توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله «پوکه لیکا» word دارای 32 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله «پوکه لیکا» word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله «پوکه لیکا» word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله «پوکه لیکا» word :

مصالح جدید
«پوکه لیکا»

پوکه لیکا
امروزه دانه‌هاى سبك خاك رس منبسط شده در بیش از 30 كشور جهان با نامهاى تجارى گوناگون تولید و عرضه مى شوند. در اروپا و آمریكا این دانه‌ها را با عناوینى نظیر لایتگ، لیكا، آگلایت و آرژكس مى شناسند. این دانه‌ها به طور مشابه در ایران با نام لیكا تولید مى شوند.
دانه خاك رس منبسط شده سبك Light Expanded Clay Aggregate LECA
ویژگى‌هاى این دانه‌ها باعث شده است تا در طیف وسیعى از كارهاى عمرانى و صنعتى به كار روند. در این نگاشت برخى مسائل اساسى در مورد تولید و مصرف لیكا بررسى مى گردد.

1)لیكا چیست؟یكى از روشهاى تهیه دانه‌هاى سبك استفاده از كوره گردان است. وقتى برخى از انواع رس با دانه‌هایى به ریزى صفر تا دو میكرون در دماى بالاتر از 1000 درجه سانتى گراد در این كوره‌ها حرارت مى بینند، گازهاى ایجاد شده در داخل آنها منبسط مى شوند و هزاران سلول هواى ریز تشكیل مى دهند. با سرد شدن مصالح، این سلولها باقى مى مانند و سطح آنها سخت مى شود.

مهم ترین ویژگى‌هاى لیكا عبارتند از : وزن كم، عایق حرارت، عایق صوت، بازدارنده نفوذ رطوبت، مقاومت در برابر یخ زدگى، تراكم ناپذیرى تحت فشار ثابت و دائمى، فسادناپذیرى، مقاوت در برابر آتش و PH نزدیك به نرمال. وزن كم این دانه‌ها و در نتیجه هزینه حمل پائین آن باعث شده است تا از لیكا در پر كردن فضاهاى خالى استفاده شود. در كاربردهاى خاص نظیر زیر سازى ساختمان و تسطیح و شیب بندى بام، خواص عایق حرارتى و دوام لیكا مشخصات فنى مناسبى براى آن فراهم مى كند. در راهسازى نیز از تراكم ناپذیرى لیكا براى كنترل نشست پلاستیك بسترهاى سست استفاده مى شود. همچنین جذب آب مناسب ، تخلخل و دوام لیكا آن را براى كشاورزى بدون خاك مناسب ساخته است. همین خواص باعث شده است تا در تصفیه فاضلابهاى خانگى از فیلترهاى ساخته شده از لیكا استفاده شود.

جدول كاربردهاى لیكا بر حسب اندازه دانه‌ها
كاربرد اندازه
عایق سازى كف، حذف، عایق سازى پى، پركننده سبك، تولید بلوك كف، تسطیح بام، زیر سازى ساختمان، زهكشى ابنیه 10-20 mm لیكاى درشت)بادامى
تولید بتن سبك لیكا، تولید بلوك، دال و اجزاى ساختمانى، زیرسازى ساختمان 3-10 mm لیكاى متوسط)نخودى
تولید بلوك، دال و اجزاى ساختمانى تولید بتن سبك، تولید اندود و ملات لیكا

ویژگیهاى بتن لیكا
خواص لیكا باعث شده است تا بتن سبك لیكا كاربردهاى فراوانى داشته باشد. مهم ترین ویژگى‌هاى بتن لیكا عبارتند از:وزن كم، سهولت حمل و نقل، بهره ورى بالا هنگام اجرا، سطح مناسب براى اندود كارى، مقاومت و باربرى، عایق حرارت، مقاومت در برابر آتش، عایق صدا ،‌مقاومت در برابر یخ زدگى، بازدارندگى در برابر نفوذ رطوبت و دوام در برابر مواد آهكى.

متناسب با وزن و مقاومت مورد نظر از بتن سبك لیكا به عنوان پر كننده ، عایق و یا باربر استفاده مى شود. بتن لیكا مى تواند در جا ریخته شود و یا بصورت بلوك، اجزاى ساختمانى وسایر قطعات پیش ساخته بكار رود. در هر مورد متناسب با كاربرد و روش اجرا از دانه بندى‌هاى مناسب لیكا استفاده مى شود.
بتن‌هاى پر كننده و عایق اغلب در پى سازى و زیر سازى ساختمان، شیب بندى كف و بام، بلوك‌ها یا اجزاى دیوارهاى جدا كننده و محیطى غیرباربر به كار مى روند.
در حالى كه از بتن‌هاى سبك سازه اى – كه البته عایق نیز خواهند بود- در ساخت اجزاى مقاوم نظیر بلوك‌هاى باربر، پانل‌هاى دیوارى و سقفى مسلح و نیز اسكلت بتن مسلح ساختمانها استفاده مى شود. قابل توجه است كه به دلیل الزامات مقاومت و دانه بندى ، تنها با استفاده از دانه‌هاى لیكا مى توان در ایران بتن سبك سازه اى ساخت.

از آنجا كه گیاهان داراى جابجایى فیزیكى نیستند، بیش از سایر موجودات به مكان زندگى و تغییرات محیطى وابسته‌اند . رشد جمعیت و به تبع آن رشد تولید مسكن از یك سو و استفاده نابهنجار از مراتع و جنگل‌ها و فرسایش خاك و عوامل مشابه دیگر از سوى دیگر موجب كاهش فضاى سبز مى گردد.
در همین راستانیاز به احداث باغچه‌ها و گسترش گلخانه‌ها و ایجاد فضاى سبز در بخش‌هاى درونى و بیرونى ساختمان بیش از پیش احساس مى گردد. گسترش این روش‌ها نیاز به محیط رشدى دارد كه نگهدارنده گیاه باشد، آلوده كننده محیط زیست و مضر براى گیاه نباشد، از لحاظ وزنى سبك و از لحاظ اقتصادى با صرفه باشد. لیكا پاسخى به این نیازها است.
نیاز گیاهان براى رشد
آب
قسمت اعظم آبى كه جذب گیاه مى شود بصورت تعرق دفع و سبب تنظیم دماى درونى گیاه مى گردد. هرگونه نوسانات آبى اعم از كم یا پر آبى براى گیاه مضر است و لازم است مقدار آب را از طریق آبیارى سامان یافته تنظیم كرد.
مواد غذایى
كودهاى شیمیایى به تناسب نوع گیاه عناصر مورد نیاز گیاه را تأمین مى كنند.
نور و دما
نور از عوامل مهم سوخت و ساز براى گیاهان است – دماى مجاز براى گل و گیاه بر حسب نوع اقلیمی بین 8 تا 30 درجه سانتى گراد متغییر است

خاك
از عوامل بسیارمهم براى گل وگیاه است. در عین حال كاربرد خاك مشكلاتى مانند وزن سنگین، فرسایش به مرور زمان، پوشش آسفالت روى خاك و به تبع آن ممانعت از انجام تبادلات گاز و نفوذ آب را به همراه دارد. استفاده از خاك رس نیز در گلدان از یك طرف سطح خاك را غیر قابل نفوذ مى نماید و از جانب دیگر زهكشى به خوبى صورت نمى گیرد.

مزایاى لیكا
برخى از ویژگیهاى لیكا كه كاربرد آن را در كشاورزى مناسب مى سازد به شرح زیر است :
داراى تخلخل زیاد و به علت هواى موجود در داخل و بین دانه‌ها سبك و حمل و نقل گلدان‌ها آسان و در موارد كاشت در پشت بام یا تراس‌ها فشار وارده كم است.

به دلیل ثبات ساختارى غیر قابل فشردگى است.
به علت فرآورى در دما ى بالا عارى از هرگونه آفت و بیمارى است. خاك‌ها ى معمولی نیاز به ضدعفونى كردن و سمپاشى در سطح وسیع دارند و داراى هزینه بالایى هستند.
داراى نفوذپذیرى زیاد و قابلیت بالاى نگهدارى آب است . به مرور زمان نیز تحت اثر آبیارى و جذب املاح حاصلخیز تر مى شود.

نمونه‌هاى كاربرد لیكا در كشاورزى
درختكارى كنار خیابان‌ها و معابر
برخى از ضوابط مهم درختكارى به منظور بهینه كردن درختان در مناطق شهرى به شرح زیر است:
استفاده از خاك زیرین با ساختار مقاوم براى جلوگیرى از كوبش پیش بینى حفاظ مقاوم به مقدار كافى حفظ تعادل

هوا-آب در خاك نهال گل و گیاه
انتخاب نهال تنها تابع زیبایى نیست كه عوامل تكنیكى نیز مى بایست در نظر گرفته شود.
ریشه زایى – از انتخاب نهال‌ها با ریشه‌هاى عمودى و یا ریشه‌هاى با نفوذ در عمق زیاد مى بایست پرهیز كرد.
مناطق اقلیمى – نوع نهال براى كاشت میبایست برحسب آب و هواى اقلیمى انتخاب گردد.
گلكارى در تراس و پشت بام – در نظر گرفتن ارتفاع پوششى لیكا برحسب كم یا زیاد بودن وسعت سطح كاشت

چمن و پارك‌ها در این گونه مكان‌ها بر اثر رفت و آمد زیاد، فاصله بین ذرات خاك به تدریج كم و خاك فشرده مى شود. در اثر فشردگى خاك، گیاهان به علت كمبود هوا و نفوذ كم آب آسیب پذیر مى شوند.
روش استفاده از لیكا در این نوع زمین‌ها بدین ترتیب است كه در قشر زیرین از دانه‌هاى لیكا به قطر 10تا16میلى متر و ضخامت 10 سانتى متر به عنوان لایه زهكش استفاده مىشود. پس از آن مخلوطى از خاك باغچه و دانه‌هاى ریز لیكا تا قطر 6میلى متر و به ترتیب با نسبت 3به1استفاده مىشود.
نتایج آزمایش‌ها نشان مى دهد كه این حالت بهترین تركیب از از لحاظ رشد ریشه و دوام آن مىباشد و نفوذ آب در چنین تركیبى بیشترین مقدار ممكن است

کاربرد لیکا در راه سازی
دانه‌هاى لیكا كه وزن فضایى آن در طیف دانه بندى از 0 تا 25 میلى متر بین 300 تا 600 كیلومتر بر متر مكعب است و همچنین به دلیل هدایت حرارتى كم در حد W/M/C 0/17 و خاصیت زهكشى بالا ، كاربردهاى مفیدى در امور راهسازى دارد .
وزن فضایى كم
كنترل نشست

در خاك‌های رسوبى ضعیف و تراكم ناپذیر ، بار خاكریزى یكى از عوامل مهم تحكیم و نشست خاك است. میزان نشست به تناسب ارتفاع خاكریزى و خواص تحكیم پذیرى خاك میتواند در هموارى ، عملكرد و دوام راه بطور جدى مشكل آفرین باشد. علاوه بر بار ناشی از خاكریزى ، پركردن ترانشه‌ها و كاهش سفره‌هاى آب زیرزمینى نیز مى تواند موجب نشست خاك بستر راه گردد.
استفاده از لیكا به دلیل وزن فضایى كم از یك طرف باعث سبك شدن خاكریز جاده و به دلیل حجم فضایى بیشتراز خاك از جانب دیگر موجب كاهش تراكم و نتیجتأ عامل مهمى در كنترل نشست و تحكیم خاكریز به شمار مى رود. بار وارده بر زیر اساس ناشى از پركردن ترانشه‌ها و كاهش سطح آب زیرزمینى موجب نشست غیر یكنواخت مى گردد كه با كاربرد لیكا میتوان این نشست را به مقدار زیادى كاهش داد .
پایدارى خاكریزها

بار وارده به زیر اساس باعث گسیختگى لایه‌هاى خاك و خرابى خاك ریزى روى خاك‌هاى ضعیف گردد. بار خاكریزى روى بستر راه را مى توان با استفاده از لیكا كاهش داد تا پایدارى خاك تأمین گردد.

عایقكارى یخبندان
كاهش آسیب یخ زدگى
یخ زدگى زیر اساس در اثر نا همگونى زیر اساس، سنگ‌ها و نقاط بالاى عمق نفوذ یخبندان در سنگ و نیز در اثر جریان آب در زیر اساس روی مى دهد.در زمان ذوب یخ‌ها، آب حاصل از ذوب یخ با خاصیت نفوذپذیرى باعث كاهش ظرفیت باربرى زیر اساس و لایه‌هاى جسم راه مى گردد. با عایق كارى جسم راه با لیكا ، اثرات یخ زدگى جاده و آسیب‌هاى ناشى از آن و نیز كاهش ظرفیت باربرى در اثر ذوب یخ از بین مى رود. عایق لیكا در لایه‌هاى جسم راه قرار مى گیرد و مقاومت آنها را در برابر یخ بندان به دلیل ظرفیت عایق حرارتى بالاتر نسبت به دانه‌هاى سنگى ، افزایش مى دهد.

تسطیح تورم یخبندان
با پوشش عریض ترى از یك لایه لیكا با ضخامت كمتر به عنوان بخشى از روسازى مى توان از تغییرات طبیعى موثر كه موجب تورم طولى و عرضى ناشى از یخبندان مى گردد جلوگیرى نمود.
كاربرد لیكا به عنوان زهكش
با استفاده از لیكا و انجام زهكشى موثر لایه‌هاى روسازى مى توان از افت باربرى آن در اثر ورود آب جلوگیرى شود و ظرفیت باربرى مطلوبى را در طول عمر راه تامین شود.

به دلیل خواص مطلوب انتقال آب، لیكا به عنوان مصالح پركننده و هدایت كننده آب در كانال‌هاى زهكش مورد استفاده قرار مى گیرد.
به هدایت مستقیم جریان آب زیرزمینى توسط یك لایه لیكا با شیب ملایم به كنار جاده، خسارت یخبندان و افت ظرفیت باربرى جاده حذف مى گردد.

نتیجه گیرى
با توجه به ویژگیهاى لیكا و از آن جمله وزن فضایى كم، زهكشى، عایق بودن، موئینگى كم، دوام، مقاومت در برابر تغییر شكل و ظرفیت باربرى كافى ، كاهش رانش دیوارهاى حایل پل‌ها و شیروانى‌ها همراه با اجراى صحیح مى توان بسیارى از مشكلات راه سازى را حل و ایمنى و دوام آن را تضمین شود.

لیکا در شیب بندی
لیكا دانه‌هاى مدور و سبك رس منبسط شده ایست كه در كوره‌هاى گردان و در حرارت بالاى 1100درجه سانتى گراد در یكى از مدرن ترین واحدهاى صنعتى ایران تولید مى شود. لیكا فى الواقع پوكه ایست صنعتى و داراى كاربردهاى وسیع در ساختمان و كشاورزى ویژگیهاى پوكه صنعتى لیكا
دانه‌هاى لیكا بشكل تقریبأ مدور و با سطحى زبر و ناهموار است. قشر میكروسكپى خارجى آن قهوه اى و داحل دانه‌ها بشكل بافت سلولى و برنگ سیاه است
دانه‌هاى تولیدى كارخانه در اندازه‌هاى متفاوت و كلأ در چهار نوع دانه بندى (20-10, 10-3, 3-0) میلى متر و مخلوط(20-0) عرضه مى گردد.
وزن فضایى دانه‌هاى خشك لیكا بصورت فله و براى دانه بندى 20-10میلى متر حدود 300كیلوگرم در متر مكعب است، این سبكى بعلت هواى موجود بین و داخل دانه‌هاست كه بر حسب دانه بندیها بین 73تا88درصد فضاى كل را اشغال مى كند.

ویژگیهاى مهم دانه‌هاى لیكا بشرح زیر است:
• – فوق العاده سبك است .
• – غیر قابل احتراق و فسادناپذیر است.
• – بهترین عایق حرارتى است كه تعادل گرما و سرما را در فصول مختلف در داخل ساختمان برقرار مى كند.
• – عایق فوق العاده مناسبى براى صدا است.
• – بهترین ماده شناخته شده براى جلوگیرى ار نفوذ رطوبت است.
• – مقاومت بسیار عالى در مقابل یخ زدگى.
• – در مقابل فشار مكانیكى دائمى فشرده نمى شود و نسبت درصد هواى موجود ثابت مى ماند.
• – ضریب انتقال حرارتى دانه‌هاى لیكا بصورت فله بر حسب دانه بندیها بین 10/0تا 34/0متغیر است.

براى شیب بندى كف و پشت بام: پوكه صنعتى لیكا بهترین مصالح ساختمانى براى پوشش كف و سقف پشت بام است. كاربرد انجام پذیر بوده و طریقه مصرف آن كاملأ براى معماران و مهندسین شناخته آن بسادگى شده است . لایه لیكا كه بضخامت حدود 10تا15سانتى متر بكار گرفته مى شود بدو طریق سفت مى گردد:
در حالت كارهاى بزرگ
خست دانه‌ها با پاشیدن آب خیس و سپس بصورت آزاد و یا در داخل بتونیر با سیمان مخلوط مى شود. عیار مخلوط بازاى یكصد كیلوگرم لیكا حدود 16كیلوگرم سیمان است.
به این مخلوط آنقدر آب اضافه مى كنند تا رنگ آن بصورت حاكسترى تند و شفاف در بیاید.

براى عایق بندى كف
براى كف‌هاى چوبى: كف اتاق قبلأ با ورقه اى از پلاستیك یا قیر گونى پوشانده مى شود. پس از اطمینان به اینكه كف چوبى قدرت تحمل فشار حدود 35تا40 كیلوگرم بر متر مربع را دارا مى باشد دانه‌هاى لیكا در داخل كادرها به ضخامت 10تا15 سانتى متر ریخته مى شودوسپس تخته چوبهاى فشرده بضخامت 18 میلى متر روى كادرهاى چوبى میخكوب مى گردد.

براى كف‌هاى شفته اى: در طول اتاق یا سالن بفاصله‌هاى دو متر تخته‌هائى بارتفاع 10 تا 15 سانتى متر (ضخامت لایه بتن لیكا) كادر بندى مى شود سپس دانه‌هاى لیكا در داخل این كادرها ریخته و به آرامى تخته كوب مى گرددسپس با تخته اى صاف و بطول بیش از 2متر تراز مى شود و در مرحله آخر با دوغاب سیمان عمل تثبیت انجام مى گیرد
لیكا در بتن سبك و نیمه سبك
بتن سبك لیكا از مخلوط كردن دانه‌هاى لیكا با سیمان و آب بدست مى آید-دوغاب سیمان عمل بهم چسباندن دانه‌ها به یكدیگر و ایجاد پیوستگى در دانه‌هاى لیكا را انجام مى دهد.

افزایش ماسه بافت بتن را پیوسته تر و در نتیجه تخلخل را كاهش مى دهد. با این عمل حجم هواى داخل بتن كاهش و در عوض استحكام ساختار بتن افزایش پیدا مى كند – این نوع بتن ساخته شده از سیمان، لیكا، ماسه و آب، بتن نیمه سبك نامیده مى شود.
این دو نوع بتن اصولأ براى نیل به هدف سبك كردن در صنعت ساختمان به كار گرفته مى شود. مصرف لیكا ضمن كاهش وزن فضایى بتن هدایت حرارتى بتن را نیز فوق العاده كاهش مى دهد

 

مقاومت فشارى
بتن لیكا با وزن فضایى بین 900 تا 1850 كیلوگرم بر متر مكعب داراى مقاومت بسیار عالى است. بطور نمونه بتن لیكایى كه به صورت مكعب 15×15×15 سانتى متربا وزن فضایى1500كیلوگرم بر متر مكعب(وزن خشك) در مركز تحقیقات ساختمان و مسكن ایران تحت آزمایش مقاوت فشارى قرار گرفت، مقاوت 28روزه آن به 208كیلوگرم بر سانتى متر مربع بالغ گردید.

تولید سه نوع بتن مطابق توصیه فرم (Comite europeen du Beton C.E.B) یا كمیته اروپایى بتن با مشخصات زیر انجام مى گیرد.
تیپ structural) S) با وزن فضایى 1600تا 1900 كیلوگرم بر متر مكعب و مقاومت فشارى بیشتر از 200 كیلوگرم بر سانتى متر مربع یپ Isolant Structural) I.S) با وزن فضایى 1450 تا1600 كیلوگرم بر متر مكعب و مقاومت فشارى كیلوگرم بر سانتى متر مربع یپ Isolant) I) با وزن فضایى كمتر از 1450كیلوگرم بر متر مكعب و مقاومت فشارى حداقل 150 كیلوگرم بر سانتى متر مربع

موضوع : تهیه بتن لیكا با مقاومت بالاى 250 كیلوگرم بر سانتى متر با درخواست كمپانى راهسازى ایتالیا
نمونه‌هاى لیكا از دانه بندى 3-0 میلی متر با وزن فضایی 850 كیلوگرم بر متر مكعب در شهر رم و توسط دفتر مشاوره ملى تحقیقات (CNR) و همچنین آزمایشگاه داویدسون آزمایش گردید – طرح اختلاط به شرح زیر بود.

درصد 100 لیكا 3-0 میلى متر
كیلوگرم/متر مكعب 310 سیمان
كیلوگرم/متر مكعب > 35 سیلیكافوم
048 W/C
مشخصات دانه‌ها و بتن حاصل به شرح زیر بدست آمد.
كیلوگرم/متر مكعب 80 وزن فضایى لیكاى 3-0 میلى متر
كیلوگرم بر سانتى متر مربع 130 مقاومت متراكم دانه‌هاى 3-0 میلى متر
كیلوگرم بر متر مكعب 1450 وزن فضایى بتن حاصل(28روزه
كیلوگرم بر سانتى متر مربع 250 مقاومت فشارى بتن(7روزه
كیلوگرم بر سانتى متر مربع 370 مقاوت فشارى بتن(28روزه
نقل از Leca International دانه كاربرد بتن‌هاى لیكا

بتن لیكا داراى كاربردهاى فوق العاده وسیع بوده كه اهم آنها به شرح زیر است. _ شیب بندى و پوشش‌هاى سقف و كف_ پركننده سبك و افزایش هواى لایه بندى‌ها_ تولید بلوك‌هاى سبك ساختمانى عایق و باربر_ پانل‌هاى ساندویچى پیش ساخته_ سنگفرش محوطه(دال) و درپوش‌هاى راه آب و ; غیره مزایاى كاربرى بتن سبك لیكا_ وزن فضایى كاهش یافته و راحتى و آسانى حمل و نقل_ ایزولاسیون حرارتى و بادوام به دلیل نسج سلولى دانه‌ها و توده هواى بسیار زیاد بین و داخل دانه‌ها _ مقاومت فوق العاده در مقابل آتش و عدم ایجاد گازهاى سمى در آتش سوزى _ كاهش هزینه‌هاى دستمزدى و سرعت بخشیدن به كار به دلیل سبكى بتن _ سهولت ماله كشى و اندودهاى سنتى به دلیل نسج باز و رویه زبر بتن لیكا_ مقاومت بسیارخوب در مقابل فشارهاى وارده_ ضریب هدایت حرارتى فوق العاده پایین_ عایق بسیار خوب براى صدا با ضریب بسیار مناسب جذب آكوستیك_ مقاوم در مقابل یخ زدگى، نفوذ رطوبت و مواد آهكى

نوع بلوك‌هاى ساختمانى لیكا
وزن قطعه: 11كیلو گرم
ضخامت دیوار: 19سانتى متر
وزن دیوار(با ملات ماسه سیمان): 140 كیلوگرم برمتر مربع
تعداد قطعه در دیوار: 1/9قالب در متر مربع WB 50.3/20 20×19×49 دیوارى توخالى ته پر با سه سوراخ

وزن قطعه: 5/16كیلو گرم
ضخامت دیوار: 19سانتى متر
وزن دیوار: 200 كیلوگرم برمتر مربع(با ملات ماسه سیمان)
تعداد قطعه در دیوار: 1/9قالب در متر مربع WB 50.0/20 20×19×49 دیوارى توپر

وزن قطعه: 9كیلو گرم
ضخامت دیوار: 20سانتى متر
وزن دیوار: 135 كیلوگرم برمتر مربع(با ملات ماسه سیمان)
تعداد قطعه در دیوار: 3/11قالب در متر مربع WB 40.2/20 20×20×40 دیوارى توخالى ته پر با دو سوراخ

جدول كاربردهاى لیكا بر حسب اندازه دانه‌ها
كاربرد اندازه
عایق سازى كف، حذف، عایق سازى پى، پركننده سبك، تولید بلوك كف، تسطیح بام، زیر سازى ساختمان، زهكشى ابنیه 10-20mm لیكاى درشت)بادامى
تولید بتن سبك لیكا، تولید بلوك، دال و اجزاى ساختمانى، زیرسازى ساختمان 3-10mm لیكاى متوسط)نخودى
تولید بلوك، دال و اجزاى ساختمانى تولید بتن سبك، تولید اندود و ملات لیكا 0-3mm لیكاى ریز و بسیار ریز

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir