توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جزوه آشپزی با word دارای 38 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جزوه آشپزی با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جزوه آشپزی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جزوه آشپزی با word :

جزوه آشپزی

خوراك بلدرچین با سس پرتقال (فرانسوی)
بلدرچین درشت 4 عدد
كره 15 گرم
نشاسته ذرت 2 قاشق مرباخوری
شكر 2 قاشق
نمك و فلفل به مقدار لازم
رنده پوست پرتقال 1 قاشق چایخوری

1 بلدرجین را بعد از تمیز كردن وشستن خشك می كنیم.
2 در ظرف مناسبی كره را آب كرده كه داغ شد بلدرچین ها را در كره با حرارت ملایم تفت می‎دهیم.
3 اطراف آن كاملاً كه برشته شده كمی نمك و فلفل زده 3 تا 4 لیوان آب اضافه كنید تا پخته شود و آب آن حدود 1 لیوان شود.
4 آب و شكر و رنده پوست پرتقال را روی حرارت ملایم یك جوش داده و سپس نشاسته را در كمی آب سرد حل كرده به آن اضافه می كنیم.
5 سس را بر روی بلدرچین ریخته و می گذاریم با حرارت ملایم جدب بلدرچین شود. گاهی با قاشق سس را بر روی بلدریچن می ریزیم.
6 سس بلدرچین باید غلیظ باشد.
7 آنها را در دیس كشیده و 2 عدد پرتقال را از پوست دوم بیرون آورده طوریكه برشها سالم باشد. داخل سس می ریزیم كه فقط گرم شود و سس را با پرهای پرتقال بر روی بلدرچین می ریزیم. طوریكه پرها دور ظرف قرار بگیرد.

مرغابی شكم پر با سس پرتقال
مرغابی درشت 1 عدد
آلو برقانی نیم كیلو
خلال پوسته و بادام 3 قاشق غذاخوری
روغن 150 گرم
خلال پوست پرتقال و نارنج شیرین شده پیمانه
پیاز سرخ شده 3 قاشق غذاخوری
شكر 1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل و زعفران به میزان لازم

1 مرغابی را بدقت تمیز می كنیم و موهای ریز آنرا روی حرارت می سوزانیم و به بدن آن نمك و فلفل می زنیم و كنار می گذاریم.
2 آلو برقانی را كه قبلا خیس كرده ایم می شوئیم و یكی دو جوش می‎دهیم.
3 آلو آماده شده را با پیاز سرخ شده، خلال پسته و بادام و خلال پرتقال و شكر در مقداری روغن مخلوط می كنیم.
4 سپس داخل شكم مرغابی را با این مواد پر می كنیم و در شكم رابا نخ و سوزن می دوزیم.
5 بقیه روغن را در ظرف مناسبی می ریزیم و مرغابی را در آن سرخ می كنیم تا طلایی شود. بعد با 2 لیوان آب و كمی نمك و زعفران و پیاز سرخ كرده و آنرا می پزیم با حرارت ملایم تا آب آن به مقدار یك استكان شود.
6 آب باقی مانده از پخت را با مقداری سس پرتقال مخلوط می كنیم و روی سطح آن می‎دهیم و یك ربع دیگر می پزیم.
7 بعد به آرامی نخ دوخته شده را باز كرده و اطراف آنرا با جعفری تزئین می كنیم.

سس پرتقال
آب پرتقال 2 پیمانه
آب گوشت 1 پیمانه
كره 75 گرم
آرد 2 قاشق سوپخوری
شكر 2 قاشق سوپخوری
خلال پرتقال یا نارنج شیرین شده لیوان
1 كره را در ظرف لعابی روی شعله آب می كنیم. آرد را اضافه كرده و مرتب هم می زنیم تا كمی طلایی شود.
2 آب گوشت و آب پرتقال را به تدریج اضافه كرده روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید.

3 شكر را هم اضافه كنید.
4 سس باید صاف و غلیظ شود.
5 خلال پرتقال شیرین شده را اضافه كرده پس از چند جوش شعله را خاموش كنید.
6 این سس بیشتر به صمرف بوقلمون- مرغابی و بلدرچین می رسد.
كیك بستنی
كیك
آرد 9 قاشق پر
تخم مرغ 9 عدد
وانیل چایخوری
روغن مایع كمی كمتر

شكر 1 لیوان سرخالی
1 تخم مرغها را با شكر و وانیل خوب با همزن می زنیم تا كاملاً سفت و غلیظ شود.
2 سپس روغن را اضافه كرده با همزن یكی دوچرخ می زنیم. بعد همزن را خاموش می كنیم.
3 آرد را در چند نوبت در كف دست ریخته بر سطح كیك می پاشیم و آرام مخلوط می كنیم.
4 مایه آماده شده را درقالبی كه قبلا كاغذ انداخته چرب كرده می ریزیم و در فر داغ با حرارت 350 درجه فارنهایت می پزیم.
به مدت 1 ساعت
طرز آماده كردن كیك بستنی

1 قسمت سركیك را پس از پختن و سرد كردن برداشته و داخل آن را خالی می كنیم بطوریكه قطر دیواره و كف آن حدود 2 سانتی متر باشد.
2 بستنی آماده شده را در داخل آن ریخته و صاف می كنیم. سپس بر قسمت داخلی سركیك خامه آماده شده را می مالیم و آن را در جای خودش قرار داده با دست آن را فشار می‎دهیم.
3 قسمت بیرونی كیك را كاملاً با خامه می پوشانیم و آن را بصورتهای مختلف با استفاده از سری خامه پاش گل می زنیم و فر می‎دهیم. در صورت دلخواه بر دیواره های خارجی فلس بادام یا نگین پسته می پاشیم. حدود 8 ساعت باید در فریزر بماند.
رتی فیله گوساله با سس خامه و فلفل (فرانسوی)
فیله یا راسته 2 كیلو
نمك و فلفل به مقدار لازم

1 بهترین رتی با فیله گوساله یا گاو تهیه می‎شود. گوشتی كه به مصرف رتی می رسد باید كمی چرب باشد و مدت طبخ آن طولانی باشد تا چربی بتدریج جذب گوشت شود.
2 فیله را از طول دولا می كنیم و یا دو عدد فیله را كنار هم قرار می‎دهیم و با نخ مخصوص محكم می پیچیم.
3 اطراف گوشت را فلفل زده و در ظرف مناسب دیوار بلند كمی روغن می ریزیم و اطراف گوشت را در روغن سرخ می كنیم.
4 پس از اینكه گوشت خوب برشته شد حرارت را ملایم كرده تا گوشت پخته شود. گاهی از آب گوشت روی گوشت می ریزیم و آنرا در ظرف می غلتانیم تا كاملاً پخته شود.

5 اگر قبل از پختن آب آن تمام شد مقداری آب اضافه می كنیم و نمك هم به آن می زنیم.
6 بعد از پخته شدن و بعد از اینكه آب آن كشیده شد نخ را از اطراف گوشت
7 در ظرف مناسب قرار می‎دهیم و رویش را سس می‎دهیم و اطراف آنرا با پوره سیب زمینی و نخود فرنگی تزئین می كنیم.
سس خامه و فلفل
1 یك قاشق سوپخوری آرد را در 50 گرم كره سرخ می كنیم.
2 حرارت را ملایم كرده و یك لیوان آب گوشت را بتدریج روی آن می ریزیم.
3 مرتب هم می زنیم تا سس صاف و لطیف شود.
4 سپس 1 قاشق مرباخوری فلفل سیاه را نیم كوب كرده و داخل سس می ریزیم.
5 بعد 150 گرم خامه به آن اضافه كرده پس از چند جوش شعله را خاموش می كنیم. سس آماده مصرف است.
مواد داخل پاته گوشت گوساله
گوشت ‌ران گوساله بدون چربی 1 كیلوگرم
سیب زمینی 300 گرم
كره 150 گرم
نمك و فلفل به مقدار لازم
خمیر پاته

1 گوشت را ورقه می كنیم و به اندازه 1 سانتی متر در یك سانتی متر می بریم.
2 پیاز را خرد كرده در كره سرخ می كنیم گوشت را در پیاز می ریزیم و با حرارت ملایم تفت می‎دهیم تا آب آن كشیده شود.
3 بعد 1 لیوان آب داخل آن می ریزیم و می گذاریم بپزد. نمك و فلفل به آن می زنیم و پس از پخته شدن از روی شعله برداشته.
4 سیب زمینی ها را به اندازه یك بند انگشت خرد كرده می شوئیم و خشك می كنیم و در كره تفت می‎دهیم تا سرخ شود.
5 گوشت را كه باید بدون آب باشد داخل خمیر كه در قالب پهن شده است ریخته، رویش سیب زمینی را می ریزیم.

6 سپس جعفری ریز شده و 2 عدد تخم مرغ سفت را رنده كنیم، نمك و فلفل می پاشیم و یكی دو قاشق از آب گوشت را روی آن می‎دهیم.
7 اطراف خمیر را روی آن بر می گردانیم. با یك قطعه خمیر به اندازه سطح روی آن را می پوشانیم و با دست فشار داده تا بچسبد.
8 رویش را با یك عدد تخم مرغ آغشته می كنیم و سطح خمیر را با لوله ای سوراخ كرده ، ظرف را در فر قرار داده و با حرارت 35 درجه (45 دقیقه) تا طلایی شود.
9 سپس ظرف پاته را در دیس بر می گردانیم و اطرافش را تزئین می كنیم.

خمیر پاته
آرد سفید 250 گرم
كره 80 گرم
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
آب سرد پیمانه

نمك به مقدار لازم
1 آرد را در ظرفی می ریزیم و وسط آنرا گود می كنیم.
2 كره را تكه تكه كرده همراه با نمك و زرده تخم مرغ و روغن زیتون با نوك انگشت همه را مخلوط كرده و آب را كم كم اضافه می كنیم.
3 همه موارد با هم مخلوط می كنیم تا مواد به شكل خمیر در آید و به دست نچسبد.
4 خمیر را زیر پوشش حدود 2 ساعت می پوشانیم.
5 سپسروی میز را كمی آرد می پاشیم و خمیر را به صورت مستطیل باز می كنیم و خمیر را سه لایه می كنیم.
6 باز خمیر را باز كرده یكبار دیگر خمیر را سه لایه تا می زنیم.
7 در مرحله آخر خمیر را كه باز كردیم در قالبهای دیواره بلند قرار می‎دهیم طوریكه دیواره و كف كاملاً از خمیر پوشیده باشد.
كیوكسلی

سینه مرغ به مقدار لازم
كره 50 گرم
آرد سوخاری به مقدار لازم
تخم مرغ 1 عدد
روغن برای سرخ كردن به مقدار لازم

1 سینه مرغ را از استخوان جدا كرده طوریكه فقط قسمت كتف به آن وصل باشد.
2 پوست آنرا هم گرفته با استیك كوب آنرا می كوبیم تا گوشت آن نرم شود.
3 سینه را در تخم مرغ زده شده می غلتانیم و در آرد سوخاری زده یك برش كره در وسط آن قرار می‎دهیم و آنرا لوله می كنیم.
4 درطرف لوله شده را با استیك كوب باز كوبیده و در روغن فراوان روی حرارت ملایم سرخ می كنیم تا مغز پخت شود.
5 در دیس چیده اطراف آنرا با هویج پخته و سیب زمینی سرخ شده تزئین می نمائیم.
ژیگو
گوشت مغز ران گوساله 2 كیلوگرم
یا
یك ران گوسفند
سیر 15 حبه
جعفری حدود چند شاخه
لیمو عمانی درسته 2 عدد
نمك و زردچوبه به مقدار لازم
1 مغز ران گوساله را همانور كه درسته است با فاصله های نزدیك به هم با كارد سوراخ كرده داخل هر سوراخ یك حبه سیر و مقداری جعفری فرو می كنیم.
2 بعد اطراف گوشت را با نخ محكم می بندیم و در قابلمه ای با چند قاشق روغن خوب اطرافش را سرخ می كنیم.
3 حالا مقداری آب ریخته چند حبه سیر، رب گوجه فرنگی، نمك و فلفل یك دو عدد هویج ریخته می گذاریم با شعله ملایم پخته شود.
4 گاهی گوشت را بر می گردانیم در اواخر طبخ لیمو عمانی را اضافه كرده و پس از ریختن باید آب باقی مانده 1 لیوان باشد.
5 پس از خنك شدن نخ دور گوشت را باز می كنیم و برش می‎دهیم.
6 آب گوشت را صاف می كنیم و روی گوشت می‎دهیم و دور گوشت را تزئین می كنیم.
7 اگر زمان بردن ژیگو سر میز و سرو تا آماده شدن آن زیاد بود روی حرارت كم در فر قرار می‎دهیم.
مرغ بدون استخوان (گالانتین)

مرغ درشت كه كمتر پارگی داشته باشد 1 عدد
پیاز سرخ كرده ریز 3 قاشق غذاخوری
خلال پسته و بادام 4 قاشق غذاخوری
زعفران حل شده مقداری
زرشك آماده شده 3 قاشق غذاخوری
خلال پرتقال شیرین شده 3 قاشق غذاخوری
برنج آبكش شده 5/1 پیمانه
ادویه كاری 1 قاشق غذاخوری پر
مغز گردو ریز 3 قاشق غذاخوری

روغن مقدرای
نمك به مقدار لازم
1 مرغ را شسته محتویات شكم را خالی می كنیم بالهای مرغ را جدا كرده
2 نوك دو استخوان سر ران را با ضربه ای می شكنیم طوریكه پوست آسیب نبیند.
3 حال مرغ را از سینه روی میز قرار می‎دهیم و با چاقوی تیزی از پشت گردن تا انتهای دم چاك زده بعد با احتیاط گوشتهای پشت مرغ را از استخوان جدا می سازیم.
4 مفصل ران را از استخوان پشت قطع كرده و با تیغه كارد به آرامی گوشت را جدا می سازیم و مفصل ماهیچه را هم جدا كرده استخوان را كه قبلا از نوك ران شسكته ایم به آرامی در می آوریم. استخوان ران دیگر را هم به همین صورت.

5 سپس گوشت سینه را از دنده ها و قفسه سینه با آرامی جدا می سازیم و مفصل بال را می بریم و گوشت كتف را هم آرام از استخوان جدا كرده و استخوان را از گوشت بیرون می كشیم، قسمت دیگر كتف را هم به همین صورت عمل می كنیم. استخوان درسته همراه با گردن از گوشت جدا می‎شود.
6 مجدداً آنرا می شوئیم نمك می زنیم و شكاف پشت را از طرف گردن تا انتخای دم می دوزیم. قسمت گردن را هم دوخته از شكاف شكم موادی را كه قبلا آماده كرده ایم داخل رانها و كتف می گذاریم و با دست فشار می‎دهیم.

7 داخل شكم را هم پركرده و در شكم را می دوزیم. حال اطراف بدن مرغ را با دستمال تمیز پاك كرده با دست به مرغ شكل می‎دهیم.
8 روی بدنش را نمك وزعفران و آبلیمو مالیده در ماهیتابه نچسب كمی روغن ریخته آنرا درون ماهیتابه قرار می‎دهیم.
9 روی بدن مرغ هم كمی روغن می مالیم و در فر قرار می‎دهیم تا پخته و برشته شود.
10 گاهی از آب اطراف مرغ روی بدن مرغ می‎دهیم تا سطح مرغ برشته و طلایی شود.
11 به مدت 15 تا 2 ساعت به حرارت 350 درجه فارنهایت درطبقه وسط قرار می‎دهیم.
مواد داخل شكم مرغ

برنج آبكش شده را همراه با زرشك، خلال بادام و پسته، خلال نارنج، مغز گردو، ادویه كاری، پیاز سرخ شده و زعفران حل شده خوب مخلوط كنید به دلخواه نمك و فلفل هم اضافه كنید. دقت كنید داخل شكم مرغ را از مواد زیاد فشار ندهید زیرا هنگام پخت كناره های ران مرغ شكاف برمی دارد.
پای مرغ و كوكتل

مواد لازیم برای خمیر پای
آرد 250 گرم
كره 100 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
شیر یا ماست لیوان
نمك كمی
1 آرد نمك را در ظرف گودی می ریزیم و كره را روی آن گذاشته و با كف دو دست آن را مخلوط می كنیم.
2 زرده تخم مرغ را اضافه كرده مجدداً خمیر را با نووك انگشتان ورز می‎دهیم.
3 شیر یا ماست را كم كم اضافه كرده و به صورت دورانی حركت می‎دهیم تا خمیر به هم بچسبد.
4 استراحت 10 دقیقه ای به خمیر می‎دهیم
مواد لازم برای داخل پای
گوشت سینه مرغ 1 عدد نسبتاً كوچك
قارچ 250 گرم
فلفل دلمه ای سبز وقرمز 1 عدد
سس سفید لیوان
سس قرمز كمی
كوكتل 3 تا 4 عدد (در صورت تمایل)
سبزی معطر خرد شده كمی

نمك و فلفل به اندازه كافی
1 قارچ و فلفل دلمه و كوكتل را كمی تفت می‎دهیم و با مرغ پخته شده و خرد شده مخلوط می كنیم تا كمی سس قرمز، نمك و هر ادویه ای كه می خواهیم به آن زده كنار می گذاریم.

2 خمیر پای را 2 قسمت كرده و یك قسمت را روی میز آرد پاشیده و باز می كنیم و در ظرف مناسب انداخته و چند سوراخ با چنگال ایجاد می كنیم.
3 كلیه مواد را داخل آن ریخته و سس سفید را روی آن ریخته و خمیر دوم را پهن كرده و روی مواد قرار داده و لبه های خمیر را خوب به هم فشرده می كنیم سطح آن را با محلول روغن مایع و زرده تخم مرغ و زعفران با برس آغشته می كنیم و به مدت 30 تا 40 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت در فر قرار می‎دهیم.
ته چین اسفناج
برنج 4 پیمانه
گوشت بر ه 750 گرم
روغن 15 تا 2 لیوان
ماست 15 لیوان
تخم مرغ (زرده) 5 عدد
آلو 200 گرم
زعفران 1 قاشق مرباخوری
زرشك 100 گرم
شكر 2 قاشق سوپخوری
اسفناج 2 كیلوگرم
نمك به مقدار لازم

1 اسفناج را پس از تمیز كردن می شوئیم و خرد می كنیم و با یكی دو قاشق روغن روی حرارت تفت می‎دهیم.
2 نمك به آن اضافه می كنیم می گذاریم آبش كاملاً كشیده شود.
3 گوشت بره را تكه تكه كرده با نمك و فلفل و زردچوبه و یك عدد پیاز می پزیم تا آبش به خورد آن برود.
4 آلو را كمی می پزیم اگر خواستیم هسته آلو را خارج می كنیم.
5 یك عدد پیاز درشت را ریز خرد كرده و سرخ می كنیم تا طلایی شود.

6 حالا زرده ها، ماست، نمك و زعفران حل شده را خوب مخلوط می كنیم سپس 1 لیوان روغن به آن اضافه می كنیم.
7 برنج را با مواد بالا مخلوط كرده و برنج مخلوط با مواد را 2 قسمت می كنیم.
8 1 قسمت از برنج را با اسفناج آماده شده مخلوط می كنیم.
9 ظرف مناسبی را انتخاب كرده دیواره و كف آن را چرب می كنیم یك لایه مخلوط برنج را تخم مرغهای را می ریزیم و روی آن گوشت و آلو را قرار می‎دهیم ولایه دوم مخلوط با مواد و اسفناج را می ریزیم و با پشت قاشق فشار می‎دهیم.
10 روی برنج روغن داده و فویل می كشیم 15 الی 2 ساعت به حرارت 350 درجه در فر قرار می‎دهیم.
سالاد بادنجان
بادنجان متوسط 4 تا 5 عدد
یا
بادنجان دلمه 2 تا 3 عدد
سس مایونز 2 تا 3 قاشق سوپخوری
تخم مرغ سفت 2 تا 3 عدد
جعفری خرد شده به مقدار لازم
پیازچه 1 دسته كوچك
روغن زیتون 2 تا 3 قاشق سوپخوری
سركه یا آب لیمو 2 تا 3 قاشق سوپخوری
(ممكن است به جای پیازچه 2 تا 3 حبه سیر كوبیده مصرف كنیم)
1 بادنجان را در فر یا روی آتش كباب می كنیم به طوریكه پخته شود.
2 بعد پوست و سر و تخم بادنجان را می گیریم و ساطوری می كنیم.
3 سس مایونز را با آب لیمو و روغن زیتون و كمی نمك مخلوط می كنیم و جعفری خرد شده را در سس می ریزیم.
4 سیر یا پیازچه خرد شده را به آن اضافه می كنیم.
5 بادنجان را نیز می ریزیم و به هم می زنیم.
6 بعد تخم مرغهای سفت را داخل سالاد رنده می كنیم و كمی به هم می زنیم.
7 ممكن است در این سالاد سه تا چهار تكه كوچك گوجه فرنگی پوست گرفته نیز اضافه كنیم.
8 سالاد را در دیس می ریزیم و اطراف آنرا با حلقه گوجه فرنگی یا تربچه تزئین می كنیم.
استیك با سس قارچ

گوشت فیله یا راسته 1 كیلوگرم
كره یا روغن مایع 100 گرم
فلفل و نمك به مقدار لازم

1 گوشت را به قطعات 200 گرمی برش می‎دهیم و با استیك كوب می كوبیم.
2 اطرف آ نرا با كره آب شده یا روغن مایع آغشته می كنیم و فلفل می زنیم.
3 تا به چدنی را چرب كرده كاملاً داغ می كنیم و دو طرف استیك را در آن سرخ می كنیم.
4 توجه داشته باشید زمانیكه استیك سرخ شد آنرا در بشقاب كه قرار دادید رویش نمك بپاشید.
5 دورش را با سیب زمین سرخ شده، جعفری و خیار شور تزئین نمائید.
6 رویش سس قارچ داده و نوش جان كنید.

اردور مرغ و بادام
گوشت مرغ پخته شده چرخ شده 1 پیمانه
بادام پوست گرفته بو داده چرخ شده نصف پیمانه
سس مایونز 3 تا 4 قاشق سوپخوری
آب لیمو 2 تا 3 قاشق سوپخوری
مغز كرفس خرد شده یا جعفری خرد شده 2 تا 3 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به مقدار كافی
1 سس مایونز و آب لیمو و نمك و فلفل را مخلوط می كنیم و روی مرغ و بادام می ریزیم و به هم می زنیم.
2 بعد كرفس یا جعفری خرد شده را اضافه و مخلوط می كنیم.
3 مایه را در اردور خوری یا ظرف كوچكی می ریزیم و اطراف آنرا با چند ساقه كرفس و حلقه ای لیمو ترش تزئین می كنیم.
4 یا اینكه از موارد روی نانهای تست قالب زده استفاده می كنیم.
مرصع پلو با مرغ
برنج 5 پیمانه
زعفران 1 قاشق چایخوری
زرشك 100 گرم
خلال پسته 100 گرم
خلال بادام 100 گرم
مربای خلال پوست پرتقال 200 گرم
مرغ پخته شده حدود 15 كیلو

1 برنج را پس از تمیز كردن و خیس كردن به صورت چلو پخته دم می كنیم.
2 زرشك را می شوئیم و با 2 یا 2 قاشق روغن روی حرارت تفت می‎دهیم.
3 سپس خلال بادام خیس خورده و مربای پوست پرتقال و زعفران را اضافه كرده مخلوط می كنیم كنار می گذاریم.
4 وقتی خواستیم برنج را بكشیم 2 تا 3، قاشق از مواد را كنار گذاشته بقیه را داخل برنج ریخته با كفگیر خوب مخلوط می كنیم و در دیس می كشیم.
5 مرغ پخته شده را قطعه قطعه می كنیم لای پلو می گذاریم و بقیه برنج را روی آن می كشیم.
6 خلال پسته ای كه قبلا خیس كرده ایم را با 2 قاشق مواد كنار گذاشته مخلوط می كنیم و روی برنج می‎دهیم.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir