توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی و تعیین وضعیت آلودگی جیوه در تالاب بین المللی انزلی(جنوب غربی دریای خزر) با استفاده از گیاه آبزی غوطه ور(Ceratophyllum demersum) در pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و تعیین وضعیت آلودگی جیوه در تالاب بین المللی انزلی(جنوب غربی دریای خزر) با استفاده از گیاه آبزی غوطه ور(Ceratophyllum demersum) در pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و تعیین وضعیت آلودگی جیوه در تالاب بین المللی انزلی(جنوب غربی دریای خزر) با استفاده از گیاه آبزی غوطه ور(Ceratophyllum demersum) در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و تعیین وضعیت آلودگی جیوه در تالاب بین المللی انزلی(جنوب غربی دریای خزر) با استفاده از گیاه آبزی غوطه ور(Ceratophyllum demersum) در pdf :

تعداد صفحات:11

چکیده:

تأثیر جیوه بر سلامتی برخی ازگروه های انسانی(از طریق تماس شغلی یا کاربرد درمانی آن) سال هاست که شناخته شده است اما توجه به جیوه به عنوان یک آلاینده زیست محیطی موضوعی جدید به شمار می آید. بیش از 90% متیل جیوه در ارگانیسم های آبی تجمع می یابد و از طریق زنجیره غذایی در بدن ارگانیسم ها و نهایتاً انسان تجمع می یابند. گیاهان آبزی به عنوان عوامل پالایش اکوسیستم های آبی مطرح هستند. بطور کلی افزایش فلزات در ماکروفیت های آبی، بیانگر افزایش نسبی غلظت این عناصر در آب یا رسوبات اکوسیستم های مورد نظر می باشد. به منظور تعیین مقدار جیوه در گیاه غوطه ور غالب تالاب انزلی(Ceratophyllum demersum)نمونه برداری از این گیاه در 6 ایستگاه (در شرق وغرب تالاب) درتابستان 1384 انجام شد. نمونه ها پس از آماده سازی توسط دستگاهLeco AMA 254 Mercury Analyzerآنالیز شدند. نتایج نشان داد، بیشترین غلظت جیوه در این گیاه در شرق تالاب می باشد. از آنجائیکه این ناحیه از تالاب تحت تأثیر فاضلاب های خانگی و شهری بندر انزلی و رشت، فاضلاب های کشاورزی، فعالیت های تجاری و صنعتی می باشد، آلوده ترین قسمت تالاب می باشد. بین غلظت جیوه در این گیاه و آلودگی منطقه مورد مطالعه رابطه مثبت معنی داری دیده شد. بنابراین از این گیاه می توان به عنوان بیو اندیکاتور آلودگی جیوه در این تالاب استفاده کرد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir