مقاله کاربرد و مقایسه فناوری های نوین Bioactive Packaging و MAP در بسته بندی گوشت و فرآورده های گوشتی pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کاربرد و مقایسه فناوری های نوین Bioactive Packaging و MAP در بسته بندی گوشت و فرآورده های گوشتی pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد و مقایسه فناوری های نوین Bioactive Packaging و MAP در بسته بندی گوشت و فرآورده های گوشتی pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:4
چکیده:
صنعت غذا فناوریهای مختلف بسته بندی را در تلاش برای افزایش دادن عمر نگهداری محصولات و فراورده های فساد پذیر مانند گوشت وفراورده های گوشتی توسعه و بهبود بخشیده است. بهعلت افزایش یافتن شیوع آلودگی ها ی مرتبط با فراورده های گوشتی، نگرانی هایی در مورد ایمنی و سلامتی این محصولات، باعث توسعه و پیشرفت بسته بندی های فعال در سالهای اخیر شده است. بسته بندی فعال باعث تغییر دادن شرایط داخل بسته می شود و بنابراین باعث افزایش ، بهبود ایمنی و خواص ارگانولپتیکی ماده غذایی بسته بندی شده می شود و کیفیت فراورده را تضمین می نماید. بسته بندی زیست فعال یکی از این نوع بسته بندی ها بوده که دارای اثرات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی مناسبی می باشند. (CO(2 بعلت داشتن فعالیت ضد میکروبی، یکی از مهمترین اجزاء تشکیل دهنده مخلوط گازی مورد استفاده در MAP می باشد و (N(2 نیز بعنوان پرکننده خنثی بکار می رود.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0