توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان مرگ سلولی و پارامترهای مربوط به آن در شرایط تنش خشکی و ارتباط آنها با کاهش عملکرد دانه در ارقام گندم ایرانی pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان مرگ سلولی و پارامترهای مربوط به آن در شرایط تنش خشکی و ارتباط آنها با کاهش عملکرد دانه در ارقام گندم ایرانی pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان مرگ سلولی و پارامترهای مربوط به آن در شرایط تنش خشکی و ارتباط آنها با کاهش عملکرد دانه در ارقام گندم ایرانی pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان مرگ سلولی و پارامترهای مربوط به آن در شرایط تنش خشکی و ارتباط آنها با کاهش عملکرد دانه در ارقام گندم ایرانی pdf :

تعداد صفحات:6

چکیده:

خشکی فرآیند فیزیولوژیک- بیوشیمیایی پیچیده ای است که با تولید رادیکالهای آزاد اکسیژن سبب لیپیداسیون غشا سلولی و در نهایت مرگ سلول می گردد. به همین منظور و برای بررسی اثر تنش خشکی بر میزان تجمع رادیکال آزاد پراکسیدهیدروژن (H2O2)، لیپیداسیون غشای سلولی (LPO)، پایداری غشای سلولی (MSI)، میزان نشت یونی (LE) و میزان مرگ سلولی (CD) در ارقام گندم ایرانی و شناسایی ارقام مقاوم، 20 رقم گندم ایرانی شامل 18 رقم گندم نان و 2 رقم گندم ماکارونی در یک آزمایش مزرعه ای در سال زراعی 89-1388 در ایستگاه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز واقع در منطقه باجگاه مورد ارزیابی قرار گرفتند . این آزمابش در قالب دو طرح بلوک کامل تصادفی جدا از هم و با دو سطح رطوبتی مطلوب ( 100 درصد ظرفیت مزرعه) و تنش خشکی (45 درصد ظرفیت مزرعه) و با سه تکرار طراحی و اجرا گردید. نتایج بدست آمده نشان داد که میزان پراکسیدهیدروژن، لیپیداسیون غشای سلولی، نشت یونی و مرگ سلولی به طور معنی داری افزایش یافت، اما میزان پایداری غشای سلولی کاهش معنی داری از خود نشان داد. طی این آزمایش مشخص شد که ارقام مقاوم مانند آذر 2، چمران و کوهدشت دارای کمترین میزان لیپیداسیون غشای سلولی، تجمع پراکسید هیدروژن و مرگ سلولی بودند بالا ترین سطح پایداری غشا سلولی را نشان دادند. همچنین این ارقام مقاوم از بالاتری عملکرد در شرایط تنش خشکی برخوردار بودند . این روند در ارقام حساس مانند الموت، بهار و زرین عکس بود. دو رقم آذر 2 و الموت به ترتیب به عنوان مقاوم ترین و حساس ترین رقم شناخته شدند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir