توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد و مقایسه فناوری های نوین Bioactive Packaging و MAP در بسته بندی گوشت و فرآورده های گوشتی pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد و مقایسه فناوری های نوین Bioactive Packaging و MAP در بسته بندی گوشت و فرآورده های گوشتی pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد و مقایسه فناوری های نوین Bioactive Packaging و MAP در بسته بندی گوشت و فرآورده های گوشتی pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد و مقایسه فناوری های نوین Bioactive Packaging و MAP در بسته بندی گوشت و فرآورده های گوشتی pdf :



تعداد صفحات:4
چکیده:
صنعت غذا فناوریهای مختلف بسته بندی را در تلاش برای افزایش دادن عمر نگهداری محصولات و فراورده های فساد پذیر مانند گوشت وفراورده های گوشتی توسعه و بهبود بخشیده است. بهعلت افزایش یافتن شیوع آلودگی ها ی مرتبط با فراورده های گوشتی، نگرانی هایی در مورد ایمنی و سلامتی این محصولات، باعث توسعه و پیشرفت بسته بندی های فعال در سالهای اخیر شده است. بسته بندی فعال باعث تغییر دادن شرایط داخل بسته می شود و بنابراین باعث افزایش ، بهبود ایمنی و خواص ارگانولپتیکی ماده غذایی بسته بندی شده می شود و کیفیت فراورده را تضمین می نماید. بسته بندی زیست فعال یکی از این نوع بسته بندی ها بوده که دارای اثرات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی مناسبی می باشند. (CO(2 بعلت داشتن فعالیت ضد میکروبی، یکی از مهمترین اجزاء تشکیل دهنده مخلوط گازی مورد استفاده در MAP می باشد و (N(2 نیز بعنوان پرکننده خنثی بکار می رود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir