توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین برخی خواص فیزیکی و هیدرودینامیکی میوه هلو رقم آلبرتا در pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین برخی خواص فیزیکی و هیدرودینامیکی میوه هلو رقم آلبرتا در pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین برخی خواص فیزیکی و هیدرودینامیکی میوه هلو رقم آلبرتا در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین برخی خواص فیزیکی و هیدرودینامیکی میوه هلو رقم آلبرتا در pdf :

چکیده:

اطلاعاتی در زمینه خواص فیزیکی محصولات کشاورزی میتواند در طراحی ماشینهای مورد نیاز در عملیات کاشت، داشت، برداشت

پس از برداشت مفید باشد. همچنین اطلاعاتی درزمینه خواص هیدرودینامیکی در عملیات انتقال، جداسازی، درجهبندی هیدرولیکی، شستشوی میوهها و سبزیها، بستهبندی و نگهداری محصولات کشاورزی مورد نیاز میباشد. در این تحقیق 25 عدد هلو رقم آلبرتا تهیه شده از بازار ایلام مورد بررسی و اندازهگیری قرار گرفت. اندازهگیریها تحت شرایط استاندارد و در سه تکرار انجام گرفتند. مشخصههای فیزیکی از جمله طول، عرض، ضخامت، قطر میانگین هندسی، حسابی و معادل، سطح رویه، ضریب کرویت و نسبت رعنایی توسط کولیس و همچنین جرم، حجم

جرمحجمی توسط ترازو و با استفاده از روش پلت فرم تعیین گردید. همچنین خواص هیدرودینامیکی هلو از جمله سرعتحد و زمان بالا آمدن آن با استفاده از ستون آب، دوربین فیلمبرداری و نرمافزار تبدیل فیلمبهعکس اندازهگیری شد. نتایج حاصل از اندازهگیری خواص فیزیکی و هیدرودینامیکی هلو رقم آلبرتا در زمینههای طراحی ادوات مربوطه، انتقال، جداسازی، درجهبندی هیدرولیکی، شستشو، بستهبندی و نگهداری آن کاربرد داشته و اطلاعات مفیدی در اختیار طراحان، کارخانجات تولید و فرآوری این محصول قرار میدهد. در این تحقیق نیز برخی خواص فیزیکی و هیدرودینامیکی هلو رقم آلبرتا جهت پیشبرد اهداف مذکور تعیین گردید.

واژههای کلیدی: هلو، خواص فیزیکی، خواص هیدرودینامیکی، سرعت حد، ستون آب.

1

مقدمه:

آسیب مکانیکی در انواع میوه ها و سبزی ها پدیده ای است ناخواسته که افزایش میزان فساد و کاهش کیفیت محصول را به همراه دارد ]افکاری سیاح و همکاران، .[1387 تعیین خواص فیزیکی محصولات کشاورزی برای طراحی و بهبود تجهیزات برداشت و پس از آن شامل دستگاه های انتقال، جداسازی، شست و شو، فرآوری، بسته بندی و انبار داری امری ضروری است که تا کنون توسط محققان متعددی برای انواع محصولات تحقیق و گزارش گردیده است Tababaeefar & Rajabipour, 2005; Kabas et al., 2006;

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir