توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بازاریابی غلات آلی با word دارای 27 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بازاریابی غلات آلی با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بازاریابی غلات آلی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بازاریابی غلات آلی با word :

بازاریابی غلات آلی

مقدمه
بازاریابی غلات تولید شده به صورت آلی با بازاریابی غلات به صورت رسمی و قراردادی تفاوت بسیار دارد. در حالیكه پرورش دهنده قراردادی می تواند تمام یك برداشت محصول را در یك انبار بزرگ به امانت بگذارد. تولید مواد آلی معمولا به وسیله یك قرارداد با خریداری بخصوصی انجام می شود.

بازار مواد آلی از توده زیادی از خریداران با نیازهای ذخیره ای خودشان، از كمیت های كوچك تا عمده تشكیل شده است. حتی خریداران كلان معمولا نمی توانند تمام ذخیره یك محصول خاص را یك جا دریافت كنند، اما ممكن است به مقدار مشخصی هر ماه نیاز داشته باشند. بنابراین مهم است كه تولید كننده مواد آلی ظرفیت ذخیره سازی داشته باشد و كیفیت آن محصول طی چندین ماه حفظ شود.

(1) . ذخیره سازی ممكن است مهم نباشد اما یك عامل عمده برای بازاریابی موفق است.
بعلاوه مهارتهای بازاریابی مورد نیاز تولید كنندگان مواد آلی متفاوت اند.

(2) . تولید كنندگان قراردادی غله می توانند سودشان را با زمان بندی فروش به منظور سود جستن از نوسان های بازار، افزایش دهند. تولید كنندگان مواد آلی، سعی در بدست آوردن سودهای بیشتری به وسیله استفاده از تجربه، دانش و روابط دارند. تولید كنندگان با تجربه می دانند، بازارها كجا هستند، چگونه مذاكره برای معامله داته باشند و جگونه خود را به عنوان عرضه كنندگان قابل اعتمادی در طی روابط دراز مدت با خریداران نگه دارند.

بازارهای مواد آلی می توانند شكننده و قابل تغییر باشند با دوره هایی از تقاضاهای زیاد و عرضه كم برای محصولات خاصی به علاوه داشتن دوره هایی با ذخیره بالا و تقاضاهای بسیار كم. تقاضا برای غلات آلی به طور گسترده ای بر حسب نوع غله متفاوت و گوناگون است.

در حالیكه گوناگونی غلات قسمت همی از سیستم های كشت مزرعه ای غلات است، اما می تواند بسیار مشكل باشد كه بازارهایی را پیدا كنند كه تقاضاهای كمی را داشته باشند. بكارگیری باالنسبه یك نوبت چرخشی با ثبات به كشاروزان اجازه بازاریابی جلوتر و پیش از زمان می دهد

تا اینكه آنها با این سئوال مواجه شوند كه هر سال چه بكارند. تولید كنندگان علاقه مند به مواد آلی باید با چندین خریدار تماس داشته باشند تا چیزی درباره بازار بدانند و بیشتر درباره محصولات تقاضا شده، استانداردهای كیفیت و قیمت بدانند.

در سال 1993 تجزیه و تحلیل بازاریابی برای محصولات آلی در Northern Plains آشكار ساخت كه محدودیت های عمده برای كند وآرام كردن بازاریابی، جریان كند عرضه غلات و پرداخت های دیر برای محصولات (برای تولید كنندگان) و مشكلات كیفیت (برای خریداران و پردازشگران) بودند. به كشاورزان معمولا طی زمان ت30 تا 60 روزه در عوض پرداخت نقدی، پول می دادند،

تولید كنندگان بررسی شده در تحقیق بالا دربازه سودی كه بین جمع آوری محصول و تحویل محصول در ماه بعدی افزایش یافته بود، نگران بودند. آنها همچنین كمبود اعتماد بنفس را در خریدار بخصوص در خریداری محصول بعد از تقاضا از كشاورز برای كشت آن را ابراز داشتند.

امروزه كشاورزان می دانند كه چگونه غلات آلی با كیفیت عالی تولید كنند و تشكیلات زیر بنایی بازاریابی به منظور عرضه غله به صورت سریعتر و تاخیرات پرداخت دستمزد كمتر گسترش یافته است.

هنوز ممكن است تاخیری بین تحویل و دریافت دستمزد باشد زیرا زمانی برای مسند سازی زنجیره نگهداری و سرپرستی مورد نیاز است اما تولید كنندگان چشم به دو هفته تاخیر دوخته اند تا دو ماه تاخیر، همچنین گزینه های موجود بیشتری برای كشاورزان فراهم است.

قیمت های اضافی (اضافه بها) اغلب بر مبنای تمیز نگه داشتن و تحویل هستند. با این وجود با رشد سریع در تولید چارپایان موج همانندی در تقاضای مواد غذایی (حیوانات) شده و تعدادی از این خریداران غلات تمیز نشده را خواهند خرید

. قراردادها تولید كننده را به عنوان هر دو، یا یكی یا هیچكدام از آنها مشخص خواهد كرد. برای مثال، تعدادی از قیمتها برای (شركت) FOB، به صورت نهایی مشخص شدند و تولید كننده باید هزینه ارسال و تمیز كردن را بدهد.

دیگر خریداران ممكن است قیمتی را بر مبنای كیفیت بعد از تمیز شدن بدهند اما خریدار هزینه ارسال و تمیز كردن را بدهد. پرورش دهندگان با تجربه تاكید می كنند كه تمیز كردن و ارسال هزینه های سنگینی اند و شخص باید متن قرارداد را به منظور عدم برخورد با مشكل دقیق بخواند. همچنین مهم است كه بدانیم اگر محصول تحت استاندادهای مشخص شده باشد. چه اتفاق خواهد افتاد.

استاندادهای كیفیت
« مایك پرات» مدیر خرید قبلی در شركت آمریكایی غلات (با نام سلامتی و تغذیه) بیان می كند كه توانایی بدست آوردن استانداردهای كیفی و ذخیره سازی محصولات، فاكتورهای عمده ای برای كشاورزان آینده هستند.

(1) . با این وجود نیازهای خریدار متفاوت اند. برای تولید های برای مصرف غذایی، خریدار به نمونه و شاخص از محصول برای مطمئن شدن از كیفیت محصول ارسالی نیاز دارد. تولید كنندگان باید با انواع تكنیكهای نمونه برداری آشنا باشند و بدانند كه چگونه آنها بر روی نمونه فرستاده شده برای خریدار تاثیر می گذارند. تعداد زیادی از سازمانهای گواهی دهنده در این مورد اطلاعاتی را در این زمینه می دهند.

همچنین خریداران بر حسب درجه تمیزی و شرایط مورد نیاز متفاوت اند. در حالیكه خریداران زیادی نمی خواهند كه محصول تمیزی داشته باشند دیگر خریداران ترجیح می دهند كه شرایط خاص خودشان را با استفاده از وسایل و تجهیزات خودشان انجام بدهند.

كمپانی «لین كلاركسون» در « سرگردوی شمالی» بیان می كند كه « تعداد بسیار كم و معدودی از كشاورزان از به نظم درآوردن و عرضه ماشینی كه ما فكر می كنیم برای عرضه مواد عالی برای پردازشگران غذا های انسانی حمایت می كنند.

الك و غربال كردن صدمه به غشاء غله می زند اگر از قبل تمیز كردن برای استانداردهای كیفی مورد نیاز باشد، بذرهای هرزه، مواد سبزینه و دیگر اضافات باید قبل از ذخیره سازی دور ریخته شوند. اینگونه خریداران به دنبال ظاهر بسیار عالی و قابل عرضه بدون خرده های اضافی هستند.

آقای پرات مثالی از تولیدكنندگان سویا می آورد كه با قیمتی برای هر پوشل
(پیمانه به وزن) 20 دلاروسوسه شدند و میله قط زن را روی كمباین به منظور سود دهی بیشتر پایین آوردند.

محصول ممكن است كه خیلی كثیف شود تا اینكه، محصول نهایی فقط تا 10 دلار قابل فروش بوده خرمن كوبی یا جمع آوری محصول یكی از مهمترین مراحل برای مطمئن شدن از یك كیفیت بالا می باشد مهم است كه كمباین ها در نهایت دقت تمیز شود تا از آلوده شدن با مواد غیر قابل قبول، بخصوص ارگانیسم های اصلاح شده ژنیتیكی (GMO) جلوگیری شود.

اگر شما یك كمباین داشته باشید بهتر است ، زیرا دقت بیشتری را برای پرداختن به جزئیات دارید. جمع آورندگان سنتی خرمن دقت لازم را برای ذرات ریز نمی گذارند بعلاوه آنها نوعا بازار غلات خرده ریز عاریت كرده اند و اغلب با محصولات خاص مثل سویا ( دانه های روغنی) دارای ارزش غذایی و خر شده و گندم (سیاه گاوی) آشنایی ندارند

اگر شما كارگران سنتی اجاره می كنید، بهتر است كه مبلغ زیادتری را به منظور بسیار دقیق تمیز كردن خرمن هایشان بدهید تا از آلودگی جلوگیری شود و ماشین آلات بهتر به كار برده و تنظیم شوند.

زمان خرمن كوبی برای كسب سطح رطوبت مناسب و جلوگیری از سبز شدن و جوانه زدن و خرد شدن غلات نقش مهمی دارد. آقای « تام سن لی » بیان می كند كه بیشتر رطوبت در توده غلات در هنگام بارگیری نگه داشته می شود در این زمان فضای میان غلات پر می شوند و جابجایی هوا كاهش می یابد.

سطوح مرطوب زمین بای به طور جداگانه جمع آوری محصول شوند تا از جمع آوری غلات رطوب كه ممكن است خراب یا فاسد شوند یا كپك بزنند جلوگیری شود. او اظهار می دارد كه بهترین غلات آنهایی اند كه هوا داده شده اند یا در آخور خشك شده اند

. هوا دهی باید در روزهای خشك پاییز انجام شود نه در شب یا روزهای مرطوب هوا دهی رطوبت غلات را كاهش می دهد و از عرق كردن محصول كه منجربه كپك زدن می شود جلوگیری می كند نوستان های دما در خارح منجر به عرق دهی می شوند و باید تذكر داد كه از آن جلوگیری شود. اگر خشك كردن به صورت مكانیكی مورد نیاز است باید به صورت آهسته با دمای كم انجام شود. دمای 90 درجه فارنهایت با جریان زیاد هوا بهتر است. آقای « سن لی » می گوید كه كیفیت غذایی در دماهای بالا پایین می آید.

كمپانی (Fairriew Farms) راهنمایی در مورد خرمن كوبی ذخیره سازی در شبكه انترنت دارد اگر چه بیشتر روی سویا و دانه های روغنی تاكید دارد، می توانند نشان دهد كه چگونه استانداردهای ذخیره سازی و خرمن كوبی دقیق و سختی می توانند وجود داشته باشند. در اینجا تعدادی از آنها را كه در ارتباط با سویا برای مصرف انسانی هستند، آورده ایم :
• دانه ها را در سطح رطوبتی كه منجر به خراب شدن طی ذخیره سازی
• (برای سویا 13 درجه) انجام دهید.
دوباره به یاد داشته باشید كه نیازهای خریدار گوناگونند، برای مثال، شركت كلاركسون ترجیح می دهد كه كشاورزان در رطوبت 15 درجه محصول را جمع آوری كنند تا دانه ها ترك نخورند و سپس دانه ها را با هوای محدود خشك كنند .
• مزارع باید از غلات خالی باشند (غربال و الك كردن نباید محصول را از سویا جدا كند)
• تكه بزرگ ی كثیف و گل را از جمع آوری محصول دور كنید. آن دانه هایی را كه در سطح پایین زمین هستند را فراموش كنید و میله قط زن را از كثیفی دور نگه دارید.

• علوفات سبزینه و ساقه ها باعث گرد وخاكی می شوند كه به غشاء و پوسته دانه ها می چسبند و به دانه لك های ارغوانی رنگی می دهند كه جدا شدنی نیستند.
• كمباین ها و واگن های مزرعته باید از دیگر انواع سویاها تمیز باشند تا از آلودگی و فساد جلوگیری شود.

• ماشین آلات را طوری تنظیم كنید تا صدمه به دانه به حداقل برسد.

• ظرفهای جمع آوری را تمیز نگه داریدؤ گرد وخاكها ی حاصل از دانه ها و دانه های كپك زده را دور كنید و علوفات اطراف سطلها را اصلاح كنید تا پناهگاهی برای حشرات نباشد.
• دانه ها را در سطلها به وسیله پنكه سرد نگه دارید. بعضی خریداران به هوا دهی نیاز دارند.
• سطح مناسبی از رطوبت باید در طی ذخیره سازی برای جلوگیری از كپك زدگی و فساد نگه داشته شود.

• حشرات باید دور شوند ولی هنگام ذخیره سازی، حشره كشی به وسیله دفع آفات اجازه داده نمی شود. ATTRA) اطلاعاتی را در مورد كنترل مواد آلی حشرات داده است.)
تمام این تلاشها ی اضافی به منظور مطمئن شدن از بالا بردن قیمت محصول و بالا بردن كیفیت برای خریدار می باشد صفحه 6 اینترنتی مربوط به این شكرت را به منظور راهنمایی كامل ببینید.

آقای « مایك برات» تاكید زیادی بر حركت دادن دانه ها و غلات روی یك صفحه میزان شده بر اساس وزن مخصوص دارد تا سنگهای كوچك و شیشه و اضافات كوچك جدا شوند. او تاكید می كند كه تاجر ( یا پرورش دهنده، اگر بازاریابی به صورت مستقیم است) مسئول هر گونه ماده خارجی از قبیل تكه های سنگهای آسیب دیده ماشین آسیاب می باشد اقلام كوچك بذر مثل تكه های كتان به آسانی تمیز می شوند.

در مورد ذخیره سازی: On- Farm Storage
مبالغ اضافی تولید مواد آلی ثبات كافی ندارند. زیرا بازار مواد آلی ،شبیه دیگر
بازاره های خاص كوچك است و به آسان صاحب ذخیره زیاد می شود.
آقای پرات بیان می كند كه تنها روش سری وی برای كشاورزان مواد آلی این است كه در امكانات و تسهیلات ذخیره سازی سرمایه گذاری كنند – هر سال یك ظرف جمع آوری كنید اگر شما بتوانید آنرا ذخیره كنید . شما با حفظ بازار پول بدست

می آورید . وآنرا هنگام نقصانات و كمبودها به قیمت بالا می فروشید. ( مشروط براینكه آنرا ذخیره نكنید زمانیكه وضع كیفیت وخیم شود‌) به خاطر داشته باشید كه هر روز كه غله در انبار داشته باشید هزینه برایتان خواهد داشت و سعی كنید كه قرار دادی را با خریداری كه محصول را پذیرفته یا هزینه ذخیره را قبول دارد، بپذیرد. روش جایگزین این است كه با خریداری كه جای ذخیره دیگری دارد ،

قرار داد بپذیرد. بر طبق كمپانی organics و Home stead روبه رو شد در كانادا و در دنیا تقاضا برای تقریبا هر نوع محصول آلی وجود دارد ، اگر آن طوری ذخیره شود تا شركت بتواند آنرا پردازش كند . دیگر مزیت ذخیره این است كه شما
می توانند نمونه های محصول را به خریدار قبل از فروش بفرستید

. این امر نشان دادن گیاهان پردازش شده با مقدار زیادی غله كه خارج از سطح استاندارد هستند و می توانند سریعا توسط خریدار پذیرفته نشوند جلوگیری می كند. هنگام فرستادن یك نمونه آنرا به عنوان نمونه ای از آنچه هست بفرستید نه به عنوان یك نمونه كامل شما نمی خواهید كه باعث نگرانی خریداری شوید كه كیفیت نمونه از توده غلات بیشتر باشد. شما همچنین می توانید غلات ذخیره شده را از یك آزمایشگاه مستقل برای سطح پروتئین ، سطح كیك ( خراب شدگی ) سمومات باكتریایی و مواد خارجی تست كنید.

مقاله خاص درباره آلودگی محصولات و غلات اصلاح شده ژنیتكی:
با پیدایش ارگانیم های اصلاح شده از لحاظ ژنیتكی ( GMO ) خطر دیگر به خطرهای كشاورزان و كشتكاران اضافه شده است . استاندارهای منظم و ساماندهی شده از استفاده از محصولات و غلات GMO جلوگیری می كنند

. همراه با این ممانعت احتمال آلودگی غلات با گرده ارگانیم های ژنیتكی از مزاره مجاور و یا آلودگی در حین برادشت یا ذخیره سازی را هم وجو دارد. در مورد گندم ، گرده بار آورده از یك مزرعه با گندم اصلاح شده ژنیتكی می تواند گندم در حال رشد مزرعه مجاور را آلوده كند و تست این دانه را در مورد اصلاح ژنیتكی مثبت كنده و در صورتی كه نتایج تست مثبت ، مشخص شود ، تمام محصول به عنوان مواد غیر آلی یا غیر ارگانیك بازگشت خواهد خورد.

برای اجتناب از آلودگی ، علاوه بر استفاده از مرزهای میان بند در مزرعه ، برداشت محصولات غیر اصلاحی را در صورتی زمان رسیدگی اجازه دهد در ابتدا در نظر بگیرید. هنگام برداشت محصولات غیر اصلاحی در مزارع مجاور با محصولات اصلاح ژنیتكی ، بررخود و عمل با چند ردیف در كناره های مزرعه چنانكه كه گویی آنها محصولات اصلاحی بوده اند را در نظر داشته باشید و این كار را برای گاهش احتمال گندم یا محصول آلوده ، شده به گرده گیاه اصلاحی انجام دهید.

هنگام انتقال از مزرعه محصولات اصلاحی به مزرعه محصولات اصلاحی كمباین
( دستگاه دروگی را كاملا تمیز كنید . یك كمباین می تواند بیش از دو ی 3 كپه از گندم های قبلی را در خود داشته باشد . هرگونه وسیله محل محصولات باید كاملا پاكیزه سازی شود . گودال ها یا محفظه های مخصوص دریافت گندم یا غلات ، پره ها ، نوارهای نقاله ، بالابرها، خشك كن ها و سطح ها یا صندوقها تمام منابع احتمالی اختلاط هستند

. داخل و اطراف این بخشهای سیستم را برای به حداقل رساندن اختلاط كاملا تمیز كنید . مقداری غله غیر اصلاحی را با بالاترین ظرفیت از بین سیستم عبور دهید تا سیستم از غله اصلاحی پاكسازی می شود . بر حسب زدن و عنوان بندی كردن سطل ها و سیستم های انتقال را با برچسپ های مشخص شده با رنگ در نظر داشته باشید و همچنین راهنمایی هایی برای اجتناب از اختلاط غله اصلاح ژنیتكی با غلات اصلاح نشده.

به خاطر داشته باشید كه پتانسیل اختلاط در هر مرحله از فرآیند از كاشت تا برداشت و از انبار سازی تا حمل وجود دارد. نمونه های همه چیز را فگاه هداری كنید ، شمال بذری كه كاشته شده ، نمونه هایی از آنچه برداشت شده است و نمونه هایی از آنچه حمل شده است تا هنگامی احتیاج به این اسناد نیاز دارید كه بدانید خریدار راضی است . اگر شما هر گونه شك و سوالی در مورد خلوص محصول خود یا بذر كاشته شده خود دارید، آن را در مورد آلودگی ارگانیم اصلاح ژنیتكی مورد آزمایش قرار دهید. حتی اگر شما آن را به عنوان مواد غیر اصلاح شده خریداری كرده اید ، آن محصول می تواند بازهم آلوده باشد.

روشهای زیادی برای آزمایش محصولات شما وجود دارد . ارزان ترین و ساده ترین شیوه ها نوارهای تست شركتهایی همچون Envirologix و Strategic Diagnostic می باشد.در عین حالیكه نوارها ارزان قیمت ( حدود 3 تا 5 دلار) به ازای هر نوار هستند ، اما آنها می توانند فقط یك ژن منفرد را آزمایش كنند.

آیا در صورتی مفید هستند كه شما بدانید همسایه شما در حال پرورش چه چیز می باشد و شما نگران آلودگی از آن منبع باشید. آزمایش جامع تربه ازای هر تست حدود 300 دلار هزینه دارد، اما می تواند هر وع ژن مهندسی شده ( اصلاح) از لحاظ تجاری در دسترس را كشف كند.

دو شیوه اكثرا رایج مورد استفاده برای كشف ارگانیم های اصلاح ژنیتكی عبارتند از آزمون مرتبط با آنزیم immunosorberot یا اختصارا ELtsa و فعل و انفعال زنجیره پلیمر از یا PCR است. با توجه به گفته های Dean Layton از شركت Envirologix برای گندم خام و سویا توصیه می شود در حالیكه PCR برای مواد غذایی فرآوری شده تر مناسب و بهتر است

و به طور معمول تست نواری اغلب به عنوان یك مشاهده ابتدایی با آزمایش PCR برای تشیخص وجود ارگانیم اصلاح ژنیتكی مورد استفاده قرار می گیرد ، از آنرو كه تست نواری ارزان قیمت و سزیع است در حالیكه PCR پر هزینه است.

در حالیكه حركتهایی برای استاندارد سازی روشهای آزمایش و تست وجود دارد ، در حال حاضر بهترین توصیه به كشاورزان و پرورش دهندگان انتخاب روشهای آزمایش و لابراتورها با دقت تمام و احتیاط است . خریداران باید به برنامه آزمایشی شما اعتقاد داشتهباشند و اغلب اجازه می دهند شما بدانید چه آزمایش هایی قابل پذیرش برای آنها هستند

. از آنرو كه تضمین صد در صد غیر اصلاح ژنیتكی بودن غیر ممكن است ( به دلیل گسترش آلودگی ارگانیم اصلاح ژنتیكی و محدودیت های آزمایش) پذیرش و اجازه خریدار برای اره درصد تا 5 درصد آلودگی معمول می باشد. با این وجود الزام خریداران برای خلوص 99 درصد آزمایش های دقیق تر از خلوص 95 درصد الزامی خواهد كرد.

این تستها توسط شركت های Genetic ID / Inc / Central Testing و Envirologixv ارائه شده است : چندین لابراتور آزمایشی در بخش منابع این مقاله فهرست شده است.

استفاده از یك تاجر یا یك كارگزار ( واسطه)
قرارداد بستن با یك تاجر اغلب تنها روش فروش محصولات ارگانیك یا محصولات جایگزین است كه فاقد مجاری و كانالهای مشخص شده بازاریابی و بازار هستند. مزایای استفاده از یك تاجر شامل حذف و اجتناب از ادعا های بدهی و هزینه های بیمه و همچنین اجتناب از مجبور بون برای یافتن خریداران و یا گسترش خود بازار می باشد.

در بسیاری موارد تاجران به كشاورزان توصیه هایی در مورد چگونگی تولی و برادشت یك محصول با كیفیت عالی را می دهند. معایب این كار تقسیم ارزش و سود بدست آمده توسط تاجر ، احتمالا پرداخت دیرتر و عدم توفیق احتمالی در محترم شمردن قرار داد را شامل می شود. علاوه بر این كشاورزان با چنین قراردهایی قادر به استفاده بردن از تغییرات مطلوب قیمتها نیستند.

اگر چه كشاورزان در این حالت از مسئله افت وكاهش قیمتها هم مصون هستند ، همانند مقداری ریسك باشد، ممكن است بهتر باشد بدون قرارداد بستن از چندین خریدار بفهمد آنها برای كدام محصولات قرار داد می بندند، سپس بطور مستقل آن محصولات را كشت كند. و هنگام برداشت آنها را به یك یا ند خریدار بفروشد. برای اطمینان از كیفیت ، برخی خریداران در حال حركت تغییر نحوه خرید از بازار به سوی سیستم ها تولید قرار دادی هستند.

ارتباط با خریداران، آنگونه كه دیده ایم، برای تولید كننده حیاتی و مهم است، برای تعیین اینكه چه بكارد، چگونه كاشته خود را باطرحهای تناوبی سازگار كند و چگونه محصولات را پرورش دهد و برداشت كند.

هم تولید كننده و هم خریدار لازم است تمام نكات و زبان های قرارداد را قبل از امضای آن با دقت ملاحظه كننده درك استانداردها و زمانهای مشخص شده حیاتی است. بعنوان مثال، كشاورزان نیاز دارند بدانند استانداردهای درجه بندی در مورد گندم و غلات معین شده برای مصارف انسانی بالاتر از استانداردهای مربوط به غلات علوفه ای و تغذیه دام
می باشد.

تولید كننده بویژه باید درباره جنبه های قانونی تولید قراردادی چیزهایی بیاموزد و بداند گزینه ها و امكانات او در مورد منابع قانونی در صورتیكه خریدار توافق را نقض كند چه هستند. اطلاعات در مورد ارزیابی قراردادها شامل الگوها و موارد نمونه در آدرس سایت انترنتی http://web.aces.uiuc.edu / value/ cont,acts / htx قابل دستیابی است.

Does organic pay
Brian De vore در مقاله ای در Hand ship عنوان می كند بنظر می رسد عقیده اكثریت این باشد كه روی آوردن به مواد ارگانیك برای اقتصادی و مقرون بصرفه نگهداشتن آن كافی نیست. كاهش سود مواد ارگانیك قابل پیش بینی هستند در حالیكه بیشتر كشاورزان برای پول بیشتر به مواد الرگانیك روی می آورندد.

قیمت غلات و گندم ارگانیك دو برابر قیمت رایج و متداول شده است و همجنین قیمت بذرهای روغنی بویژه سویا سه برابر قیمت رایج سود برخی محصولات در حالیكه كشاورزان بیشتری به مواد ارگانیك روی می آورند در حال كاهش است،

اما كشاورزانی كه بتوانند سالهای انتقال را سپری كنند همچنان موقعیت هایی برای افزایش درآمدشان دارند. همچنین در مورد محصولات معینی افزایش تقاضا وجود دارد كه در مورد آنها قیمتها و سودها عملا در حال افزایش هستند. با این وجود برای بسیاری از كشاوزان بجای اینكه زمین خودشان را كشت كنند در زمین اجاره ای كشت می كنند، رفتن به سمت مواد ارگانیك می تواند تفكری بهتر از فروش به مالكین زمین و یا به بانكداران باشد.

قیمتهای نمونه نشان داده شده در جدول 1 وسوسته كننده یا اغوا كننده است اما تمام داستان را بازگو نمی كند. كشاورزان دارای كشكلات بیشتری در قرارداد بستن برای كاشت برخی غلات خاص از قبیل گندم به نام blue corn هستند. Kynn clarkson می گوید: محدودیت تعریف شده ای برای قابلیت بازارهای مناسب برای جذب تمام ذخایر قابل دسترس دارد. تولیدات كشاورزی بازار باز به از بین بردن سریع سود قیمتها بسرعت گرایش و تمایل دارد.

تولید قراردادی تمایل به تنظیم ذخیره آن چیزی دارد كه بازار بتواند آن را جذب كند و براین اساس منافع و سودی را به مدت طولاتی تر از تولید بازار باز كسب كند بسیاری كشاورزان همچنین در حال پی بردن به این نكته هستند كه نیاز دارند مقدار بیشتری از محموله های غلات ارگانیك را به كار بگیرند،

به جای فقط بكار گرفتن محصولات شان با دستگاههای محلی. شبیه تمام غلات با هویت تعریف شده، غلات ارگانیك موقعیتی را برای كشاورزان افزایش ارزش ارائه می دهند، اما آنچه كه ارزش را اضافه می كند آسان بدست نمی آید.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir