توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تجزیه و تحلیل سیستم كارگزینی و حسابداری شركت روغن نباتی لادن با word دارای 36 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه و تحلیل سیستم كارگزینی و حسابداری شركت روغن نباتی لادن با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه و تحلیل سیستم كارگزینی و حسابداری شركت روغن نباتی لادن با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه و تحلیل سیستم كارگزینی و حسابداری شركت روغن نباتی لادن با word :

تجزیه و تحلیل سیستم كارگزینی و حسابداری شركت روغن نباتی لادن

فصل اول : مقدمه
1-2-مقدمه :
تهیه مستندات برای هر اقدامی در همه زمینه ها همواره مفید بوده است . در زمینه تهیه یك سیستم نیز نباید همه چیز در قلب و یاد تهیه كننده باقیمانده و در نهایت در آنجا به فراموشی سپرده شود .سیستمی كه دارای مستندات صحیح و اصولی باشد همواره نفرات دیگر با مطالعه مختصر می توانند براحتی ادامه دهنده كار نفر قبل باشند .

و اما در ارتباط با این مستندات لازم است بیان نمایم كه بر اساس اطلاع یكی از دوستان در شركت «لادن» كه كار حسابداری آنان بطور دستی انجام می شد و مشكلاتی در این زمینه نیز داشتند تصمیم گرفتیم كه به اتفاق موضوع را بررسی و در صورت امكان نسبت به تهیه سیستم مورد نیاز آنان اقدام نمائیم . لذا پس از چند تماس تلفنی و هماهنگی لازم مراجعات متعددی به شركت مزبور داشته و در نهایت اقدام به تهیه سیستم بشكلی كه در صفحات آتی نوشته و شرح داده شده است نمودیم .

فصل دوم : شناخت سیستم موجود
2-1-قبل از محاسبه
ما در تاریخ 14/8/84 به كارخانه روغن نباتی لادن رفتیم. البته با هماهنگی قبلی كه توسط یك آشنا انجام شده بود ما به آنجا رفتیم. البته قبل از مصاحبه ما با صحبت كردن با كاركنان شركت سعی كردیم با خصوصیات اخلاقی مدیریت محترم آشنا شویم و همچنین سؤالاتی كه مد نظر ما بود را طرح كردیم و سعی كردیم در طراحی سؤالات از سؤالاتی استفاده كنیم كه ما را به هدف برساند تا جایی كه توانستیم سعی كردیم از سؤالاتی كه مربوط به ما نمی شود خودداری كنیم كه مبادا مدیریت در هنگام مصاحبه از ما رنجوده خاطر شود.در هنگام مصاحبه ما با ظاهر آراسته و با خواندن

سؤالات از قبل آماده شده به شركت رفتیم و سؤالات را طبق اصول مصاحبه از سؤالات اسان شروع كردیم و سعی كردیم جناب آقای رئیس را خسته نكنیم. ایشان تا جایی كه سعی داشت یا به طور ناخداگاه مصاحبه را از آنچه را كه هدف بود با سؤالات خود در مقابل سؤالات ما دور می ساخت و دیگر مشكلات شركت را جهت مكانیزه كردن با ما طرح سعی كردیم طبق گفتار استاد

تمام مراحل مصاحبه را یادداشت برداری و ضبط كنیم كه مبادا بعداً دچار مشكل شویم.

2-2-بعد از مصاحبه
بعد از انجام مصاحبه و بدست آوردن پاسخ سؤالات خود را با دوستان به گفتگو نشستیم و انتظارات شركت را در مكانیزه كردن آن و توانایی خود مورد بررسی قرار دادیم. كه آیا می توانیم انتظارات شركت را برطرف كنیم كه ما موفق به انجام این كار شدیم و طبق اصول مكانیزیون شروع به كار كردیم و بعد از اخذ قرار داد و گرفتن قسمتی از مبلغ قرارداد شروع به كار كردیم.

2-3-شرح و وضعیت سیستم موجود :
سیستم موجود شركت همانگونه كه بیان شد یك سیستم دستی بود كه با مشكلات زیادی مواجه بود . تعداد نفرات نسبتاً زیاد و اشتباهات متعدد كه بعضاً برای پیدا كردن و رفع یك مشكل روزها وقت صرف می شد این مشكلات از ناخوانا بودن اعداد نوشته شده توسط كارمندان گرفته تا گزارشات غلط و نامنظم ادامه داشت .

2-4-شرح فعالیت افراد و امكانات موجود :
بخش مالی شركت سه اتاق داشت شامل یك نفر رئیس امور مالی یك نفر رئیس حسابداری و 6 نفر كارمند حسابداری بود كه همواره كارهای آنان عقب افتاده بود و به روایت یكی از همان كارمندان روزهای آخر تیرماه كه می بایست حسابهای سال قبل بسته شود چیزی شبیه روزها و شبهای خاصی است كه مرخصی ها لغو و تا دیروقت كارمندان مشغول كار بودند و حتی فرصت حمام رفتن و خواب و استراحت را هم نداشتند .

2-5-مشكلات و نیازمندیهای سیستم موجود :
فكر می كنم تنها قسمتی كه راجع به آن هرچه گفته شود كم است این قسمت می باشد ولی اگر بخواهیم جمع بندی كنیم مشكلات شامل موارد زیر می باشند :
الف-نامرتب بودن و عدم اطمینان از صحت محاسبات و اسناد و مدارك مالی .
ب-بكارگیری انرژی نیروی كار و هزینه زیاد برای پرسنل مالی

ج-برخوردهای نامطلوب كه بین مسئولین شركت و كاركنان مالی غالباً پیش می آمد و همواره روحیه پرسنل بدلیل اشكالات متعدد و عقب بودن كارها و فعالیت بیش از حد آنان بد و نامطلوب بود .
د-عقب بودن كارهای جاری و ملزم نبودن كارمندان به رعایت برخی از اصول و قواعد كاری

فصل سوم : امكان سنجی
3-1-راه حل و چگونگی روش پیشنهادی :
پیشنهاد كننده تهیه نرم افزار رئیس امور مالی بود كه به تایید مدیر عامل شركت نیز رسیده بود و كار بررسیهای اولیه از آبان سال 84 آغاز گردید و پس از انجام مرحله شناخت سیستم موجود كه حدود یك ماه طول كشید (و طی 8 جلسه مراجعه به شركت) گزارش به مدیریت شركت ارائه نمودیم و در آن راه حل و روش پیشنهادی ما طراحی و تهیه یك نرم افزار و تبعیت شركت از گردش كار مورد نیاز سیستم بود . در سیستم پیشنهادی ما كه خیلی ساده نیز در نظر گرفته شده بود

موظف بودند اسناد مالی را مرتب و پشت سرهم وارد سیستم نمائید و گزارشات تفصیلی ، معین و كل را خود سیستم چاپ می نمود . اشكالات اسناد باید بموقع برطرف می گردید تا بتوانند سند بعدی را وارد كامپیوتر نمایند و همچنین دیگر نیاز به نوشتن دفاتر كل و معین نداشتند .

3-2-معایب و محاسن سیستم جدید :
سیستم جدید محاسن متعددی داشت و یا به روایتی دیگر كلیه مشكلات مورد نظر آنان را پاسخگو بود ولی معایبی هم داشت كه مثلاً كاركنان موظف می شدند آموزشهایی در زمینه كاركردن با سیستم جدید پیدا نمایند و از طرفی تعدادی نیز بیكار می شدند كه در گفتگویی كه با مدیریت شركت بعمل آمد هماهنگ شد در پایان یك دوره آموزش كامپیوتر و نحوه كار با سیستم برای پرسنل گذاشته شوند و كسانی كه تمایل ندارند در بخش دیگری از شركت كه شدیداً با كمبود پرسنل مواجه بودند بكار گرفته شوند . همچنین ضرورت داشت كه كارها قانونمند انجام گردد .

فصل چهارم : تجزیه و تحلیل و طراحی
4-1-شرح و مشخصات سیستم پیشنهادی
سیستم پیشنهادی ما كه شرح كامل و مفصل آن در صفحات بعدی آمده است یك سیستم مكانیزه خواهد بود كه ضرورت دارد اسناد حسابداری توسط آن به كامپیوتر داده شود و در نهایت گردشی و تراز حسابها توسط سیستم گرفته شده و ارائه گردد و در صورت نیاز كاربر گردش و تراز بر روی چاپگر نیز چاپ گردد جزئیات و چگونگی این سیستم و همچنین روش پیاده سازی آن در صفحات بعدی به تفصیل بیان شده است .

4-2-توضیح نمودار CPM
در نمودار CPM همان طور كه مشاهده می كنید هیچ گونه مسیر بحرانی وجود ندارد و كار آسانی را در پیش گرفتیم كه مسیر بحرانی نداشت این یكی از خوبی های این پروژه بود. وگرنه ما باید یك مسیر طولانی را به دو مسیر كوتاه تقسیم می كردیم و یك نفر به عنوان تحلیلگر اضافی استخدام می كردیم كه همه اینها خود مشكلاتی را نیز در بر داشت و هزینه را نیز بالا می برد.

a – تجزیه و تحلیل و طراحی
b – نوشتن برنامه ها
c – تست برنامه ها با Data های متنوع
d – مستندسازی
e – آموزش كار با سیستم به پرسنل
f – اجرای برنامه با داده های واقعی و كنترل آن

4-3- نمودارهای DFD
نمودارمفهومی:

4-4- نمودار سطح سیستم :

4-5-توضیح نمودار Gantt
این نمودار به ما تمامی زمانی كه هر یك فعالیت طی می كند تا سیستم تكمیل شود نشان می دهد و توسط این نمودار ما توانستیم بگوئیم كه هر فعالیت ما در چه زمانی و در چه موقعیتی می تواند شروع شود تا ما بتوانیم فعالیت دیگرمان را نیز شروع كنیم كه ببینیم این فعالیت پیشنیاز دارد یا خیر. نمودار cantt نمودار خوبی بود كه ما توانستیم توسط آن نمودار CPM این سیستم را نیز بكشیم و طراحی كنیم.
زمان و نوع فعالیت 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
تجزیه تحلیل و طراحی
نوشتن برنامه ها
Test با data های متنوع
مستند سازی
آموزش كار با سیستم به پرسنل
اجرای برنامه با داده های واقعی و كنترل آن

A فعالیت a 3
B فعالیت b 5 A
C فعالیت c 1 B
D فعالیت d 1 A,b,c
E فعالیت e 1 D
f فعالیت F 1 E
a – تجزیه و تحلیل و طراحی
b – نوشتن برنامه ها
c – تست برنامه ها با Data های متنوع
d – مستندسازی
e – آموزش كار با سیستم به پرسنل
f – اجرای برنامه با داده های واقعی و كنترل آن

4-6-توضیح نمودار Top down sidign
ما پس از رسم این نمودار تمام برنامه ای كه خروجی دارند را مشخص كردیم كه بدانیم كدام برنامه خروجی دارد تا توسط آن بتواند نمودارها و فرم خروجی آن را بكشیم . تعیین خروجی ها به ما خیلی كمك كرد ما بتوانیم به برنامه نویس خود خروجی ها را بدهیم و آن برنامه نویسی كند و فرم خروجی آن را برای ما بكشد .

4-7- شرح ورودیهای سیستم
ورودیهای سیستم عمدتاً به دو بخش تقسیم می شوند . اول تعریف كدهای كل ، معین و تفضیلی و دوم وارد كردن سندهای حسابداری است كه تعریف كدهای كل و معین و تفضیلی بستگی به نظر قسمت مالی شركت داشته و خودشان با توجه به موجودیت های مالی كه با آن سروكار دارند آنها را تعریف می نمایند و پس از تعریف آنها در ابتدای سال مالی بعد از آن از آنها استفاده می كنند .

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir