توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله PLC و کاربردهای آن pdf دارای 59 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله PLC و کاربردهای آن pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله PLC و کاربردهای آن pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله PLC و کاربردهای آن pdf :

PLC و کاربردهای آن

کنترل کننده‌های منطقی برنامه پذیر
1- كنترل كننده منطقی برنامه پذیر :
پیشرفت های چشمگیر فن آوری نیمه هادی در زمینه ساخت ریزپردازنده و حافظه های با حجم بالا امكان ساخت كنترل كننده های منطقی الكترونیكی برنامه پذیر را فراهم آورد . در این كنترل كننده ها بر خلاف كنترل كننده های مبتنی بر قسمت های الكترومكانیكی ، برای تغییر منطق كنترل كافی است بدون تغییری در سیم كشی یا قطعات ، فقط برنامه كنترل را تغییر دهیم ، در این صورت می توانیم از یك كنترل كننده منطقی برنامه پذیر هر جا كه خواسته باشیم استفاده نماییم . شكل 1-1 یك كنترل كننده منطقی برنامه پذیر را بگونه نمایشی تعریف می نماید .

شكل 1- 1 : شمای كلی یك كنترل كننده منطقی برنامه پذیر

مزایای استفاده از كنترل كننده های منطقی :
1- استفاده از PLC حجم تابلوهای فرمان را كاهش می دهد .
2- استفاده از PLC مخصوصاً در فرآیندهای پیچیده موجب صرفه جویی فراوان در هزینه می گردد .
3- PLC استهلاك مكانیكی ندارد ، بنابراین علاوه بر طول عمر بیشتر نیازی به سرویس و تعمیرات دوره ای ندارد .
4- مصرف انرژی PLC بسیار كمتر از مدارهای رله ای است .
5- PLC نویزهای صوتی و الكتریكی ایجاد نمی كند .
6- طراحی و اجرای مدارهای كنترل منطقی با PLC آسان و سریع است .
7- ایجاد تغییرات ( Modifications ) و تنظیمات در PLC آسان و سریع است .
8- عیب یابی مدارات كنترل و فرمان با PLC سریع و آسان است و معمولاً PLC خود دارای برنامه عیب یابی می باشد .
2- ساختمان داخلی PLC
ساختمان داخلی یك PLC كم و بیش مانند ساختمان داخلی هر سیستم ریزپردازنده دیگر است . شكل 1-2 حالت كلی مربوط به ساختمان داخلی یك PLC را بیان می نماید .

شكل 1-2 : ساختمان داخلی PLC

3- روش و زبان برنامه نویسی PLC
هر PLC دارای زبان برنامه نویسی خاص خود بوده كه رابط مابین كاربر و سخت افزار PLC می باشد . بوسیله برنامه كنترل است كه یك PLC پروسه مورد نظر را كنترل می نماید . از آنجا كه مهمترین گروه علمی _ شغلی مرتبط با PLC گروههای مرتبط با مهندسی برق می باشند لذا سازندگان PLC اقدام به طراحی زبانهای برنامه نویسی خاصی نمودند كه به دانسته های قبلی این گروه كاری نزدیكتر باشد . مهمترین روشهای برنامه نویسی عبارتند از :
برنامه نویسی به روش فلوچارتی CSF ( Control System Flowchart )
یا نمایش جعبه ای تابع FBD ( Function Block Diagram )
در این روش برنامه بصورت بلوكی نوشته شده كه در آن هر بلوك بیانگر یك عملگر ( Operation ) می باشد .بدین ترتیب برنامه های نوشته شده به روش FBD عبارتند از یك سری جعبه كه به یكدیگر متصل گردیده اند .
روشهای فوق الذكر معمولاً بطور مستقل كاربرد چندانی ندارد و اغلب برای عیب یابی و یا شناخت منطق كنترل سیستم ناشناخته بسیار مفید است . شكل پایین یك نمونه برنامه نوشته شده به روش CSF را نمایش می دهد .

Siemens
برنامه نویسی به روش لیست جملات STL ( Statement List )
در این روش هر عمل منطقی توسط یك جمله یا عبارت مناسب نوشته می شود . مثال ارائه شده در شكل پایین نمونه ای از برنامه نوشته شده به روش STL را نمایش می دهد . در این مثال حرف A بیانگر دستور AND می باشد . نكته قابل توجه در این روش برنامه نویسی آن است كه هر PLC دارای كد دستورات منحصر بفردی می باشد كه این دستورات به نوع CPU بكار رفته بستگی دارد .روش STL نیازهای گرافیكی بسیار كمتری نسبت به دو روش قبل دارد ، لذا نوع و تعداد دستورات قابل درك واجرا در این روش بسیار از روش های LAD و FBD می باشد . به همین دلیل برنامه هایی كه به روش LAD یا FBD نوشته می شود معمولاً قابل تبدیل به STL می باشد در حالیكه عكس این قضیه همواره امكان پذیر نیست .

نمونه برنامه نوشته شده به روش STL و برنامه معادل آن به روش CSF

3- كنترل كننده های منطقی برنامه پذیر امروزی
از اولین سالهای تولد PLC تاكنون بیش از سه دهه می گذرد . در این مدت شاهد تغییرات بسیار در ساختار PLC ها بوده ایم . از جمله این تغییرات می توان به افزایش سرعت عملكرد ، توانایی كار با سیگنالهای آنالوگ و دیجیتال و همچنین برخوردار شدن از امكانات ارتباطی ( Communication ) سریع و … اشاره نمود .
برای برنامه نویسی PLC های قدیمی نیاز به یك Programmer مخصوص بود كه این امر قیمت تمام شده یك سیستم كنترل منطقی با PLC را افزایش می داد . در حال حاضر امكان برنامه ریزی PLC ها با استفاده از كامپیوترهای شخصی فراهم گردیده است و این امر سهولت و صرفه جویی قابل ملاحظه ای را ایجاد نموده است .

4- نحوه كار PLC
در ابتدای راه اندازی ، مانند هر سیستم مبتنی بر پردازنده ، در PLC نیز برنامه سیستمی اجرا می گردد . پس از اجرای برنامه سیستمی و چك شدن سخت افزار، در صورتی كه شرایط لازم برای ورود به حالت اجرا ( RUN ) فراهم باشد ، برنامه كاربر فرا خوانده می شود .برای اجرای برنامه كاربر ابتدا تمام ورودی های PLC بطور یكجا فرا خوانده می شود و وضعیت آنها ( صفر یا یك ) در مكانی بنام تصویر ورودی ( Input – Image – Area ) نوشته می شود . PLC در خلال اولین Scan برنامه ، از داده های تصویر ورودی استفاده می نماید . توجه نمایید در صورتی كه در طول اولین Scan ، تغییراتی در ورودی ها حاصل شود ، این تغییرات تا Scan بعدی به مكان تصویر ورودی ها منتقل نمی گردد .PLC ضمن Scan برنامه كاربر نتایج حاصل را درمكانی بنام تصویر خروجی ( Output – Image – Area ) می نویسد و بعد از اجرای كامل برنامه و در پایان ، نتایج را بطور یكجا به خروجی ها ارسال می دارد .خواندن یكجای ورودی ها و ارسال یكجای خروجی ها ، صرفه جویی قابل توجه ای در زمان بدنبال دارد ، زیرا خواندن یا نوشتن با آدرس دهی یك به یك زمان زیادی را به خود اختصاص می دهد .از جمله مزایای دسترسی به مكانهای تصویر خروجی یا ورودی آن است كه امكان Set یا Reset نمودن هر یك از بیت های ورودی یا خروجی را مستقل از وضعیت فیزیكی آنها فراهم می نماید و این كار مزیت بزرگی به هنگام عیب یابی یا آزمایش یك برنامه نوشته شده محسوب می شود . روش فوق در عین مزایایی كه ذكر گردید ، مسئله ای بنام زمان پاسخ دهی برنامه ( Program Response Time) را بوجود می آورد . زمان پاسخ دهی مدت زمانی است كه طول می كشد تا PLC تمام برنامه كاربر را Scan نماید و در این مدت تغییرات بوجود آمده در ورودی ها وارد مكان تصویر ورودی نمی گردد و خروجی ها نیز به حالتی كه در Scan قبلی بودند باقی می ماند این امر در فرآیندهایی با سرعت تغییرات زیاد ، مشكل ساز است مخصوصاً زمانی كه برنامه كاربر طولانی بوده و مدت زمان زیادی صرف Scan برنامه می گردد .همچنین گاهی ملاحظات ایمنی لازم می دارد كه تغییرات آنی بعضی از ورودی ها همواره مورد توجه قرار گیرد كه در این صورت زمان پاسخ دهی ممكن است مانع از ثبت به موقع این تغییرات شود .برای حل این مشكل در زبانهای برنامه نویسی دستورات خاصی گنجانده شده است .
با توجه به سرعت بالای PLC های امروزی و كندی فرآیندهایی كه توسط آن كنترل می گردند
( سیستم های الكترو مكانیكی ) زمان پاسخ دهی در شرایط عادی ، معمولاً مشكلی ایجاد نمی نماید . شكل پایین طرز كار PLC را بیان می دارد .

نگاهی به داخل PLC
یكPLC درواقع كامپیوتری است كه با آنچه احتمالاً درباره آن شنیده اید یا با آن كار كرده اید فرق دارد .بیشتر مردم با كامپیوترهای خانگی آشنایی دارند . نوع دیگری رایانه نیز وجود دارد كه به عنوان رایانه كنترل فرآیند شناخته می شود . هر چند كه این رایانه نیز داده ها را پردازش می كند ولی وظیفه اصلی آن كنترل فرآیندهای صنعتی و تولیدی است ( ماشین آلات تولید ، روباتها ،خطوط تولید و… ).
هر چند كه این رایانه ها ممكن است صفحه كلید نیز داشته باشند ، ورودی های كنترل آنها سوئیچها وحسگرها هستند و خروجی های آنها علاوه بر نمایشگرها و چاپگر ، سیگنالهای كنترلی برای انواع موتورها ، سولنوئیدها و ;می باشند.

5- واحدهای تشكیل دهنده PLC
در PLC های كوچك ، پردازنده ، حافظه نیمه هادی ، ماژول های I/O و منبع تغذیه در یك واحد جای داده شده اند . در PLC های بزرگتر ، پردازنده و حافظه در یك واحد ، منبع تغذیه در واحد دوم و واسطه های I/O در واحدهای بعدی قراردارند .
ابزار برنامه نویسی ، كه معمولاً یك واحد پردازنده با صفحه نمایش و صفحه كلید می باشد ( بعنوان مثال یك كامپیوتر شخصی ، یك PG در خانواده زیمنس و یا كنسول در خانواده Omron ) به عنوان یك واحد مجزا از طریق یك سیم به واحد اصلی متصل می گردد .
شكل پایین قسمتهای اصلی یك سیستم پردازش در PLC را نمایش می دهد .
حافظه ثابت سیستم ، حاوی برنامه ای است كه توسط كارخانه سازنده تعبیه شده است . این برنامه وظیفه ای مشابه سیستم عامل Dos دردستگاههای PC دارد كه بر روی تراشه های خاصی بنام حافظه فقط خواندنی ( ROM ) قرار گرفته است . برنامه های ثابت در ROM ، درحین عملیات CPU نمی توانند تغییر یابند یا پاك شوند . برنامه موجود در این حافظه غیر فرار به هنگام قطع تغذیه CPU نیز حفظ می شود .
اطلاعات حافظه تغییر پذیر بر روی تراشه های نیمه هادی ذخیره می شود كه امكان برنامه ریزی ، تغییر و پاك كردن آنها توسط برنامه ریز میسر است . این حافظه عمدتاً از نوع حافظه های با قابلیت دسترسی تصادفی ( RAM ) انتخاب می گردند .اطلاعات موجود درحافظه های RAM با قطع تغذیه ، پاك می گردند .
اغلب CPU ها مجهز به یك باتری پشتیبان هستند . بنابراین اگر تغذیه ورودی قطع شود و متعاقباً منبع تغذیه نتواند ولتاژ سیستم را تامین كند ، باتری پشتیبان برنامه ذخیره شده در RAM را حفظ می كند . همانگونه كه در شكل پایین ملاحظه می گردد ، قسمت پردازنده دارای ارتباطاتی با قسمت های مختلف داخل و خارج خود می باشد .

واحدهای اصلی تشكیل دهنده سیستم پردازش در PLC

6- پردازنده
تمام پردازنده های رایانه ای ، به گونه ای طراحی شده اند كه بتوانند محاسبات منطقی و حسابی را انجام دهند . این عملیات بوسیله ریزپردازنده ( Microproccessor ) و از طریق بكارگیری دستورالعمل های متفاوت انجام می گیرد .ریزپردازنده ها بر حسب میزان قدرت طبقه بندی می گردند . دو عامل در تعیین میزان قدرت ریزپردازنده ها عبارتند از تعداد بیت ها و سرعت پالس ساعت (Clock ) .ریزپردازنده های فعلی امكان پردازش داده ها ، بصورت 4 ، 8،16 یا 32 بیتی را دارا می باشند .هرچه تعداد این بیتها بیشتر باشد ، قدرت پردازنده بیشتر است . میزان پالس ساعت ، سرعت اجرای هر دستورالعمل را نشان می دهد . محدوده سرعت پالس ساعت در حال حاضر از محدوده 1MHz تا 66MHz متغیر می باشد .جدول ارائه شده در شكل پایین تعدادی از میكروپروسسور های معروف را مقایسه نموده است .تعدادی از PLC ها از ریزپردازنده های عنوان شده در جدول فوق الذكر بهره می گیرند و تعدادی دیگر از آنها از CPU های انحصاری خود كارخانه سازنده استفاده می نمایند . با اختراع پردازنده های پنتیوم ، نسل جدید PLC ها نیز با بكارگیری این پردازنده های سرعت بالا پا به عرصه صنعت گذاشته اند . از جمله این PLC ها می توان به خانواده های C7 و M7 از شركت زیمنس اشاره نمود .

8085 8-bit 1MHz
8086 16-bit 4.77MHz
80186 16-bit 8MHz
80286 16-bit 12.5MHz
80386 32-bit 33MHz
80486 32-bit 50MHz

مقایسه تعدادی از ریز پردازنده های معروف

7- (ماژول ها ی ورودی و خروجی Input / Output )
ماژول ورودی به صورت الكترونیكی چهار كار اصلی را انجام می دهد . اولاً این ماژول حضور یا عدم حضور سیگنال الكتریكی در تمام ورودیها را بررسی می كند . این سیگنالهای ورودی، وضعیت قطع یا وصل سوئیچها ، حسگرها و سایر عناصر در فرآیند تحت كنترل را نمایش می دهند . ثانیاً این ماژول سیگنال مربوط به وصل بودن را از نظر الكتریكی به سطحی DC كه توسط مدارات الكترونیكی ماژول I/O قابل استفاده باشد ، تغییر می دهد . برای سیگنال ورودی قطع ، هیچ تبدیل سیگنالی صورت نمی گیرد و نشان دهنده حالت قطع است . ثالثاً این ماژول ، جداسازی الكترونیكی را با جداكردن خروجی ماژول ورودی از ورودی اش به صورت الكترونیكی انجام می دهد . در نهایت این ماژول سیگنالی را كه توسط CPU سیستم PLC قابل تشخیص است ، ایجاد می كند .تمام این وظایف در طرح شكل پایین نشان داده شده است .

طرح ماژول ورودی PLC
شكل فوق فقط مدار یك ترمینال رانمایش می دهد . تمام ترمینالهای یك ماژول ، دارای مدار یكسان هستند . بلوك اولیه سیگنالهای ورودی را از سوئیچها ، سنسورها و غیره دریافت می نمایند .سیگنالهای AC ، در واحد مبدل DC كه به یكسوسازها ، المانهای مربوط به كاهش ولتاژ و تنظیم كننده ها مجهز است ، به سیگنالهای DC تبدیل می شوند . برای سیگنالهای DC به نوعی از مدارات مبدل DC به DC نیاز است . خروجی این مبدل مستقیماً به ورودی CPU متصل نمی شود ، چون این امر در صورت یك جهش ولتاژ یا نقص فنی در مدار ممكن است ، سبب آسیب دیدن CPU شود. به عنوان مثال اگر واحد مبدل دچار اتصال كوتاه شود ، ولتاژ 120 ولت متناوب در ورودی مستقیماً به CPU می رسد و چون CPU با ولتاژ 5 ولت مستقیم كار می كند ، احتمال سوختن آن زیاد خواهد بود . بلوك جداسازی ( Isolator ) ، CPU را از چنین صدمه ای حفظ می نماید . این جداسازی معمولاً توسط جداسازهای نوری ، همانطور كه در شكل نمایش داده شده است ، انجام می گردد . قطع و وصل سیگنال ، از طریق فعال شدن یك اشعه نورانی ( تولید شده توسط یك LED ) و نهایتا فعال سازی توسط یك ترانزیستور نوری به خروجی این طبقه منتقل می گردد .
ماژول خروجی به گونه ای عكس ماژول ورودی عمل می نماید . یك سیگنال DC كه از CPU ارسال می گردد ، در هر ماژول خروجی به سیگنال الكتریكی با سطح ولتاژ مناسب به صورت AC یا DC كه توسط دستگاهها قابل استفاده باشد ، تبدیل می گردد . شكل پایین نمودار بلوكی یك ماژول خروجی را نمایش می دهد .

طرح ماژول خروجی PLC

8- انواع سیستم های PLC
در صنعت PLC بیش از یكصد كارخانه با تنوع بیش از هزار مدل از انواع مختلف PLC فعالیت می نمایند .این نمونه های مختلف دارای سطوح مختلفی از كارآیی می باشند .PLC ها را می توان از نظر اندازه حافظه یا تعداد ورودی / خروجی دسته بندی نمود . جدول ارائه شده در شكل پایین نمونه ای از این تقسیم بندی را نمایش می دهد .

اندازه PLC تعداد خطوط I/O اندازه حافظه
كوچك 40/40 1K
متوسط 128/128 4K
بزرگ بیشتر از 128 / بیشتر از 128 بیش از4K

دسته بندی PLC ها
البته برای ارزیابی قابلیت یك PLC باید ویژگی های دیگری نظیر پردازنده ، زمان اجرای یك سیكل ، سادگی زبان برنامه نویسی ، قابلیت توسعه و غیره را در نظر گرفت .در یك تقسیم بندی PLC ها در دو غالب PLC های با كاربرد محلی و PLC های با كاربرد وسیع تقسیم می گردند .

9- PLC ها با كاربرد محلی :
این نوع PLC ها برای كنترل سیستم هایی با حجم كوچك با تعداد ورودی و خروجی های محدود استفاده می گردند . به علت قابلیت محدود تر ، این نوع P LC ها برای كنترل همزمان تعداد كمتری از پروسه ها و یا كنترل دستگاههای مجزای صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند . اغلب شركت های سازنده ، این نوع PLC ها را به همراه سایر PLC ها به بازار ارائه نموده اند ولی برخی از شركت های سازنده آنرا با نام میكرو PLC به بازار ارائه می نمایند . ازجمله این نوع PLC ها می توان به نمونه های زیر اشاره كرد :
1-مینی PLC ساخت كارخانه زیمنس آلمان با نام LOGO
2- مینی PLC ساخت كارخانه تله مكانیك فرانسه با نام Zelio
3- PLC مولر آلمان
4-PLC ، LG كره

10- PLC های بزرگ با كاربرد گسترده :
این نوع PLC ها برای كنترل سایت كارخانجات بزرگ ، از جمله كارخانجات سیمان ، پتروشیمی و… استفاده می گردند . معمولاَ در این نوع صنایع ، PLC ها یا پورت های ورودی ، خروجی درقسمت های مختلف سایت كارخانه وجود داشته و كنترلی محلی بر قسمت های تحت پوشش خود انجــام می دهند .
سپس اطلاعات مورد نیاز با استفاده از روشهای مختلف انتقال DATA به اتاق كنترل مركزی منتقل شده كه در آن محل با استفاده از روش های مختلف مونیتورینگ صنعتی ، اطلاعات را به شكل گرافیكی تبدیل كرده و بر روی صفحه مونیتور نمایش می دهند . در این حال اپراتور تنها با دانستن روش كار با كامپیوتر و بدون نیاز به اطلاعات تخصصی می تواند سیستم را كنترل نماید .
از جمله این PLC ها می توان به نمونه های زیر اشاره كرد :
1- خانواده PLC های S5 و S7 زیمنس آلمان
2- خانواده PLC های OMRON ژاپن
3- خانواده PLC تله مكانیك فرانسه
4- خانواده PLC میتسوبیشی ژاپن
5- خانواده PLC ، LG كره
6- خانواده PLC آلن برادلی آمریكا
7- ……

میكرو PLC ساخت شركت زیمنس ( LOGO ) – ماژول اصلی بهمراه ماژول های اضافی

PLC نوع GM7 از شركت LG بهمراه ماژول های اضافی

نمونه های مختلف PLC های خانواده CPM1A از شركت Omron

نمونه های مختلف میكرو PLC های شركت Moller

نمونه ای از PLC خانواده CS1 از شركت Omron

PLC نوع GM4 از شركت LG

PLC خانواده S5 ( (CPU 115Uاز شركت زیمنس
معرفی روش برنامه‌نویسی LAD
برنامه نویسی به روش نردبانی ( Ladder )

از آنجا كه تمام نقشه های كنترل و فرمان منطقی قبل از ظهور PLC ها به صورت نردبانی و یا چیزی شبیه به آن تهیه و طراحی می شد ،لذا سازندگان PLC این روش برنامه نویسی را بعنوان یكی از روشهای ممكن برنامه نویسی انتخاب نمودند . شكل پایین یك نمونه برنامه نویسی به زبان LAD را نمایش می دهد .در این روش آن دسته از عناصر نردبان كه تابع یا عمل خاص و پیچیده ای را انجام می دهند برای سهولت با یك جعبه نمایش داده می شوند .دستورات نوشته شده به روش نردبانی به ترتیب از چپ به راست و از بالا به پایین انجام می گردند .

یک برنامه کنترلی مجموعه دستورالعمل هایی است که به سیستم PLC جهت کنترل پروسه
فرمان هائی صادر می کند . در نتیجه این برنامه باید به زبان خاص و طبق قوانین و دستورات قابل درک برای PLC باشد .
در زبان برنامه نویسی S7 برنامه ها را می توان به صورت های زیر نوشت :
1- نردبانی LAD
2- فلوچارتی CSF
3- عبارتی STL
که ما در این بخش شرح مختصری از روش برنامه نویسی LAD می پردازیم .
در این روش , هر دستور یا خط برنامه به صورت نماد اتصال و سیم پیچ مدارهای فرمان رله ای نشان داده می شود . در نتیجه ساختار برنامه در این روش تقریبا شبیه به شکل مدارهای فرمان رله ای می باشد . این طرز نمایش از قدیم در سیستم های رله ای متداول بود , نقشه های مدار فرمان اکثرا به این روش ترسیم می شوند .
به همین دلیل این طرز نمایش تا حد زیادی مانوس و مورد پسند کسانی است که با سیستم های رله ای کار کرده اند . علاوه بر این , روش نردبانی به سادگی قابل درک بوده , نقشه ای که به این روش ترسیم شود درست مانند نقشه الکتریکی مدار فرمان همان سیستم است.
نمونه ای از این روش برنامه نویسی که مورد استفاده پروژه ما می باشد را در ذیل آورده ایم:

معرفی خانواده‌ی S7 – 200
آشنایی با PLC خانواده S7 زیمنس (سخت افزار)

خانواده PLC های S7 زیمنس از جمله كنترل كننده های ساخت شركت زیمنس آلمان بوده كه نسبت به نمونه های قبلی ساخت این شركت دارای قابلیت های سخت افزاری و نرم افزاری بسیار گسترده تری می باشند . این خانواده شامل كنترل كننده های سری 200 ، 300 و 400 بوده كه در هر سری انواع مختلفی از CPU با قابلیت های متفاوت در دسترس می باشد . دراین جزوه به بررسی PLC های خانواده S7-200 پرداخته شده و در قسمت های مختلف و در صورت نیاز به قابلیت های سایر نمونه ها نیز اشاره خواهد شد .

s7-200 CPU
تركیبی از یك واحد پردازشگر مركزی ، منبع تغذیه و پایانه ها I/O مجتمع و پورت ارتباطی و چراغهای وضعیت در یك قطعه می باشد . باولتاژهای230/24 مورد ایتفاده قرار می گیرد.
: CPUو ظیفه پردازش مركزی را به عهده دارد و برنامه را اجرا می كند و اطلاعات را برای كنترل كار با پروسه اتوماسیون ایجاد می كند .
منبع تغذیه : توان الكتریكی را برای واحد پایه و ماژولها ی اضافی متصل فراهم می كند.
ورودیها و خروجیها : پایانه ها ی كنترلی سیستم می باشند . ورودیها سیگنال قطعات حوزه مثل سنسورها، كلید ها و سوئیچ ها میباشند ،خروجی ها دارای انواع رله ای و ترانزیستوری میباشند و پیچها ، موتورها ،شیرها ، لامپها و یا دیگر قطعات را در پروسه كنترل می كنند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir