توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بزرسی نقش و اهمیت بسته بندی های نوین در ایجاد امنیت غذایی pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بزرسی نقش و اهمیت بسته بندی های نوین در ایجاد امنیت غذایی pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بزرسی نقش و اهمیت بسته بندی های نوین در ایجاد امنیت غذایی pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بزرسی نقش و اهمیت بسته بندی های نوین در ایجاد امنیت غذایی pdf :



تعداد صفحات:6
چکیده:
بسته بندی یکی ازمهمترین بخش های صنایع غذایی است امروزه مصرف کنندگان تمایل دارند از محصولاتی استفاده کنند که ایمن، طبیعی و سالم باشند. از آنجا که بسته بندی به طور مستقیم ارتباط با امنیت غذایی هم از جنبه های فرایندهای غذایی و هم در زنجیره ی توزیع دارد و باید بتواند تمام نیازهای جامعه را پوشش دهد. بنابراین تمایل به استفاده از بسته بندی های فعال در محصولات غذاییی پیشرفت چشمگیری داشته که ازجمله می توان به جاذب ها و رهاسازها، استفاده از بسته بندی با اتمسفر کنترل شده و به کاربردن ترکیبات ضدمیکروبی در پوشش بسته بندی اشاره نمود. امروزه صنایع بسته بندی تبدیل به یک تکنولوژی قدرتمند شده تا بتوان با بسته بندی علمی ، فعالیت باکتریها و عوامل فساد مواد غذایی را که امنیت غذایی را به مخاطره انداخته حداقل رسانند. مهمترین نوآوری در صنعت بسته بندی غذا، بسته بندی فعال که در واقع شرایط ماده غذایی بسته بندی شده را طوری تغییر می دهد که زمان نگهداری را افزایش، امنیت و یا خواص حسی را بهبود درحالی که کیفیت ماده ی غذایی را درحد قابل قبول حفظ نمایدو بسته بندی های ضد میکروبی به جاذب های اکسیژن ، جاذب های اکسیژن ، جاذب های دی اکسید کربن و کنترل کننده های دمایی اشاره کرد که یک سری ترکیبات فعال اضافه می کنند و منجر به طولانی کردن فاز سکون رشد میکروارگانیسم یا کاهش میکروارگانیسم های زنده می گردد. اصول آن نگهداری تکنولوژی هر دل است که با کنترل مجموعه ای از عوامل بیشترین تاثیر را برکیفیت و ایمنی غذا دارند. در طراحی سیستم بسته بندی ضد میکروبی می بایست به چندین فاکتور مهم ازجمله خصوصیات ماده غذایی، ویژگی های عوامل ضد میکروبی، هزینه، امنیت غذایی و عدم سمیت ترکیبات ضد میکروبی توجه نمود تا در نهایت سبب ارتقا ماندگاری و کیفیت محصول، گردد

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir