مقاله مروری بر جدیدترین دستاوردهای مهندسی خوردگی در صنایع غذایی pdf دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مروری بر جدیدترین دستاوردهای مهندسی خوردگی در صنایع غذایی pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر جدیدترین دستاوردهای مهندسی خوردگی در صنایع غذایی pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:12
چکیده:
خسارات ناشی از خوردگی بیش از 16 برابر خسارات ناشی از بلایای طبیعی در سال می باشد اگرچه با خوردگی اجتناب ناپذیر است ولی هزینه آن را به مقدار زیادی می توان کاهش داد مهندسی خوردگی کاربرد دانش و فن یا هنر جلوگیری با کنترل خوردگی به روش اقتصادی و مطمئن می باشد معمولا ترکیبات بازدارنده برای محیط زیست خطرناکند و اثرات مخربی برای موجودات زنده داشته و به شدت سرطان زا هستند. امروزه تلاش دانشمندان براستفاده ازترکیبات بازدارنده طبیعی معطوف شده است برخی عصاره های گیاهی به عنوان بازدارنده خوردگی فلزات بررسی شدند. عصاره های انجیر هندی که از خانواده کاکتوس است به عنوان ترکیب ضدخورنده استفاده می شود. اثر ضدخورندگی آن به دلیل تشکیل فیلم بر سطوح فلزی است تانن های گیاهی ترکیبات طبیعی و غیرسمی اند که ارزان بدست می ایند و به ویژه برای ممانعت از خوردگی اهن و استیل موفق عمل می کنند.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0