توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیرات کاربرد ورمی کمپوست در بهبود کمیت و کیفیت محصولات باغبانی pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیرات کاربرد ورمی کمپوست در بهبود کمیت و کیفیت محصولات باغبانی pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیرات کاربرد ورمی کمپوست در بهبود کمیت و کیفیت محصولات باغبانی pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیرات کاربرد ورمی کمپوست در بهبود کمیت و کیفیت محصولات باغبانی pdf :



تعداد صفحات:6
چکیده:
امروزه استفاده از کودهای آلی به دلیل تاثیر مناسب در اصلاح ویژگی های خاک، کاهش عوارض زیست محیطی و رشد بهترگیاه از جمله راهکارهای مناسب در تولید ارگانیک محصولات باغبانی می باشد. مصرف کودهای آلی به ویژه ورمی کمپوست، یکی از راه های تامین بخشی از نیازهای غذایی گیاهان محسوب می شود. از طرف دیگر تولید ورمی کمپوست یکی از روشهای مناسب به منظور بهره برداری بهتر از ضایعات موجود در بخش کشاورزی به حساب می آید. ورمی کمپوست به دلیل ساختار متخلخل و ظرفیت نگه داری بالای آب، دارا بودن موادی شبه هورمونی و تنظیم کننده های رشد گیاهی و همچنین وجود مقادیر بالای عناصر غذایی ماکرو و میکرو، می تواند نقش موثری در بهبود تحمل در برابر تنشهای مختلف محیطی از جمله شوری و بیماری ها ایفا نماید. ارزش غذایی ورمی کمپوست در مقایسه با سایر کمپوستهای آلی به مراتب بیشتر گزارش شده است . اخیرا در تولید محصولات باغبانی که از جنبه معیارهای کیفی اهمیت ویژه ای دارند، کاربرد ورمی کمپوست در بخش هایی مانند پرورش گیاهان زینتی، درختان میوه، سبزی و صیفی جات و گیاهان دارویی بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در این مقاله سعی شده به مرور کارآیی کاربردهای نوین ورمی کمپوست به عنوان کود آلی و سازگار در صنعت باغبانی پرداخته شود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir