توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه شیوع گواتر در مردان و زنان: یک متا آنالیز فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه شیوع گواتر در مردان و زنان: یک متا آنالیز فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه شیوع گواتر در مردان و زنان: یک متا آنالیز فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه شیوع گواتر در مردان و زنان: یک متا آنالیز فایل ورد (word) :

مقاله مقایسه شیوع گواتر در مردان و زنان: یک متا آنالیز فایل ورد (word) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در اسفند 1389 در مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران از صفحه 641 تا 646 منتشر شده است.
نام: مقایسه شیوع گواتر در مردان و زنان: یک متا آنالیز
این مقاله دارای 6 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گواتر
مقاله شیوع
مقاله مذکر
مقاله مونث

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: بررسی های متعدد نشان داده اند گواتر در زنان شایع تر از مردان می باشد. با توجه به این که اختلاف جنسی قبل از بلوغ دیده نمی شود، می توان تصور کرد که هورمون های جنسی تاثیری بر حجم تیروئید دارند. کمبود ید سبب افزایش شیوع گواتر می شود ولی تفاوت آن در دو جنس مشخص نیست. هدف این پژوهش، متا آنالیز مقالاتی بود که به مقایسه شیوع گواتر در مردان و زنان در مناطق مختلف وضعیت ید و در رده های سنی متفاوت پرداخته بودند.
مواد و روش ها: نوع مطالعه مرور سیستماتیک و متا آنالیز بر اساس معیار Cochrane می باشد که با استفاده از منابع الکترونیکی MEDLINE-EMBASE-Cochrane و منابع الکترونیکی فارسی زبانIrondoc-Iranmedex-Magiran-SID ، تمام مقالاتی که در آنها معاینه تیرویید در هر دو جنس صورت گرفته است، وارد مطالعه شدند.
یافته ها: 105 مطالعه، شامل 429252 نفر با محدوده سنی 1 تا 80 سال، وارد متاآنالیز گردیدند. نسبت شیوع گواتر توتال در جنس مونث به مذکر، در کل مطالعات 139 بود (%95=128-151 فاصله اطمینان)، این نسبت در مناطق طولانی مدت ید ناکافی نسبت به مناطق ید کافی اخیر، بالاتر بود (194 در برابر 136)، ولی در مناطق با ید کافی تفاوتی مشهود نبود. این نسبت برای گواتر درجه دو نسبت به گواتر درجه یک بالاتر بود (178 در برابر 130) و نیز این نسبت به خصوص در مناطق کمبود ید بعد از 15 سالگی افزایش واضح نشان داد.
نتیجه گیری: در مناطق کمبود ید بعد از بلوغ، گواتر در زنان نسبت به مردان شایع تر است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir