 ساعت درنظر گرفته شد طبق نتایج بدست آمده ازارزیابی حسی کاهش غلظت شکر درطی فرایند خشک کردن اسمزی ژل آلوئه ورا بربازارپسندی آن تاثیر مثبت دارد نتایج با مطلوبیت نقطه بهینه 94درصد برای شرایط بهینه به منظور دستیابی به بیشترین امتیاز طعم و پذیرش کلی برای ژل آلوئه ورای خشک شده با رطوبت میانگین 25/38درصد دردمای 50درجه سانتیگراد غلظت شکر34/04درصدغلظت نمک 8/03 درصدوسرعت سانتریفوژی 217/5دوردردقیقه حصول گردید که دراین شرایط امتیاز طعم 4/320وپذیرش کلی 4/211 ازحداکثر امتیاز 5 بود

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir